Apr 3, 2013, 3:51 PM

Ο χρήστης Γιώργος Παπαμιχάλης έγραψε:

Είχα στην αρχή το Mychron3, αλλά δε δούλευε ο φωτισμός και για έναν περίεργο λόγο δε μετρούσε γύρους. Υποπτεύομαι όμως ότι είχε πάρει νερά από τον καιρό του.. προηγούμενου κάτοχου (μάλλον κατά τη διάρκεια πλυσίματος του καρτ..) Εδώ και αρκετό καιρό έχω Alfano Pro και δεν έχω πρόβλημα. Βέβαια, ομολογώ ότι το Mychron ήταν πιο εύχρηστο στο μενού και πιο ευανάγνωστο κατά τη διάρκεια της - οριακής πάντα - οδήγησης στην πίστα.

Φίλε Γιώργο, στο Μ3 ο φωτισμός πάντοτε ήτανε extra όπως και μέχρι το 2008 για το Μ4. Από το 2009 ο φωτισμός στο Μ4 είναι standard.
Μάλλον δεν θα είχε φωτισμό το M3 όργανο σου από την αρχή.
Εαν κάποια εφαρμογή δεν δουλεύει στο MyChron κατεβάζεις δωρεάν από το www-aim-sportline.com το τελευταίο διαθέσιμο firmware και αναβαθμίζεις το όργανο σου. Αναβάθμιση γίνεται στα ΜyChron3 BASIC και ΜyChron 4 BASIC.
Εαν κάποιος δεν έχει το ανάλογο ειδικό USB καλώδιο για τα Μ3 ή το Data Key για τα Μ4 μπορεί να έρθει μια βόλτα από την πίστα του Αγίου Κοσμά και να του κάνουμε αναβάθμιση στο ΑΙΜ του χωρίς κανένα κόστος.
Σίγουρα το ΑΙΜ είναι πιο εύχρηστο, ευανάγνωστο και έχει περισσότερες εφαρμογές.

Κ. Παπαμιχαλη μια μικρη διορθωση αν μου επιτρεπετε. Το Mychron 4 που εχω απο το 2008 το φωτισμο τον ειχε standart με την επιλογη να το αναβοσβηνεις μονος σου ή να αναβει με το που αναβει και το οργανο.
Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω γιατι ξεκινησα απο το mychron 4 για το καρτ (οντας πριν συνηθισμενος στο ALFANO) και εχω καταντησει να χρησημοποιω τα προιοντα της AIM σε ολα τα ηδη του μηχανοκινητου που ασχολουμαι. Με το ΑΙΜ SOLO που ειναι με inbuild GPS και μαγνητικη βαση και μεταφερεται απο οχημα σε οχημα να με βολευει απιστευτα. Απο πιστα μεχρι και off road.