Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μιλώ για απαντήσεις, όχι μπαρμπούτσαλα.
- ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ παραβλέπεις την αυξημένη κατανάλωση αυτών των εκτρωμάτων. Και ΟΧΙ, δεν είμαι αμερικλανάκι για να τα θεωρήσω 'οικολογικά' επειδή η GM δώρισε στον Κόναν ένα υδρογονοκίνητο Hummer και του το συντηρεί κάθε βράδυ στις εγκαταστάσεις της.
- Είσαι φαίνεται απ'αυτούς που πιστεύουν ότι είναι σωστό να βλέπεις μέχρι το όχημα που είναι μπροστά σου όταν οδηγείς...
- Η εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων σ'αυτά τα οχήματα δεν διεκδικεί κανένα βραβείο. Όσες φορές έχω μπει σε τέτοιο πράγμα, δεν είδα κάποιο κέρδος σε σχέση με ένα μεσαίο οικογενειακό πλην του ύψους.
- Ένα κατασκεύασμα με ουσιαστικά μηδενική ενδοτικότητα στην πρόσκρουση πεζού επάνω του είναι πάντα πιο επικίνδυνο από ένα σύγχρονο επιβατικό. Γιατί άλλωστε νομίζεις ότι οι απατεώνες των εταιρειών που τα φτιάχνουν τα δηλώνουν ως φορτηγά; Βέβαια, θα μας πεις ότι τα bull-bar είναι απολύτως ασφαλή για τους πεζούς... Ναι, όπως και το απεμπλουτισμένο ουράνιο.
Εκτός δρόμου δυνατότητες; Για πες, ποιο από τα S τα καταφέρνει καλύτερα από ένα πραγματικό εκτός δρόμου όχημα; Κανένα. Ή μήπως το ότι θα πάει ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου εμετικού κατασκευάσματος μια φορά το χρόνο σε ΠΑΤΗΜΕΝΟ χώμα δικαιολογεί την ύπαρξη αυτού του πράγματος; Ακόμα κι ένα Suzuki Alto τα καταφέρνει εκεί! Είτε σας αρέσει είτε όχι, στα 1000 SUV που κυκλοφορούν, μόνον 5 πάνε εκτός δρόμου. Τα άλλα είναι για να πουλάει τσαμπουκά ο μικροτσούτσουνος ή η κυράτσα που βρίσκεται στο τιμόνι.
Ο ανεγκεφαλισμός σε όλο το μεγαλείο.
Skullone σου δόθηκαν στο παρελθόν νούμερα να διαβάσεις. Μήκος SUV και συγκριτικό με κανονικά αυτοκίνητα.
Σου δόθηκαν links απο crash tests.
Σου δόθηκαν λινκς για εκπομπές ρύπων και συγκριτικά με συμβατικά οχήματα.
Ασε λοιπόν τις γυναικίες υστερίες σου αλλού και διάβασε μία φορά αυτά που σου γράφουμε χωρίς τις παροπίδες του κομπλεξισμού κατωτερότητας που φοράς. Κανείς δεν σε υποτίμησε. Μην ζείς σε ένα κόσμο που νομίζεις οτι όλοι σε προσβάλουν και όλοι σε καταδιόκουν.
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με τα παρακμιακά posts σου όπου πάντα θα πρέπει να βρίσεις και να υποτιμίσεις ανθρώπους. Έχεις πολλά κομπλεξ παλικάρι μου καλό. Λυπάμαι γιατί με τη στάση σου αυτή δεν θα καθίσουν πολλοί να κάνουν διάλογο μαζί σου. Έμαθες να εκφράζεσαι βρίζοντας. Ο πολιτισμός δεν είναι τέχνασμα για να υποκρινόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας. Ο πολιτισμός υπάρχει για να μπορούμε να βγάζουμε ακέραια συμπεράσματα. Και ο τρόπος επικοινωνίας σου είναι το λιγότερο απολίτιστος.
Άν θέλεις μία συμβουλή γιατί και μεγαλύτερος σου είμαι και καθηγητής σου στο πανεπιστήμιο για να σου διδάξω θα μπορούσα να είμαι.. Τα λόγια μου απέναντί συ δεν έχουν καμία έχθρα η τίποτα προσωπικό. Και ειλικρινά στα λέω με λύπη μεγάλη.
Μην κάνεις τον κόπο να μου θέσεις προσωπικά καμία ερώτηση στο μέλλον γιατί απάντηση δεν θα λάβεις. Άλλαξε όμως το ύφος σου και τη στάση σου απέναντι στους υπόλλοιπους εδώ, δείξε σεβασμό προς τα μάτια μας και να είσαι σίγουρος οτι θα μπορέσουμε να κάνουμε όμορφους επικοδομητικούς διαλόγους. θα δείς οτι θα υπάρχει η διάθεση να σου επαναλάβουμε αυτά που σου έχουμε ήδη γράψει και να τα συζητήσουμε ωσστε να καταλήξουμε κάπου.
Ζητώ ταπείνα συγνώμη απο τους υπόλοιπους του forum για την ακραία αντίδραση μου. Ούτε συνηθίζω να μιλάω έντονα, ούτε να χρησιμοποιώ ακραίες λέξεις. Παρακαλώ να μήν γίνει λογοκρισία. Δεν θα επαναληφθεί το ύφος μου αυτό.
Με εκτίμηση για το υπόλοιπο forum,
Δημήτρης
ΟΚ [kouk]