-
καλή τιμή αλλά είναι το 8αρι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βάζεις πανεύκολα. Σιγά το πρόβλημα...θες να μου πεις πως το βαζεις γιατι ειχα φαει τα νυχια μου με ενα παρομοιο και δεν τα καταφερα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλή τιμή αλλά είναι το 8αρι...Το 16άρι το χρεώνουν 100 ευραίους πάνω
Αν έπαιρνε microSD εντάξει αλλά τα 8GB είναι λίγα κατά τη γνώμη μου. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι τρομερό πάντως. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλή τιμή αλλά είναι το 8αρι...+1
Που δεν θα ειναι 8αρη θα ειναι 7,45 που θα τρώει το μισό το λειτουργικό ----> νο σμαρτφον
-
θα πεσει και το 16αρι..
το 8αρι παντως καλυτερα να μη το εβγαζαν καν.. ειπαμε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
καλή τιμή αλλά είναι το 8αρι...
+1
Που δεν θα ειναι 8αρη θα ειναι 7,45 που θα τρώει το μισό το λειτουργικό ----> νο σμαρτφον
5.4 ειναι το 8αρι.Πολυ λιγα..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα πάρω για δώρο τελικά αυτό το ταμπλετάκι. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphone ... 2-7001.htmρε μλκ... πάρε ενα ωραίο κουτι, γέμισε το με πέτρες, βάλε και μια ωραια κορδέλα... φόρα το καλυτερο σου χαμόγελο και δώστο. Το ίδιο θα ναι....
-
Κι εγώ σε αγαπάω!
Sent from my mobile phone.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι εγώ σε αγαπάω!Sent from my mobile phone.
αυτην ομως που θα το δώσεις... δεν την αγαπάς καθόλου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι εγώ σε αγαπάω!Sent from my mobile phone.
εχει τυχει και το χω κερδισει το συγκεκριμενο ταμπλετ και το χρησιμοποιω εδω και 3 μηνες. πραγματικα πετας τα λεφτα σου αν το παρεις. απαισια κατασκευη, πολλα κολληματα πχ σε μια λιγο βαρια ιστοσελιδα κρασαρει και κλεινει ο browser, απιστευτα αργο(πιο αργο και απο htc dream με android 2.1 πανω). το καλυτερο ειναι πως πολλες φορες κλεινει μονο του στα καλα καθουμενα και χρειαζεται να πατας με καρφιτσα ενα μικρο κουμπι reset που εχει στο πλαι, λες και ειναι κανα game boy colour.
με μια λεξη: AVOID!!!! -
Όχι βρε, android είναι.
-
24ωρο με 64% να απομενουν,λιγη χρηση,αλλα οχι οτι το προσεξα κιολας.screenshot δε μπορω να ανεβασω γιατι το εκλεισα 2-3 λεπτα που ζεσταθηκε και μηδενισε και το κοντερ .
Ομως κ ετσι δειχνει τωρα 64% με 18:55 ωρες και 1:10 ωρα οθονη
Mια χαρα.Εβγαλα και τη ζελατινα και απολαμβανω γυαλι στο χερι,αλλη οθονη εγινε,δε μαζευει κ ευκολα δαχτυλιες -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
24ωρο με 64% να απομενουν,λιγη χρηση,αλλα οχι οτι το προσεξα κιολας.screenshot δε μπορω να ανεβασω γιατι το εκλεισα 2-3 λεπτα που ζεσταθηκε και μηδενισε και το κοντερ .
Mια χαρα.Εβγαλα και τη ζελατινα και απολαμβανω γυαλι στο χερι,αλλη οθονη εγινε,δε μαζευει κ ευκολα δαχτυλιεςπάρτο πέτα το... και λίγα είπα. Πάρε ενα Νοκια 1100 αμα ειναι να κάνεις τετοια χρήση...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Mια χαρα.Εβγαλα και τη ζελατινα και απολαμβανω γυαλι στο χερι,αλλη οθονη εγινε,δε μαζευει κ ευκολα δαχτυλιεςπάρτο πέτα το... και λίγα είπα. Πάρε ενα Νοκια 1100 αμα ειναι να κάνεις τετοια χρήση...
Ε ηταν μια μικρη χρηση.Λιγο wifi,λιγο data και οτι τηλεφωνα κατσουν.
Υπαρχουν κ μερες που το λιωνω,ομως αφου κραταει τοσο με λιγη χρηση ειμαι υπερικανοποιημενος.
Kαλυτερα με 1100 βεβαια,τουλαχιστον γραφει ΝΟΚΙΑ .Χθες μια γκομενα στη σχολη με ρωτησε αν ειναι κινεζικο αυτο γιατι δεν εχει σημα. -
Ααααυτα είναι τα προβλήματα με τα Nexus. Αναγνωρισιμότητα 0. Πως να κυκλοφορήσω έτσι στα premium στέκια και να ξεπροβάλλει ο Μπούσσος με το iPhone 5?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ααααυτα είναι τα προβλήματα με τα Nexus. Αναγνωρισιμότητα 0. Πως να κυκλοφορήσω έτσι στα premium στέκια και να ξεπροβάλλει ο Μπούσσος με το iPhone 5?Πανωλεθρία!
-
( Shipping notice updated on 16th April 2013: Due to xiaomi company's delayed release of xiaomi mi2s 32gb,Ibuygou will begin to ship your Xiaomi M2S 32gb order around 25th April according to order sequence.Ibuygou is sorry for this delayment,We hope you can understand,it's the pre-order at present.Thank you for all the understandings )
αιντε να περπατησει λιγο να το παρουμε κ εμεις το κτήνος
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ααααυτα είναι τα προβλήματα με τα Nexus. Αναγνωρισιμότητα 0. Πως να κυκλοφορήσω έτσι στα premium στέκια και να ξεπροβάλλει ο Μπούσσος με το iPhone 5?
Πανωλεθρία!
Ρε φίλε, αν είναι να κάθεσαι να εξηγείς στην καθεμιά τι είναι αυτό που κρατάς, είναι θέμα. Δεν είναι?
Σωκράτη σε απαλλάσσω από αυτό το πρόβλημα προσφέροντας σου, όχι ένα Nokia 1100 αλλά ένα Lumia 710 και μου δίνεις το Nexus 4. Εντάξει δεν θέλω τίποτα έξτρα money, κάνω χάρη σε έναν συμφορουμίτη για λίγο image... -
Σε λάθος σχολή είσαι. Βέβαια στην σωστη δεν θα είχε και πολλές γκομενες. Hint γυρνά το αναποδα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Περι συσκευών Android...