-
Σπανούλη για MVP με τίποτα. Τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι κάνει αρκετά χειρότερη χρονιά σε σχέση με πέρσυ. Κι εγώ κάτι μεταξύ σε Τόμιτς (πολύ soft ρε γμτ) και αυτιστικού (Τεόντοσιτς) θα ήμουν...
-
Λα μπόμμμμμμπα Ναβάρο ...
Τον είδα για άλλη μια φορά από κοντά σε αυτά τα 2 παιχνίδια , πραγματικά ΚΡΥΟ αίμα.. -
Ο Χλαπάτσας MVP Euroleague?
-
γιατί όχι?
-
Γιατί για MVP υποτίθεται θέλουμε κάποιον πιο ολοκληρωμένο παίχτη που να κάνει περισσότερες δουλειές μέσα στο γήπεδο από το να σουτάρει 3ποντα εκτός ισορροπίας.
-
ενώ ο αυτιστικός (που λέτε κ εσείς ) τι παραπάνω κάνει δηλαδή??
-
Ε οργανώνει, βγάζει καμιά ασσίστ παραπάνω, βάζει κι αυτός αψυχολόγητα σουτ, είναι ηγέτης, έχει κι αυτός κρύο αίμα (αν και στο ΟΑΚΑ φόραγε μια πάνα καλού κακού) και γενικά νομίζω έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στο παιχνίδι. Είναι και καμιά 10αρια χρόνια νεώτερος με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
32 δεν ξέρω αν υπήρχαν, αλλά σίγουρα υπήρχαν 3-4 που τα δοκίμασαν αρκετές φορές και δεν έπιασαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά (step με Τσαρτσα, hi-low με Λάσμε-Γκιστ, το γνωστό iso του Σόφο, συν τα p'n'r -που δεν δουλεύουν καλά σε ζώνη πάντως). Ο Τσαρτσα συνεχίζει να είναι διστακτικός, Λάσμε-Γκιστ δεν έχουν καλή πάσα (το ξέραμε ήδη αυτό), και έμεινε να παλεύει μόνος του ο Σόφο (ώσπου τον ξέχασε -ή τραυματίστηκε ?- ο RG). Στην αρχή δούλεψε και το cross με τον Maciulis 2-3 φορές, μετά ήταν 'γύρω-γύρω όλοι'....
Εκπληκτική αστοχία, που τουλάχιστον στην αρχή δεν δικαιολογείται από την κούραση...άρα ή ήταν ΟΛΩΝΩΝ η 'μέρα' τους, ή τους έφαγε το άγχος....αλλά και τον ΔΔ ?!?!
Ο χοντρός όσα έβαζε μπροστά, τα διπλά έτρωγε πίσω από τον Τόμιτς. Τι να ξεχαστεί...
Κάτι πρέπει να σου έχει κάνει ο Σόφο, δεν εξηγείται αλλιώς...σε ματς που για περίπου 10 λεπτά ήταν Σόφο-Μπάρτσα (ο μοναδικός λόγος που δεν χάναμε με 20 από το ημίχρονο λέγεται Σόφο), εσύ βρήκες να πεις ότι ήταν τρύπιος πίσω..λες και η υπόλοιπη άμυνα του ΠΑΟ χθες έσπαγε κόκκαλα, ή ότι ο Τόμιτς δεν έκανε πάρτυ με όποιον έβρισκε μπροστά του χθες...
Να είμαστε αντικειμενικοί όσο και όποτε μπορούμε τουλάχιστον...
Προσωπικά; Τίποτα.
Έχω ξαναγράψει ότι σα φυσιογνωμία μου είναι συμπαθής. Και πάντα μου αρέσει να τον βλέπω στο γήπεδο. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
Εχθές έβγαλε μετρημένη 1 σωστή άμυνα. Αλλά χάθηκε το αμυντικό ριμπάουντ (όχι με δική του ευθύνη για να είμαι και σωστός) οπότε το καλαθάκι μπήκε).
