-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κορινθου και Αγιου Νικολαου!
Αυτο που λες ισχυει..Εχω δει βλακομπατσο με octavia ξημερωμετα να μπαινει οριακα στα 'εσακι' στο πανω μερος της Γεωργιου..το κορυφαιο βεβαια το εχω δει παλι ξημερωματα στο αντιστοιχο κατω μερος της πλατειας με 2 σκουπιδιαρικα να κυνηγιουνται και να μπαινουν οσο μπαινει..Tοτε πρεπει ναταν τρελος οδηγος για να το καταφερει.
Σκουπιδιαρικα? -
Αν δεν εχεις δει μπετονιερες (2-3 στη σειρα) να στριβουν στο πεταλο στα Λιμανακια, δεν εχεις δει τιποτα...
-

Τέξας
Στη στέγη ενός σπιτιού στο Χιούστον του Τέξας κατέληξε ένα αυτοκίνητο μετά από τρελή πορεία που έκανε όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο σε μία στροφή.Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε σε ένα φράχτη, αναποδογύρισε στον αέρα και τελικά «προσγειώθηκε» ανάποδα πάνω στην οροφή του σπιτιού.
Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, μόλις άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο ,νόμιζε ότι κάποιος σπάει το σπίτι της. Ένας περαστικός της φώναξε τότε: «Γρήγορα, υπάρχει ένα αυτοκίνητο στη στέγη σας».
Ο 24χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.
Γερανός έφτασε στο σημείο για να απομακρύνει το όχημα από την οροφή του σπιτιού.
-
η φωτο που εβαλαν εχει καμια επαφη με το περιστατικο ή απλα οτι βρηκαμε στο google images?
-
Φωτο αρχειου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Φωτο αρχειου. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν δεν εχεις δει μπετονιερες (2-3 στη σειρα) να στριβουν στο πεταλο στα Λιμανακια, δεν εχεις δει τιποτα...Πφφ!! γατάκια!! Λιμανάκια,berlingo και ducato με τα τέσσερα και προσπέραση απο την εξωτερική στα φρένα σε δυο τετραξονικά scania που 'δοκιμάζανε' τα τιμόνια τους και τα redarder.Ιερά οδό και Κωνσταντινουπόλεως,με ανάποδο και μισοφορτωμένες κόφες με τρία διαφορετικά μεταξόνια,το κοντό γύριζε και άδειο .Κακιά Σκάλα,προ συράγγων,βρεγμένη-στεγνή με τα μονά,πάντα στον κόφτη,ακόμα και το 13μετρο με το τεράστειο μεταξόνιο και τον τεμπέλη κάτω , για να βγεί το δρομολόγιο.Και να μην πώ για Κάζα και άλλα διάφορα,σε όλη την χώρα.Τώρα όμως που έχει δντ και οι δουλειές πέσανε μαζί με τα λεφτά,κομμένα όλα αυτά,ευτηχώς.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:

Έχει δίκιο ο zorz.Eίναι εικαστική παρέμβαση:
http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/artvoice/γιώργος-τζινούδης-στραcarστρούκα -
Όταν είδα την πινακίδα το '09 που περνούσα από εκεί, σχεδόν χαμένος, είχα σκάσει στα γέλια με το μέγεθος της εικόνας. Την ξέθαψα και την έβαλα στο earth

-
Υπάρχει χωριό Ψάρι?Αν ναι,πού?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Υπάρχει χωριό Ψάρι?Αν ναι,πού?Μόνο ένα; https://www.google.gr/webhp?sourceid=ch ... 24&bih=653
-
Μεσσηνία, Αρκαδία, Κορινθία και Ηλεία παρακαλώ.
Ε, ρε πότε θα κατέβω κάτω από το αυλάκι να βγάλω καμιά κάρτα μνήμης φωτογραφίες....
-
Δύο απιθανα, αλλα μαλλον συνηθισμενα για Ελλαδα, που μου συνεβησαν προσφατα:
Συγκρουση με 'αδεσποτο' χαρταετο. Πηγαινα με το αυτοκινητο ανεμελος με 80km/h, στην ποσειδωνος πριν το σεφ. Απο πανω μου πετουσε ενας χαρταετος. Ξαφνικα αλλαζει κατευθυνση και πεφτει στο αμαξι μπροστα δεξια. ΓΚΟΥΠ! Με τα ξυλα του και ολα. Μαγκωσε μπροστα το σκοινι και ο χαρταετος κολλησε στο πλαϊ δεξια, χτυπωντας το τζαμι. Συνεχισα την πορεια μου μεχρι να βγω να σταματησω καπου με ασφαλεια. Με κοιταζε ενας που με προσπερασε με το πιο παραξενο βλεμμα που μπορειτε να φανταστειτε.
Ειμαι με τη μοτό και περιμενω υπομονετικα ενα βαν μπροστα μου να κανει αριστερη στροφη σε στενο. Δεν τον επαιρνε και επρεπε να κανει μανουβρα με την οπισθεν. Αργουσε αρκετα, μαλλον προσπαθουσε να ... βρει την οπισθεν. Ετσι οπως το παλευε, πατησε κατα λαθος τα πιτσιλιστιρια που εχει στο πισω τζαμι του. Ομως αυτα ηταν ρυθμισμενα στο θεο, με αποτελεσμα το βαν να εκτοξευει οριζοντια προς τα πισω και με πολλη δυναμη παρα πολυ νερο! Αν βιαζομουν και ειχα περασει στα γρηγορα απο πισω του, θα ειχα γινει λουτσα.
-
Μου εχει τυχει παρομοιο να με λουζουν τα μπροστινα πιτσιλιστιρια προπορευομενου αυτοκινητου την ωρα που κινωμουν με παπι!
-
Αυτό δεν είναι απίθανο, συμβαίνει συνέχεια...
-
-
-

-
για υπερβαρο τον κοβο τον τυπο με τις ντοματες! επρεπε τουλαχιστον να τις απλωνε να μην εχουν κινδυνο να πεσουν!
-
Κατ' αρχήν σας δηλώνω οτι δεν ήξερα ΠΟΥ να το γράψω και θεώρησα ως πιο σχετικό αυτο τι θεμα.....Συγνωμην αν έκανα λάθος......
Προ ολίγου κανοντας μια βόλτα και περπατώντας στο οδόστρωμα (ο λογος δεν ειναι του παρόντος!!!),παρατηρησα σε ενα Πεζω 106 τα κλειδιά να ειναι πάνω στη πόρτα του οδηγου ,τα τζάμια ανεβασμένα και ουδεις τριγυρω.....Χτυπησα στην πιο κοντινή πόρτα ,πήρα αρνητική απάντηση και ....εφυγα......Μετα απο ημιωρο ξαναπέρασα απο το το ιδιο σημείο και η κατασταση ηταν οπως την ειχα αφησει....Σκέφτηκα να το κλειδώσω και να αφήσω σημείωμα να έρθει να με βρεί...Και αν εμπλεκα με κανα παράξενο που θα μ'έβγαζε και κλέφτη; Να τηλεφωνήσω στην αστυνομία και να καθήσω να τους περιμένω πότε θα έρθουν; Δεν ήξερα τι να κάνω και δεν έκανα τίποτα,σηκωθηκα και έφυγα πάλι........
Τι έπρεπε να κάνω;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]