-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Νέα δημοσίευσηαπό cosneo » 21/04/13 12:16
Σ' αυτή την πόλη υπάρχει κάποιο μαγαζί καφέ, μπαρ, ταβέρνα, περίπτερο κλπ που κόβει αποδείξεις???????????Sent from my MT27i using Tapatalk
Χεχε cosneo,μερικοί δεν έχουν συμμορφωθεί με τον νέο Νόμο και τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και συνεχίζουν τις παλιές τους συνήθειες!!old school..Οι αρμόδιες αρχές φταένε που δεν κάνουν ελέγχους...Εμείς από την μεριά μας να τα αποφεύγουμε αν μπορούμε...
Την προηγούμενη εβδομάδα κλείσαν τα 2 κυλικεία του γηπέδου Αμπελοκήπων για το συγκεκριμένο λόγο. Έπεσε καρφωτή βέβαια και απ ότι έμαθα το καργκόν (γκαρσόν βασικά ) έκλεισε για κάποιες μέρες για κάτι τέτοια προβληματάκια.
Καλά να πάθουν.
Το θέμα είναι οτι το θεωρούν μαζικά πλέον δεδομένο. Ελεγκτικά όργανα ... δεν υπάρχουν. Το να τα αποφύγουμε είναι μαλλον αδύνατο. Ρουφιανιά θέλουν και πρέπει να λάβουν. Τηλέφωνα έχουμε?
Πριν μια ώρα σε περίπτερο ζήτησα εξαρχής '1 πακέτο τσιγάρα (την μάρκα μου) και αποδειξη'!!! Την έλαβα μαζί με τα τσιγάρα και τα ρέστα.
-
Σ εμενα παντως εχουν καιρο να μη μου φερουν αποδειξη.Που συχναζετε?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Σ εμενα παντως εχουν καιρο να μη μου φερουν αποδειξη.Που συχναζετε?Σ' εμένα πάντως έχουν καιρό να μου φέρουν απόδειξη.
Αρετσού, Τούμπα, Λαδάδικα, Κάστρα.
Στις πρώτες παραγγελίες έρχεται και η απόδειξη. Μετά όμως ... έσπασε η ταμειακή και αργεί να στεγνώσει η κόλλα ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σ εμενα παντως εχουν καιρο να μη μου φερουν αποδειξη.Που συχναζετε?
Σ' εμένα πάντως έχουν καιρό να μου φέρουν απόδειξη.
Αρετσού, Τούμπα, Λαδάδικα, Κάστρα.
Στις πρώτες παραγγελίες έρχεται και η απόδειξη. Μετά όμως ... έσπασε η ταμειακή και αργεί να στεγνώσει η κόλλα ...Tι να πω,σε μερικα ντελιβεραδικα μονο εχω παρατηρησει να μη φερνουν τη νομιμη.Κατα τ αλλα ειδικα σε καφετεριες εχω καιρο να μη παρω αποδειξη ακομα και takeaway.
-
οι καφετεριες μια χαρά δίνουν ακόμη και σε πακέτο!
τα ντελιβεράδικα πρεπει να τις εχουν κόψει εδω και κανα χρόνο -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
οι καφετεριες μια χαρά δίνουν ακόμη και σε πακέτο!
τα ντελιβεράδικα πρεπει να τις εχουν κόψει εδω και κανα χρόνοΈχω αρχίσει να τα παίρνω άγρια με τις αποδείξεις και καθώς δεν είμαι και πολύ υπομονετικός χαρακτήρας ο καυγάς δεν αργεί να γίνει.
In other news:
'Αν δεν συμμορφωθείς θα στείλω αύριο τη δημοτική αστυνομία να σε γράψει' ακούστηκε να λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σε ιδιοκτήτες καφέ...
και μπαρ της Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπουτάρης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έκοβε βόλτες πάνω κάτω στην πλατεία Αριστοτέλους κάνοντας αυτοψία στα τραπεζοκαθίσματα της περιοχής και προειδοποιούσε τους καταστηματάρχες πως εάν δεν βάλουν μέσα τον εξοπλισμό τους θα τους γράψει και θα τα κατασχέσει.
'Βλάκες είναι οι άλλοι που συμμορφώνονται;' Αναρωτήθηκε, όπως γράφει η karfitsa. Όσο για την επόμενη ημέρα; Όπως είπε ο ίδιος 'ήταν όλα τζάμι'!
http://www.thestival.gr/self-government ... a-prostimaΔΗΜΑΡΧΑΡΑ!!! (Βέβαια τους δικούς του τους καβατζώνει... )
-
Στα παραλιακά μαγαζιά μου φέρνουν. Σε μαγαζιά γνωστών δε μου φέρνουν, ίσως γιατί εκμεταλλεύονται τη γνωριμία. Καιρό έχω πάντως να μην πάρω απόδειξη.