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πλάκα πλάκα δύσκολη απόφαση η φετινή για MVP Euroleague. Ποιον θα επιλέγατε?
Teodosic ισως.
Αν και θα πρεπει να μειωσει λιγο τα λαθη του και να βελτιωσει την επιλογη του σε καποια μακρινα σουτ.Και μόνο που πρέπει να τον βγάζει έξω ο προπονητής του στο τέλος όποτε ο αγώνας είναι κρίσιμος, αρκεί...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Λα μπόμμμμμμπα Ναβάρο ...
Τον είδα για άλλη μια φορά από κοντά σε αυτά τα 2 παιχνίδια , πραγματικά ΚΡΥΟ αίμα..Έχει χ΄σει ένα σωρό παιχνίδια λόγω της πελματιαίας απονευρωσίτιδας. Και αυτός τελειωμένος.
-
Αρα ποιος ειναι ο MVP δασκαλε;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αρα ποιος ειναι ο MVP δασκαλε;Κρυάπα.
-
Ο Τεοντοσιτς δεν ειναι βεβαια ο χειροτερος παιχτης που υπαρχει αλλα εχει πολλα μειον,μηδενικη δυναμη,μετρια αμυνα,αψυχολογητα σουτ,και ολα αυτα τα χρονια δεν εχει βελτιωθει καθολου,ειναι ο ιδιος που ηταν απο την γεννηση του.
Πιστευω οτι για MVP ειναι δικαιοτερο να επιλεγεις παιχτη που τραβαει μονος του την ομαδα,δηλαδη περιπτωση Σπανουλη,Bobby Brown κτλ, και οχι Κρυαπα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Τεοντοσιτς δεν ειναι βεβαια ο χειροτερος παιχτης που υπαρχει αλλα εχει πολλα μειον,μηδενικη δυναμη,μετρια αμυνα,αψυχολογητα σουτ,και ολα αυτα τα χρονια δεν εχει βελτιωθει καθολου,ειναι ο ιδιος που ηταν απο την γεννηση του.Πιστευω οτι για MVP ειναι δικαιοτερο να επιλεγεις παιχτη που τραβαει μονος του την ομαδα,δηλαδη περιπτωση Σπανουλη,Bobby Brown κτλ, και οχι Κρυαπα.
Most Valuable Player.
Χωρίς τον Κρυάπα δε θα είχε κάνει τίποτα η αρκούδα φέτος.
Ο Σπανούλης δεν είναι καν MVP στην ομάδα του ουσιαστικά.
-
Αν σηκώσει κούπα η Ρεάλ βλέπω να βγάζουν την πουστάρα το Ρούντι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν σηκώσει κούπα η Ρεάλ βλέπω να βγάζουν την πουστάρα το Ρούντι.Ανακοινώνεται πριν αρχίσει το F4.
Αλλά και πάλι, μην ανησυχείς άδικα.
-
Αν κανεις κοιταξει νουμερα σε ομιλους και 2ο γυρο αλλα και επιρροη στην ομαδα,ο farmar εκανε μεγαλη σαιζον καθως κ ο brown της σιενα,ομως ο 2ος ειδικα εμεινε εκτος 8αδας,αρα δυσκολο να βγει MVP
-
O Farmar είναι σε κάποιο βαθμό απογοήτευση σε σχέση με το τι περίμενα. Αν εχει γίνει πρώτο βιολι στην Ευρωλιγκα ο Μακαλεμπ, ο Φαρμαρ επρεπε να τους πάει μόνος του στο Φ4 (προλαβαίνει πάντως δεν απογοητευόμαστε )
-
LOL
Ό,τι προσπάθησε να κάνει ο ΠΑΟ απέναντι στη ζώνη, ήταν ότι συζήτησε ο ΔΔ με τους συμπαίκτες του.
Ο Πέδουλας ήταν 'παιδιά μπορούμε, τους έχουμε, όλοι μαζί να πάρουμε την Πόλη, any given Sunday' κτλ.
-
To krima einai oti kai pao kai barca eprepe na einai F4...
Tous allous 2 vreite tous
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)