-
Παίδες έμεινα άφωνος! Βέβαια έβλεπα ότι κάτι ψήνεται από το Q2 αλλά ... ήταν απίστευτο! Εδώ πέρα δεν έβαλα καμία Merc στην πεντάδα!
Νομίζω ότι αύριο ο Kimi θα είναι αυτός που θα πρέπει να παρακολουθούμε. Ο Alonso δείχνει φαβορί. Αλλά να θυμίσω ότι εκτός της Κίνας που η W04 του Nico δεν ήταν ακριβώς ένα φυσιολογικό μονοθέσιο, ο Γερμανός έχει δείξει καλύτερο ρυθμό από τον Hamilton, θα ήταν πολύ καλό αν έπαιρνε ένα βάθρο! -
Ο χρήστης le man έγραψε:
Γιατι τόσο ασχημα η Lotus σε μια πιστα που υποτιθεται οτι την ευνοει λόγω συνθηκών?Δε γνωρίζω αλλά με ευκαιρία αυτό θα ήθελα να πω μια ενδιαφέρον δήλωση που έκανε ο Brawn. Είπε ότι σήμερα ήταν ελαφρώς πιο δροσερά από χθες, αν αυτό το συνδυάσεις με τις ανταλλαγές θέσεων Merc και Lotus... μπορεί να είναι μια λογική εξήγηση!
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Παίδες έμεινα άφωνος! Βέβαια έβλεπα ότι κάτι ψήνεται από το Q2 αλλά ... ήταν απίστευτο! Εδώ πέρα δεν έβαλα καμία Merc στην πεντάδα!
Νομίζω ότι αύριο ο Kimi θα είναι αυτός που θα πρέπει να παρακολουθούμε. Ο Alonso δείχνει φαβορί. Αλλά να θυμίσω ότι εκτός της Κίνας που η W04 του Nico δεν ήταν ακριβώς ένα φυσιολογικό μονοθέσιο, ο Γερμανός έχει δείξει καλύτερο ρυθμό από τον Hamilton, θα ήταν πολύ καλό αν έπαιρνε ένα βάθρο!Εμένα μου φταίνε τα ελαστικά τσίκλες του Νάντο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νομίζω ότι αύριο ο Kimi θα είναι αυτός που θα πρέπει να παρακολουθούμε. Ο Alonso δείχνει φαβορί. Αλλά να θυμίσω ότι εκτός της Κίνας που η W04 του Nico δεν ήταν ακριβώς ένα φυσιολογικό μονοθέσιο, ο Γερμανός έχει δείξει καλύτερο ρυθμό από τον Hamilton, θα ήταν πολύ καλό αν έπαιρνε ένα βάθρο!Εμένα μου φταίνε τα ελαστικά τσίκλες του Νάντο
Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς με αυτό το μάλλον άστοχο μήνυμα?
-
Λαθος της Φερραρι στον Αλονσο -εκ των υστερων ομως- οπως αποδειχτηκε διοτι αν κανεις 1.32.8 με σκληρα στο Q1 εχεις πολλες ελπιδες για την τριτη θεση με δεδομενες της ποινες Webber και Hamilton. Ετσι θα ξεκιναγε με σκληρα και οταν θα ηταν η ωρα για το πρωτο στοπ θα εβγαινε στο καθαρο. Τωρα θα πρεπει παλι να παλεψει μετα το πρωτο στοπ με κινηση που θα συναστησει πιθανον απο πιλοτους που θα ξεκινησουν με σκληρα αν και σε λιγοτερο βαθμο απ'οτι στη Κινα διοτι οι γομες δεν εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα.
Δεν τους κατηγορω ομως γιατι ισως να πιστεψαν οτι μπορουσαν την Pοle αλλα επεσαν πανω σε ενα super lap του Ροζμπεργκ που ακομα και χωρις το λαθος του Αλονσο παλι θα ηταν στη Pole.
Ο Μασσα που το δοκιμασε (αυτο με τη σκληρη γομα) του βγηκε και ανα αυριο κανει καλη εκκινηση (ξεκιναει απ'το βρωμικο)
εχει πιθανοτητες για 3-4 θεση (αν δεν πεσει πολλη η αποδοση του μετα το μισο του αγωνα ως συνηθως).Για να δουμε και ποιοι θα πανε για 2 στοπ.
