O αγώνας που έχει προκηρυχθεί για τις 14/4/2013 στην πίστα ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ των Αφιδνών, δεν έχει έγκριση από την ΟΜΑΕ και κατά συνέπεια αγωνιζόμενοι και στελέχη που θα συμμετάσχουν , θα είναι εκτεθειμένοι έναντι του Αθλητικού Νόμου 2725/99 όπως αυτός ισχύει και των κανονισμών της Ομοσπονδίας μας .
Σημειώνουμε ότι οποιαδήποτε διοργάνωση που τελείται υπό καθεστώς συναγωνισμού και επάθλου, χρονομέτρησης και κατάταξης , θεωρείται αγωνιστική δραστηριότητα για την διοργάνωση της οποίας απαιτείται έγκριση της ομοσπονδίας
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/961
Για το bold:
Ρε παιδιά, γράψτε την ανακοίνωση ώστε να μην είναι διφορούμενη!
Το παραπάνω τι σημαίνει ? Ή συναγωνισμός ή έπαθλο ή χρονομέτρηση ή κατάταξη ? (δηλαδή διαζευκτικό νόημα, οποιοδήποτε από τα παραπάνω αν συμβαίνει είναι αγώνας) ή Και συναγωνισμός και έπαθλο και χρονομέτρηση και κατάταξη ? (σωρευτικό νόημα, είναι αγώνας αν ΟΛΑ τα παραπάνω συμβαίνουν)
Επί της ουσίας:
Πάω να τρέξω ένα track day και χρονομετρώ τον εαυτό μου. Είναι αγώνας ?
Πάω να τρέξω ένα track day και με χρονομετρεί ο οργανωτής αλλά δε δημοσιεύει κατάταξη, δηλ. πάω και ρωτάω και μου λέει μόνο το δικό μου χρόνο. Είναι αγώνας ?
Πάω να τρέξω ένα track day και με χρονομετρεί ο οργανωτής και δημοσιεύει κατάταξη αλλά δε δίνει έπαθλο. Είναι αγώνας ?
Καλό είναι να αφήσουμε πίσω 'κόλπα' του παρελθόντος ε ?
(EDIT: Οι δικές μου απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις είναι: Οχι - Οχι - Ναι)
Και μια και το πιάσαμε -και καλά- με τον αθλητικό νόμο:
Μαζεύονται 20 άτομα, χωρίζονται σε 4 ομάδες των 5 και παίζουν στο γηπεδάκι της γειτονιάς ή, για να το κάνουμε πιο παρόμοιο, σε ένα κλειστό γήπεδο με άδεια αθλητικού χώρου, ένα τουρνουά μπάσκετ. Στο τέλος μάλιστα δίνουν και βραβείο στον πρώτο, πχ. οι χαμένοι κερνάνε τους νικητές μπύρες.
Πρέπει να έχουν δελτία ? Διαιτητές ? Γραμματεία ? Αδεια από την αστυνομία ?