-
Εγώ πάντως έχω Excel-G 65.000χλμ (και... 9 χρόνια) και έχω την αίσθηση ότι η πτώση στην απόδοσή τους είναι αμελητέα...
-
Προσωπικα τα εσκισα σε κωλοδρομους και τα εφτυσαν γρηγορα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τι εννοεις τα ειχανε φτυσει; Μαλακωσαν ή ξερασαν λαδια;
50 .000 ειναι πολυ λιγα κμ για να τα φτυσουν αμορτισερ..αν οντως τα φτυσανε
και οχι απλα να αλλαξαν οι προσδοκιες του οδηγου για κατι καλυτερο.Οχι, δέν ειχαν χασει λαδια, απλα το αμαξι πηγαινε βαρκα γιαλο, σε επικινδυνο βαθμο
-
Tιποτα παιδια , οσο και να λεμε εδω ακρη δεν βγαινει. Τα KYB τα μαυρα σε αλλα αμαξια ταιριαζουν γαντι σφικτα και ταυτοχρονα ανετα για πολλα πολλα κμ και σε αλλα αμαξια δεν τραβανε.
Ειναι βεβαια και ο παραγοντας του οδηγου, φιλος με κυβ μαυρο μου λεγε οτι αμαξι ειναι επικυνδυνο γιατι γερνει, και οταν το οδηγησα εγω το βρηκα απολυτα ελεγξιμο και ανετο στις λακουβες, ενω τωρα ειναι υπερευχαριστημενος με κατι racing coilover που βαλε και μου φευγει η μασελα στις λακουβες.
Το avensis δεν ξερω σε ποια κατηγορια ανηκει. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Tιποτα παιδια , οσο και να λεμε εδω ακρη δεν βγαινει. Τα KYB τα μαυρα σε αλλα αμαξια ταιριαζουν γαντι σφικτα και ταυτοχρονα ανετα για πολλα πολλα κμ και σε αλλα αμαξια δεν τραβανε.
Ειναι βεβαια και ο παραγοντας του οδηγου, φιλος με κυβ μαυρο μου λεγε οτι αμαξι ειναι επικυνδυνο γιατι γερνει, και οταν το οδηγησα εγω το βρηκα απολυτα ελεγξιμο και ανετο στις λακουβες, ενω τωρα ειναι υπερευχαριστημενος με κατι racing coilover που βαλε και μου φευγει η μασελα στις λακουβες.
Το avensis δεν ξερω σε ποια κατηγορια ανηκει.Δεν ειναι ασχημα τα αμορτισερ, σε κμμια περιπτωση, προσωπικα τα θεωρω τιμια επιλογη, αφου σε ημαντικο βαθμο για την πτωση τους φταιει η χρηση που τους εκανα. Δεν θα πεταγα στα σκουπιδια την αποψη του Ντριφτρ οτι δεν του επαιξαν σωστα, ειδικα αν δεν τους γαμησε τη μανα οπως εγω. Ηταν γενικοτερα ΜΑΚΡΑΝ καλυτερα απο τα εργοστασιακα, ειχα ομως αλλαξει ταυτοχρονα και ελατηρια οποτε μπορει να συνεβαλε και αυτο.
-
Παιδιά, μάλλον δεν καταλάβατε τί είπα.
Είπα ότι έπεσαν πολύ γρήγορα, όχι ότι ήταν για τα μπάζα. Ίσα ίσα, όταν ήταν καινούργια το αμάξι μεταμορφώθηκε (από σκούνα σε μαούνα ) αλλά αυτό δεν κράτησε για πάνω απο εναμιση χρόνο. -
Τα εργοστασιακά πόσο περίπου πάνε;
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑ AVENSIS 1.8 2004