-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Μόνο αν πάνε και οι 2 τελικό.
Αν περάσει ο ΠΑΟ την βρωμερή ομάδα της ισπανίας, έχει πολλές ελπίδες για τελικό.
Τώρα εάν περάσει ο ΟΣΦΠ το πώς θα περάσει την ΤΣΣΚΑ για να πάει τελικό, μόνο ο Καζλάουσκας και ο Τεόντοσιτς το ξέρει... Πέρισυ βγάλανε την υπόσχεση/υποχρέωση που υπήρχε στο συμβόλαιο τους με τουσ γουρλομάτηδες.
Α εχεις δει και εσυ το συμβολαιο
Εχω και εγω μια κοπια σπιτι μου για παν ενδεχομενοΤι να το κανεις το συμβολαιο αν εχεις Τεοντοσιτς,την κρισιμη ωρα αρχιζει τα σουτ υπο πιεση απο τα 15 μετρα και οποιον παρει ο χαρος...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μόνο αν πάνε και οι 2 τελικό.
Αν περάσει ο ΠΑΟ την βρωμερή ομάδα της ισπανίας, έχει πολλές ελπίδες για τελικό.
Τώρα εάν περάσει ο ΟΣΦΠ το πώς θα περάσει την ΤΣΣΚΑ για να πάει τελικό, μόνο ο Καζλάουσκας και ο Τεόντοσιτς το ξέρει... Πέρισυ βγάλανε την υπόσχεση/υποχρέωση που υπήρχε στο συμβόλαιο τους με τουσ γουρλομάτηδες.
Α εχεις δει και εσυ το συμβολαιο
Εχω και εγω μια κοπια σπιτι μου για παν ενδεχομενοΤι να το κανεις το συμβολαιο αν εχεις Τεοντοσιτς,την κρισιμη ωρα αρχιζει τα σουτ υπο πιεση απο τα 15 μετρα και οποιον παρει ο χαρος...
Φέτος όμως έχει τον Μεσίνα που θα τον τραβήξει στον πάγκο, όχι τον Υπνάουσκας.
-
To τι παίρνει και τι δεν παίρνει ο Διαμαντίδης ειναι εύκολο να το καταλάβει κανείς, γιατί το μυικό του σύστημα είναι λες και δεν μπήκε ποτέ του ούτε καν σε γυμναστήριο. Στον αντίποδα όσοι πήγαν στις ΗΠΑ γύρισαν σα μουλάρια από τη ντόπα.
Το παράδειγμα και η σύγκριση με τους σχεδόν 40ers είναι μάλλον ατυχές, για τον απλούστατο λόγο ότι 1 ματς ΔΔ=5 του Νας. Τι σχέση έχει το μπάσκετ του ενός με του άλλου? (δε μιλάω συγκεκριμένα για τον Καναδό, τυχαίο είναι το παράδειγμα) ο ΔΔ κάνει ένα σωρό δουλειές στο γήπεδο, οργανώνει σκοράζει παίζει άμυνες παίρνει ριμπάουντ κλέβει μπάλες καθαρίζει πατώματα ξεβουλώνει νεροχύτες. Οι NBAers μέχρι να σφίξουν τα γάλατα τη λέξη άμυνα την αγνοούν. Τρέχουν πάνω κάτω και πηδάνε σαν τα κατσίκια, λογικό αφού οι 3 στους 4 είναι αράπηδες αλλά άμυνα γιοκ. Το παράδειγμα του Γκρίφιν (του μεγάλου) είναι χαρακτηριστικό και υπάρχουν και ένα σωρό άλλα.
Δε σταμάτησε μόνο ο ΔΔ από την ΕΟ και άλλοι συνομίληκοί του το έχουν κάνει από άλλες χώρες. Σισκα ας πούμε. Αλλοι μια πάνε μια δεν πάνε. Για μένα και πολύ άντεξε
-
Σοβαρό πρόβλημα με Γκιστ
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ στο παιχνίδι της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.Ο κατά πολλούς MVP του Παναθηναϊκού στα δύο πρώτα παιχνίδια επέστρεψε στη Βαρκελώνη με πρόβλημα τραυματισμού αφού, όπως διαπίστωσε το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, έχει υποστεί διάταση του τέvοντα των καμπτήρων στην ποδοκνημική.
Το Σάββατο οι γιατροί θα είναι σε θέση να πουν περισσότερο, ο Αμερικανός όμως όπως και να έχει είναι αναγκασμένος να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση.
-
Γαμάτο πάλι το ΣΕΦ, έτσι όπως ξεκίνησε το ματς δεν έδειχνε να έχει καθόλου την εξέλιξη που πήρε, μπράβο στην ομάδα!
Διπλό μες την Τουρκία Θρύλε ολέ ολέ! Και στο Λονδίνο με το καλό..όλα γίνονται σε δύο παιχνίδια!Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Λοιπόν Κηανους τα στεροϊδή κλπ εσύ τα έβαλες στην κουβέντα. Εγω σε περίπτωση που δεν κατάλαβες με την πρώτη (αν και ημουν αρκετά σαφής) είπα ότι ντοπέ είναι όποιος κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών πάνω από τα επιτρεπτά όρια. Απλά πραματα. Και εφόσον εξακολουθείς να κάνεις διάκριση μεταξύ WADA & USADA, υποθέτω ότι το σαφέστατο υπονοούμενο είναι ότι η διαφορά στην πρακτική τους είναι ο λόγος που ο Νας παίζει στα 40 στους Λέικερς βασικός και ο Διαμαντίδης είναι μπαϊλντισμένος, κατά την άποψή σου. Ουδέποτε μίλησα για 'βαριά' ντόπα, δεν καταλαβαίνω την απάντηση. Μασκαρισμενες ντόπες μπορούν να πάρουν παντού στον πλανήτη και φυσικά δεν υπάρχει κανένα κακό να λαμβάνει κάποιος την οιαδήποτε ουσία αν είναι κάτω από το όριο. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί το αναφέρουμε.
