-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Βασικα το εθαψε...Δεν έχει καμία σημασία! Έχει μαλακά πλαστικούλια και αρέσει στον Μπούσσο και στα γκομενάκια που βγάζει για κλάμπινγκ ο πιπινοκυνηγός.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Να πω και εγω τα δικα μου
Εκανα εκτενες hands on σε Ν4 στο πλαισιο
Πρωτα πρωτα στα βιντεο συγκριτικα με την amoled του s3 φαινεται σκατα η οθονη του,ομως εκει διπλα διπλα με ιδια φωτεινοτητα οχι απλα σκατα δε φαινοταν,αλλα μου εκανε εντυπωση ποσο καλα στεκοταν διπλα στην αμολεντ δεδομενου και του οτι το περιμενα πιο χαλια.Ισως απλα δε γραφει καλα στις καμερες η οθονη του.Ναι μεν ειναι πιο μπλε το μαυρο της,ομως αντιστοιχα εχει καλυτερο(ή εστω καπως φωτεινοτερο) λευκο σε σχεση με την superamoled.Πολυ καλυτερη απ οσο την φανταζομουν οπως κ να χει .Τα επι της οθονης ''κουμπια'' δε με χαλασαν ενω σε αντιθεση μ ενα βιντεο που ειχα δει στο youtube ηταν πολυ ανταποκρισιμα και δεν ειχε κανενα θεμα.Με χαλασε λιγο το pinch zoom του,ειναι ισως οτι πιο ''αναισθητο'' εχω πιασει,ομως σιγουρα στο μελλον θα στρωσει κ αυτο.
Κατα τ αλλα,ειδα και μονος μου αυτο που λεγατε εδω μεσα,οτι δηλαδη ειναι ισως οτι πιο γρηγορο.Παει σφαιρα στο browsing,η κινηση αναμεσα στα διαφορα μενου με τις εφαρμογες τα widgets κλπ γινεται απλα σε 0 χρονο.Α επισης ειναι πολυ λεπτοτερο απ οσο φαινεται στο νετ.
Γενικα απλα πειστηκα πως εκανα καλη επιλογη κ ευχαριστω κ εσας που το προτεινατε εξαρχης.Αυτα
Στα μεσα της βδομαδας θα ειναι επιτελους δικο μουΤα χρώματα του Ν4 σε στοκ κατάσταση είναι χάλια,χάλια,χάλια...και ξανά χάλια.Μόλις το πάρεις μην διστάσεις να περάσεις νέο κέρνελ και να διορθώσεις τα χρώματα..Θα πάθεις σοκ με το πόσο καλά θα δείχνει σε σχέση με πριν.
-
Αυτο πως περνιεται? noob ερωτηση,αλλα για καλο ειναι
Edit,το ψαχνω και μονος μου σε myphone και κυριως xda,θα βγαλω σιγουρα μια ακρη,οποτε παραλαμβανω με το καλο κ αν δε με ικανοποιει θα προχωρησω σε τετοια μονοπατια . -
-
Αυτο πως περνιεται? noob ερωτηση,αλλα για καλο ειναι
Edit,το ψαχνω και μονος μου σε myphone και κυριως xda,θα βγαλω σιγουρα μια ακρη,οποτε παραλαμβανω με το καλο κ αν δε με ικανοποιει θα προχωρησω σε τετοια μονοπατια .Πρώτα ξεκλειδώνεις bootloader,περνάς cwm & root.Έγω μετά αγόρασα το app του φρανκο οπότε ήταν όλα έτοιμα.Κατέβασα τον κέρνελ,τον πέρασε μόνο του και μετά μέσω του app έφτιαξα τα χρώματα. Για μένα κάντο με κλειστά μάτια..Βλέπω την οθόνη φίλου που το πήραμε μαζί και έχει στοκ χρώματα ακόμα και νιώθω ότι έβγαλα καταράκτη
-
Μια απολύτως έξπερτ ερώτηση:
πώς γυρνάω στο galaxy s3, γράφοντας μήνυμα, από τα κεφαλαία Ελληνικά στα μικρά;
Με το shift που μου βγάζει δε γίνεται.
Μόνο κλείνοντας και ξαναανοίγοντας το ρημάδι.
Μου την έχει δώσει. -
Γενικα απλα πειστηκα πως εκανα καλη επιλογη κ ευχαριστω κ εσας που το προτεινατε εξαρχης.Αυτα
Στα μεσα της βδομαδας θα ειναι επιτελους δικο μουΜεθαύριο τα λέμε στο 'Τραπεζικές απορίες' λοιπόν!