-
Σε γνωστους για ενα δυο καφεδες δεν... Για φαι ομως ναι, οπως και σε κεντρικα μαγαζια. Στο ΛΑ δεν δινουν ομως, αν και εχουν προμηθευτει ταμειακες.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παρακαλώ τα φώτα σας για βαλίτσες (σετ ή και ξεχωριστές). Έχουμε κάνα μαγαζί 'δικό μας' ή καμιά ιδέα για να αρχίσω το ψάξιμο; Δέχομαι και ιντερνετομάγαζο, ο λόγος που δεν το βάζω σε άλλο τόπικ είναι μην το δουν οι Artisti Atheniani του 4ΤΦ και βρεθώ να συζητάω ότι πρέπει να ανέβω στα 700€ αν θέλω ποιότητα.Στο Hondos είχε αρκετά ακριβά πράγματα αλλά και μεγάλη ποικιλία, Mega Outlet είχε πολύ λίγα πράγματα κυρίως υπό την επωνυμία Visa by Delsey (για αυτό που θέλω περί τα ~50-70€) και έχω ακούσει για τον Φωκά ότι την παλεύει. Επίσης, θυμάμαι τα δερματάδικα στην Κλεισούρας (κάτω από το παλιό Δημαρχείο). Αξίζουν ή τσάμπα ο χρόνος;
έχουμε μια του φωκά (μάρκα odysseus) σε διαστάσεις ryanair η οποία έχει κάνει μερικά ταξίδια χωρίς σημάδια φθοράς και δείχνει ότι θ αντέξει κάμποσο ακόμα. τώρα φωκά δεν θα πήγαινα γιατί πιστολιάζει τους εργαζόμενους
-
Thanks Chårmøksjixtysjix! Θα την έχω υπόψη μου!
-
http://www.cityportal.gr/articles_det1. ... e_id=49108 αντε να δουμε μηπως και το δουν τα εγγονια μας τελειωμενο....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
(Βέβαια τους δικούς του τους καβατζώνει... )χωρίς ειρωνεία ποπολάρου: Ποιοί είναι οι δικοί του;
-
Τα μαγαζιά των φίλων και γνωστών. Αλλά ΟΚ... μπροστά στον φτερωτό είναι αγγελούδι.
-
ειχα καιρό να βολταρω νέα παραλία και την ψώνισα με τον βανδαλισμό των κατασκευων... γραφιτι παντου, πολλα σκουπίδια κλπ
ο έγκλειστος διατηρούσε προσωπικό ασφαλείας.... να μια υπηρεσία που μπορεί να επιδοτηθει και να δημιουργήσει κάποιες πολυτιμες νέες θέσεις εργασίας... -
Ή να στείλει και εκεί κάποιους Δημοτικούς Αστυνομικούς....
Χρειάζονται 5, 6 τέτοιοι κάθε απόγευμα να βολταρουν παρέα πάνω κάτω τον πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας?! Φυλάνε το 'πείραμα'?!Sent from my MT27i using Tapatalk
-
εφτασε η νεα dashboard cam (808 #16 lens D περιπου 35€) κ για το με γεθος της πραγματικα τα σπαει το μινικι,
χθες πρωτη δοκιμη στα γρηγορα:
-
Πολύ τρέχεις !!!
-
βαλε 100 kmh (μ.ο) επι 8 = χαλαρα 800kmh στο ρελαντι
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
εφτασε η νεα dashboard cam (808 #16 lens D περιπου 35€) κ για το με γεθος της πραγματικα τα σπαει το μινικι,χθες πρωτη δοκιμη στα γρηγορα:
TkO20titwGw
θα μας πεις τι και πως η θα στα βγαλουμε με το τσιγκελι?
-
το λεω ρε 808 #16 Lens D (ευρυγωνιος ειναι ο D), εγω απο εδω το πηρα:
http://www.ebay.de/itm/200909039909?ssP ... 1497.l2649
εδω αν θες περισσοτερες πληροφοριες:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1556994
18 γραμμαρια με τη Micro SD κ ποιοτητα εικονας αρκετα καλη για τα λεφτα της
σαν βαση εβαλα πίσω απο το καθρέφτη αυτην:
http://www.ebay.de/itm/Mini-Camera-Suct ... 3377576373
πανω στη βαση το στερεώνω με σκρατζ οποτε τη βαζω κ αυτονομία σε 720p εχει 40-45 λεπτα αλλα με ενα usb γεμιζεις μεχρι κ 32 γιγα συνεχωμενα
πιστεω να σε κάλυψα
Posts προς Θεσσαλονικείς