Το αν είναι αγγελικά πλασμένο ή οχι το ΝΒΑ δεν τρέφω αυταπάτες, γελάω όμως με όσους λένε ότι στην Ελλάδα είναι όλοι καθαροι και ξάστεροι. Αυτά είναι αστειότητες. Οι πρωταθλητές της ντόπας στα περισσότερα αθλήματα είμαστε, τι να λέμε; Ο μέσος ΝΒΑερ πολύ περισσότερο ο All-Star δουλεύει το 5πλάσιο από τον Χ Διαμαντίδη σε κάθε επιπεδο και με 10πλάσια αποτελεσματικότητα. Κάνει βάρη όποτε πρέπει, τακτική όταν χρειάζεται και εχει την υποστήριξη που πρέπει. Και σαν αποτέλεσμα είναι να γίνεται καλύτερος παίκτης και να επιμηκύνει την καρριέρα του χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής περίεργοι θάνατοι σε μπασκετμπολίστες υψηλού επιπέδου, όπως σε άλλα αθλήματα.
Και φυσικά να ισχυρίζεται κανείς οτι ο Διαμαντιδης παίζει και στις δύο πλευρές του γηπέδου ενώ οι άλλοι όχι, η regular season του ΝΒΑ εχει ένταση ξεμουδιάσματος και δεν παίζουν άμυνα, ξεπερνάει τα όρια του άσχετου. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να το αναλύσω περεταίρω. Ο καθένας εχει τη δυνατότητα να δει τη σήμερον ημέρα αν ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά να επαναλαμβάνει τα τσιτάτα του Σκουντη και του Χατζηαπαυτού.
-
Η αλήθεια είναι ότι είναι και οι ποινές εξοντωτικές στο ΝΒΑ αν σε πιάσουν να έχεις χρησιμοποιήσει αναβολικά.
Όπως ο Τούρκογλου που τιμωρήθηκε με 20 αγώνες.
Άσε που δεν υπάρχει και η παραμικρή υποψία για άλλους να έχουν χρησιμοποιήσει. Όπως τότε που ο Rose υπονόησε ότι έχει κάνει χρήση και μετά ανασκεύασε, a la Μπουρούσης.
Yeah, right.
ΥΓ:http://www.nytimes.com/2005/05/20/sports/basketball/20steroids.html?_r=0
Από τότε δεν έχει αλλάξει κάτι στην πολιτική του ΝΒΑμόνο ανέβασαν τις ποινές, κάπως.
-
Ειστε κι αναλυτες της WADA και USADA;
Καλη φαση
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ειστε κι αναλυτες της WADA και USADA;Καλη φαση
Καλό διάβασμα
http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_ ... ug-testing
-
Διαβαζοντας το συγκεκριμενο αρθρο θα γινω κι εγω ειδικος δηλαδη;
-
Σοκ με Κόμπι Μπράιαντ!
Ο ηγέτης των Λέικερς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χάνει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν!
Δείτε και το βίντεο του τραυματισμού...
-
Γαμω την πουτανα μου
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Oχι ρε γμτ!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Διαβαζοντας το συγκεκριμενο αρθρο θα γινω κι εγω ειδικος δηλαδη;Ισχυρίστηκα ότι είμαι ειδικός;
Εγώ απλά επαναλαμβάνω τσιτάτα του Σκουντή και του Χατζηπαπάρα, διανθισμένα με ολίγον από ESPN και NY Times και Λιακόπουλο. Λιακόπουλο βάζω για την εγκυρότητα.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σοκ με Κόμπι Μπράιαντ!Ο ηγέτης των Λέικερς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χάνει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν!
Δείτε και το βίντεο του τραυματισμού...
Στην ηλικία του, μπορεί και να είναι career ender.
-
-
Λέτε να έχουμε κατάληξη 2ης σερί Euroleauge στον Πειραιά? Μου φαίνεται ικανός για όλα ο Θρύλος.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Λοιπόν Κηανους τα στεροϊδή κλπ εσύ τα έβαλες στην κουβέντα. Εγω σε περίπτωση που δεν κατάλαβες με την πρώτη (αν και ημουν αρκετά σαφής) είπα ότι ντοπέ είναι όποιος κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών πάνω από τα επιτρεπτά όρια........Ο καθένας εχει τη δυνατότητα να δει τη σήμερον ημέρα αν ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά να επαναλαμβάνει τα τσιτάτα του Σκουντη και του Χατζηαπαυτού.Τζάμπα ο κόπος μου....όπως λέει και ο Μορφέας 'take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe...'
-
[quote='Giuseppe Busso']Λέτε να έχουμε κατάληξη 2ης σερί Euroleauge στον Πειραιά? Μου φαίνεται ικανός για όλα ο Θρύλος.[/quote
αυτο το συμπερανες απο το χτεσινο ματς;
η μηπως απο το μπασκετ που επαιξε στην φαση των 16? -
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Στην ηλικία του, μπορεί και να είναι career ender.
Εχουν ειπωθει πραγματα σε διαφορα αρθρα,ομως κ ο billups περυσι σε ακριβως ιδια ηλικια το επαθε(1 χρονο μεγαλυτερος βασικα ο cb) και φετος ειναι μια χαρα εδω και 20 αγωνες που παιζει.
Οποτε ο Kobe που ειναι και απο τους πιο αθλητικους στη λιγκα και μοιαζει και λιγοτερο σοβαρη η ρηξη(το λεω επειδη μπορεσε το πατησε),νομιζω θα επιστρεψει σιγουρα.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)