-
739€ θα ζητάει το Πλαίσιο για το S4!
Μη φάνε έχουμε γλαρόσουπα...
-
Ηδη διαμορφωθηκαν 40 ευρωΝ διαφορες
http://www.bestprice.gr/item/2153419739 ... y-s4-i9500 -
Δεν έχω εδώ και 2 μέρες συνδεση μεσω της Vodafone ενώ με το WiFi του ΟΤΕ συνδέεται κανονικά. Φταίει το κινητο (as always) ή η Vodafone?
-
Aν καταλαβα καλα δε μπαινει απο data.Aν ειναι αυτο,δεν εχει καμια σχεση με το wifi και το οτι συνδεεται μεσω οτε.
Ισως σου τελειωσαν τα megabyte που εχεις στο προγραμμα σου με τη voda -
Σωκράτη το σκέφτηκα αυτό αλλά μαλλον δεν παίζει γιατί απο τα 100MΒ πήγα στα 500ΜΒ και δεν είχα εξαντλήσει ούτε τα 100(!). Θα πρέπει να κανω ένα τηλ μαλλον στην Vodafone!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν έχω εδώ και 2 μέρες συνδεση μεσω της Vodafone ενώ με το WiFi του ΟΤΕ συνδέεται κανονικά. Φταίει το κινητο (as always) ή η Vodafone?Δλδ δεν βλεπεις πανω την ενδειξη Η με βελακια πανω κατω?
Κανα restart στο κινητο να υποθεσω οτι εκανες... -
Προσπαθείς να με εκθέσεις και το καταφέρνεις.
Δεν θυμάμαι αν έβγαζε Η και βελάκια και αυτό το κινητο (οπως στο 2ο που τα απενεργοποιησα) οταν ενεργοποιούσα τα data. Απλώς ενεργοποιούσα το κουμπί στα δεδομενα, εμπαινα ιντερνετ, έκλεινα το κουμπί των δεδομενων κλπ!Χθες έκανα (για 3456273645248η φορά) επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τιποτα.
-
Τα data είναι, ανάλογα με την ισχύ του σήματος εμφανίζει Ε, Η, Η+ ή 3G με βελάκια.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Τα data είναι, ανάλογα με την ισχύ του σήματος εμφανίζει Ε, Η, Η+ ή 3G με βελάκια.Eμένα στο Νεξους μόνο βελάκια μέσα στο σήμα το οποίο γίνεται μπλε όταν έχει 3G. Tίποτα άλλο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα data είναι, ανάλογα με την ισχύ του σήματος εμφανίζει Ε, Η, Η+ ή 3G με βελάκια.
Eμένα στο Νεξους μόνο βελάκια μέσα στο σήμα το οποίο γίνεται μπλε όταν έχει 3G. Tίποτα άλλο.
μπλε γινεται οταν συνδεθεις με τη googe
γραμματακια βγαζει και το nexus
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν έχω εδώ και 2 μέρες συνδεση μεσω της Vodafone ενώ με το WiFi του ΟΤΕ συνδέεται κανονικά. Φταίει το κινητο (as always) ή η Vodafone?Θες να πεις οτι ουτε κληση μπορεις να κανεις ή να λαβεις?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Προσπαθείς να με εκθέσεις και το καταφέρνεις.
Δεν θυμάμαι αν έβγαζε Η και βελάκια και αυτό το κινητο (οπως στο 2ο που τα απενεργοποιησα) οταν ενεργοποιούσα τα data. Απλώς ενεργοποιούσα το κουμπί στα δεδομενα, εμπαινα ιντερνετ, έκλεινα το κουμπί των δεδομενων κλπ!Χθες έκανα (για 3456273645248η φορά) επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τιποτα.
ρε μηπως σου λειπει το APN της Vodafone? Πανε στις ρυθμισεις, στα Δικτυα Κινητης Τηλεφωνίας, και δες εκει για Ονοματα Σημειων Προσβασης.
Καπου εκει πρεπει να λεει και να ειναι επιλεγμενο το internet.vodafone.gr
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Eμένα στο Νεξους μόνο βελάκια μέσα στο σήμα το οποίο γίνεται μπλε όταν έχει 3G. Tίποτα άλλο.
μπλε γινεται οταν συνδεθεις με τη googe
γραμματακια βγαζει και το nexus
δεν μου έχει βγάλει ποτέ!
Περι συσκευών Android...