Apr 8, 2013, 3:17 PM

Να ξαναγυρίσω στο πρόβλημά μου μήπως και ξέρει κανείς χριστιανός να βοηθήσει. Με το που αφήσω το γκάζι, στο ρελαντί στο αέριο πάντα, το μοτέρ σκαμπανεβάζει από 300 μέχρι 1000 σαλ. περίπου και ανάβει το τσεκ δείχνοντας αφλογιστία στον πρώτο κύλινδρο αρχικά και μετά (αν δεν αλλάξω καύσιμο ή εάν δεν αυξήσω τις στροφές) το δείχνει σε όλους. Σε όλη την άλλη περιοχή στροφών δουλεύει τέλεια.
Ως τώρα έχω ελέγξει τους πολλαπλασιαστές, έχω αλλάξει τα μπουζί έχω καθαρίσει αισθητήρα map, αισθητήρα αβάνς, πεταλούδα, έχω αλλάξει τη μπεκιέρα και μόλις ξαναρύθμισα τις βαλβίδες. Ακόμη στη περιοχή στροφών που το κάνει έχω αλλάξει το μίγμα από πάμπλουτο μέχρι πάμπτωχο (σταδιακά εννοείται) όπως και έκανα το γνωστό καλιμπράρισμα που κάνει ο εγκαταστάτης συνήθως. Και το παράξενο είναι ότι στη βενζίνη δουλεύει τέλεια. Αύριο, μια που πλέον έχω απογοητευτεί, θα του μετρήσω τη συμπίεση μήπως και την έχει παίξει καμία βαλβίδα και εάν είναι ο.κ. θα ανέβω στην Αθήνα μια που εγκαταστάτης εδώ Χανιά στο συγκεκριμένο μοντέλο OMVL δεν υπάρχει.