-
Ο χρήστης adrivas έγραψε:
Μετα τα 500χλμ θα δειξουν τα δοντια τουςΈτσι είναι. Όλα τα λάστιχα θέλουν γύρω στα 500 χλμ στρώσιμο και φυσικά όχι έτσι πως τα 'στρώνει' ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος!
κανεις δεν ασχολειται με τα συγκεκριμενα λαστιχα
Ε ναι. Ασχολούνται με λάστιχα για προβλήτες στυλ Saver!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
κανεις δεν ασχολειται με τα συγκεκριμενα λαστιχα
Ε ναι. Ασχολούνται με λάστιχα για προβλήτες στυλ Saver!
Bασικα μ αυτα ασχολουνται και με αντιστοιχου ειδους...
-
Πρόβλημά τους. Δισεκατομμύρια μύγες ασχολούνται επίσης με περιττώματα. Δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο.
-
Πρόβλημά τους. Δισεκατομμύρια μύγες ασχολούνται επίσης με περιττώματα. Δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο.
-
Ρε Δια ,αμα δεν γνωριζεις μην πεταγεσαι και γραφεις οτι σου γουσταρει.
Επειδη εσενα σαρεσει το συγκεκριμενο λαστιχο ,δεν σημαινει αυτοματως τιποτα για την αγορα.
Μιλαω για την αγορα και οχι για την αποδοση οπου η μπριτζ εγγυαται σαν ενας απο τους μεγαλυτερους κατασκευαστες στον κοσμο.Αλλα επειδη βλεπω τραβατε ζορια.ιδιαιτερα ο ποπολαρος ,αμα γουσταρετε τα συγκρινουμε με τα νεα ασιμετρικ της goodyear και τα pirelli p zero.
Αιντε,δεν φτανει που δεν γνωριζετε,κανετε και τους εξυπνους απο πανω. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
@Λεωνιδα, οπως τα λεει ο dim8 + του οτι προφανως δεν εχουν σχεση με τα αγωνιστικα, αλλα οσο να 'ναι και τα πολιτικα θελουν μερικα ζεσταματα για να δουλεψουν...ελπιζω τουλαχιστον, γιατι χθες πολυ σφυριγμα και λιγη ουσια.O HUNTER μου είχε πει ότι ολοκαίνουρια πολιτικά λάστιχα φαγώνονται πιο γρήγορα στις Σέρρες από 'ρονταρισμένα'.
Αν και κάθε λάστιχο είναι διαφορετικό, νομίζω ότι καμιά εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει heat cycles για πολιτικά λάστιχα.
(και για τα αγωνιστικά μόνο στις ομάδες που υποστηρίζουν δίνουν τέτοιες πληροφορίες) -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ρε Δια ,αμα δεν γνωριζεις μην πεταγεσαι και γραφεις οτι σου γουσταρει.
Επειδη εσενα σαρεσει το συγκεκριμενο λαστιχο ,δεν σημαινει αυτοματως τιποτα για την αγορα.
Μιλαω για την αγορα και οχι για την αποδοση οπου η μπριτζ εγγυαται σαν ενας απο τους μεγαλυτερους κατασκευαστες στον κοσμο.Αλλα επειδη βλεπω τραβατε ζορια.ιδιαιτερα ο ποπολαρος ,αμα γουσταρετε τα συγκρινουμε με τα νεα ασιμετρικ της goodyear και τα pirelli p zero.
Αιντε,δεν φτανει που δεν γνωριζετε,κανετε και τους εξυπνους απο πανω.Μέγα λαστιχά αν μου βρεις P Zero σε 195/60/15, αυτά θα βάλω και μάλιστα θα κατέβω Αθήνα για να τα βάλω σε εσένα!!! Αλλά θα κεράσεις μπυρίτσα μετά...
Τράβα τώρα να ψάξεις καλύτερο λάστιχο σε αυτή τη διάσταση κι αν βρεις κανένα σφύρα μου... -
Θελουν τα φοκους,οι κορολες και τα οπελακια των 90 ιππων , τετοιο λαστιχο για να στριψουν.
Τα χειμωνιατικα πρωινα με βροχη θα ειναι οτι πρεπει για τσουληθρα στους ελληνικους σαπουνοδρομους.
Για τα συγκεκριμενου τυπου οχηματα,τα οικολογικα λαστιχα ενερτζι,πιρελι,κοντινεταλ ,καλυπτουν τις απαιτησεις του οδηγου και ως προς την αποδοση και την ασφαλεια. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Θελουν τα φοκους,οι κορολες και τα οπελακια των 90 ιππων , τετοιο λαστιχο για να στριψουν.
Τα χειμωνιατικα πρωινα με βροχη θα ειναι οτι πρεπει για τσουληθρα στους ελληνικους σαπουνοδρομους.
Για τα συγκεκριμενου τυπου οχηματα,τα οικολογικα λαστιχα ενερτζι,πιρελι,κοντινεταλ ,καλυπτουν τις απαιτησεις του οδηγου και ως προς την αποδοση και την ασφαλεια.να σου στειλω 20 ευρω να πας να edit mod;;
κερναω εγω ρε μαστορα....