Σιγουρα παντως οχι τα Ρεντ Μπουλ διοτι εχουν κρατησει 3 σετ σκληρη γομα αχρησιμοποιητη αρα 3 στοπ για τον αγωνα.Την Λοτους την περιμενα πιο καλη. Αν ο Ραικκονεν δεν καταφερει στη εκκινηση να στριψει τουλαχιστον 5ος τοτε ο αγωνας του Αλονσο γινεται πιο ευκολος και αρκει να αντιγραψει τη στρατηγικη του Φεττελ. Με την καλυτερη διαχειρηση που φαινεται να κανει η Φερραρι τοτε αυτο θα ειναι αρκετο για τον Αλονσο για να νικησει. Με μια επιφυλαξη για τον Ροζμπεργκ και τον ρολο που μπορει να παιξει (Σε περιπτωση που ο Φεττελ περασει τον Ροζμπεργκ και κολλησει ο Αλονσο για καποιο διαστημα πισω του)
Επισης βλεπω τις Φορς Ιντια αρκετα ψηλα (Εχουν καλη διαχειρηση ελαστικων)
Ο Ροζμπεργκ λογικα θα ειναι εκτος πενταδας με τον Χαμιλτον αν παρει καποιο βαθμο να ειναι ευχαριστημενος.
Ο Ραικκονεν μπορει να βλεπει ως το βαθρο.
Ο Μπατον θα παρει παλι καπιους βαθμους και Περεζ μεχρι 9-10ος.
-
Αλονσο εύκολα αύριο.
Αν ο Massa σοβαρευτεί,1-2. -
Ο χρήστης GranTurismoOmologato έγραψε:
1-2.Μακάρι!!!
-
Ποιοι παιζουν για 2 στοπ;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ποιοι παιζουν για 2 στοπ;McLaren σχεδόν σίγουρα, από τους πρώτους νομίζω αποκλείεται η Red Bull και η Mercedes..
Ferrari, Lotus?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Με αυτό το φορτηγό που του έδωσαν κατόρθωμα είναι...
Όντως
Πήρε το... 200% από το μονοθέσιο!!!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Όντως
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Όντως
το 200% το πήρε ο Μάσας με σκληρά.
-
Έχει και λιμνούλα; Δεν την είχα παρατηρήσει ποτέ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εχει και δασος, καλυτερο απο του Spa: Αυτα τα ταλαιπωρα δεντρακια, μεσα στην αμμο, τελειως αξιοθρηνητα. Αηδια το 'τοπιο', μου αρεσει που κανουν και πανοραμικα πλανα με το ελικοπτερο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...ναι, με κάτι ταλαίπωρα φοινικάκια ή χουρμαδιές γύρω-γύρω... μάλλον ελπίζουν ότι κάποτε θα μοιάζει με όαση...
...βέβαια δεν ξέρω τί γνώμη έχουν οι... ταραξίες!.. -
Η λίμνη χωρίς κάποιο εμπόδιο φαίνεται αρκετά επικίνδυνη για τον οδηγό (κίνδυνος πνιγμού) αν κάποιο μονοθέσιο πάει για κολύμπι...
-
Μην ανησυχείς, δεν φαίνεται να είναι τόσο βαθειά...
-
Νομίζω ότι είναι πίσω από μπαριέρες. Δεν παίζει να πάει προς τα εκεί μονοθέσιο.
-
O Kimi ηταν με prime ή option στο Q3;
-
Ο Alonso έκανε δύο λάθη στον τελευταιο του γυρο. Οι του Sky ειπανε οτι την επιδοση του την εκανε με τα πατημενα απο το Q2 ελαστικα του οποτε θα ξεκινησει με αυτα. Ειναι σαφες κι απο δηλωσεις οτι κυνηγουσανε την pole... Απορω που την στρατηγικη του Massa δεν τη δοκιμασε αλλος, πχ Raikkonen. Εγω βλεπω πολυ δυνατο κ το Vettel.
Επισης ας μην ξεγραφουμε ευκολα κ το Rosberg φαινεται οτι κατι βρισκει παντα στην πιστα. Μπορει αυριο να ξανακανει την εκπληξη!
2013 - Gulf Air Bahrain Grand Prix