-
Έλα να σε πάω μια βόλτα με το Φοκουσάκι των 100 ίππων στον Χολομώντα και μετά θα μου πεις τι λάστιχο θέλει...
-
Δεν συνηθιζω να μπαινω σε τοσο δυνατα αυτοκινητα.
Φοβαμαι . -
Με 100 άλογα στον Χολομώντα κάνεις παπάδες... Αν φοβάσαι βέβαια το σέβομαι και επίσης καταλαβαίνω γιατί προτείνεις λάστιχα για συνταξιούχους!!!
-
ενταξει φερτε ποπ κορν!!!
-
Με 100 άλογα στον Χολομώντα κάνεις παπάδες... Αν φοβάσαι βέβαια το σέβομαι και επίσης καταλαβαίνω γιατί προτείνεις λάστιχα για συνταξιούχους!!!Εχεις αντιληφθει οτι και το αυτοκινητο σου,περισσοτερο σε συνταξιουχους απευθυνεται;
Αρα ,που κανω λαθος;.
Μεσα ειμαι. -
Ε ναι, ο μέσος συνταξιούχος θέλει 3θυρο χατς με σκληρή ανάρτηση και τιμόνι διαβήτη. Συνέχισε να μας διασκεδάζεις!!!
-
Ε ναι, ο μέσος συνταξιούχος θέλει 3θυρο χατς με σκληρή ανάρτηση και τιμόνι διαβήτη. Συνέχισε να μας διασκεδάζεις!!!Χωρις να θελω να υποτιμησω την αρκετα καλη συμπεριφορα και το οντως καλο τιμονι του ΜΚ1 φοκους(δεν ξερω πιο εχεις )μαλλον εσυ διασκεδαζεις εμενα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
καμιά πρόταση για 195/55 R15 V που να μην ξεφεύγουν σε τιμήConti PC5 που είχα κατα νού μαζί με τις σιδερενιες που θέλω μάλλον θα αξίζουν πιο πολύ απο το αμάξι οπότε δεν με πολυτρώει.
Vredestrein Sportrac 5
Δεν αφήνεται τα συμμετοχικά χεριλίκια ( ) να πείτε καμια γνώμη
-
Μετα τα 500χλμ θα δειξουν τα δοντια τους
Έτσι είναι. Όλα τα λάστιχα θέλουν γύρω στα 500 χλμ στρώσιμο και φυσικά όχι έτσι πως τα 'στρώνει' ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος!
Είχα κάνει περί τα 600 και μάλιστα πολυ χαλαρά πριν το προχθεσινό πέρασμα και γι αυτο άλλωστε πιεσα. Επίσης μέχρι Αγ Μαρίνα πήγα συντηρητικά με ESP on για να ζεσταθουν και στην επιστροφή το έβγαλα off και πιεσα πραγματικά.
Τελοσπαντων σήμερα στη χαλαρή οικογενειακή εκδρομουλα μια χαρά ήταν. Ας δουλέψουν λίγο ακόμα και θα επανέλθω με εντυπώσεις.ΥΓ: Για τα saver, εντάξει no comment.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
καμιά πρόταση για 195/55 R15 V που να μην ξεφεύγουν σε τιμή
Conti PC5 που είχα κατα νού μαζί με τις σιδερενιες που θέλω μάλλον θα αξίζουν πιο πολύ απο το αμάξι οπότε δεν με πολυτρώει.
Vredestrein Sportrac 5
Δεν αφήνεται τα συμμετοχικά χεριλίκια ( ) να πείτε καμια γνώμη
τεστ 195/65/15 του 2011
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2011_Sommerreifen_Test_195_65_R15.aspx?ComponentId=63377&SourcePageId=31821τεστ 185/60/15 του 2013
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2013_Sommerreifen_Test_185_60_R15.aspx?ComponentId=160383&SourcePageId=31821κοιτας, υπολογιζεις και οτι οι Γερμαναραδες εχουν λογικα καλυτερη ασφαλτο και δινουν μεγαλυτερη σημασια στο βρεγμενο γιατι εκει βρεχει περισσοτερο και εχεις μια γνωμη.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Μετα τα 500χλμ θα δειξουν τα δοντια τους
Έτσι είναι. Όλα τα λάστιχα θέλουν γύρω στα 500 χλμ στρώσιμο και φυσικά όχι έτσι πως τα 'στρώνει' ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος!
Είχα κάνει περί τα 600 και μάλιστα πολυ χαλαρά πριν το προχθεσινό πέρασμα και γι αυτο άλλωστε πιεσα. Επίσης μέχρι Αγ Μαρίνα πήγα συντηρητικά με ESP on για να ζεσταθουν και στην επιστροφή το έβγαλα off και πιεσα πραγματικά.
Τελοσπαντων σήμερα στη χαλαρή οικογενειακή εκδρομουλα μια χαρά ήταν. Ας δουλέψουν λίγο ακόμα και θα επανέλθω με εντυπώσεις.ΥΓ: Για τα saver, εντάξει no comment.
μην ξεχνας οτι αυτες τις μερες οι περιαστικοι δρομοι εχουν αρκετη σκονη-γυρη και αυτο δεν βοηθα την προσφυση......σε ρυθμους πιεσης
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]