-
αυτό το tomb raider μου τσάκισε τα νεύρα...
ειμαι σ' ενα σημείο που η Λαρα κατεβαίνει ένα ορμητικό ποτάμι και μόνιμα την κάνω ...Αθανασιο Διάκο!
40 φορές σουβλίστηκε...και τα αρνια το Πάσχα λιγότερο υποφέρουν... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αυτό το tomb raider μου τσάκισε τα νεύρα...
ειμαι σ' ενα σημείο που η Λαρα κατεβαίνει ένα ορμητικό ποτάμι και μόνιμα την κάνω ...Αθανασιο Διάκο!
40 φορές σουβλίστηκε...και τα αρνια το Πάσχα λιγότερο υποφέρουν...Καλά είσαι. Που να χες μπλέξει με τα παρλιακά της Blizzard.
-
Spyros.s παίξε Dark Souls.
Οτι πρέπει για σένα. -
- σπάσιμο πληκτρολογίου
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Disney Shuts Down LucasArts Just 154 Days After Acquiring It
Monkey Island, Maniac Mansion, Day Of The Tentacle, The Dig...
μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, ούτε μισή τρίχα από τα οποία δεν φτάνουν τα σημερινά (και χτεσινά, και προχτεσινά...).[Maggie]- We want to go home
[Alien]-That is the wish of all living creatures. It is a vain wish, for there is no true home. All intelligence wanders and has no rest.
[The Dig] -
http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231242475
και στα ελληνικά το κακό νέο
-
αυτο το δοκιμασε κανενας?
Sniper: Ghost Warrior 2
λεει τιποτα? δεν εχω ξαναπαιξει τετοιο αλλα με δεδομενο οτι σε ολα τα σχετικα FPS το sniping το γουσταρω, φανταζομαι θα ειναι διασκεδαστικο... -
Το πρώτο είχα παίξει που ήταν τίμια πατάτα
Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και για το δεύτερο
-
Η A.I. του είναι τόσο άθλια, που το κάνει γαμάτο παιχνίδι. Πχ κοιτάς τη νύχτα μέσα από θάμνους από 200 μέτρα έναν βλάκα. Αυτός ξαφνικά σε βλέπει, αρχίζει να τρέχει προς αντιθετη μεριά από σένα, αρχίζει να πυροβολεί προς το ΕΔΑΦΟΣ, και οι σφαίρες να σε πετυχαίνουν
-
bioshock κανεις;
-
Ms creative director speaks about xbox 720 always on feature -
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
λεει τιποτα? δεν εχω ξαναπαιξει τετοιο αλλα με δεδομενο οτι σε ολα τα σχετικα FPS το sniping το γουσταρω, φανταζομαι θα ειναι διασκεδαστικο...απο AI ειναι χαλια αλλα υπαρχει μια καποια απολαυση στο sniper headshot...
θα το δοκιμασω λιγο ακομα και βλεπουμε ... -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
λεει τιποτα? δεν εχω ξαναπαιξει τετοιο αλλα με δεδομενο οτι σε ολα τα σχετικα FPS το sniping το γουσταρω, φανταζομαι θα ειναι διασκεδαστικο...απο AI ειναι χαλια αλλα υπαρχει μια καποια απολαυση στο sniper headshot...
θα το δοκιμασω λιγο ακομα και βλεπουμε ...start--->control panel--->programs--->uninstall a program.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
+
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Disney Shuts Down LucasArts Just 154 Days After Acquiring It
Monkey Island, Maniac Mansion, Day Of The Tentacle, The Dig...
μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, ούτε μισή τρίχα από τα οποία δεν φτάνουν τα σημερινά (και χτεσινά, και προχτεσινά...).[The Dig]
**GRIM FANDANGO
INDIANA JONES AND THE FATE OF ATLANTIS
FULL THROTTLE
** -
http://www.heise.de/newsticker/meldung/ ... 35338.html
δωστε εμφαση στο κομματι για το dx...
μηπως ηρθε η ωρα του open gl τελικα?
-
Το είχα διαβάσει αυτό και δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να συμβαίνουν όλα αυτά
Η ms το χει βάλει σκοπό να αυτοκτονήσει
-
αφου σιγα σιγα φευγει απο το gaming pc Λογικο ειναι
ισως στο μελλον να δουμε κατι καινουργιο και πιο ουσιοδες -
εγω με ολα αυτα που διαβαζω απλα μπερδευομαι
και δε μπορω να καταλαβω γιατι η ms να αφησει το gaming pc ?
χαρη σε αυτο και μονο εχει χρηστες που κατα τα αλλα αδιαφορουν για τα παραθυραθα αφησει λοιπον αυτο και θα παει πού ? στα ταμπλετ που εχει τοσο μεγαλη επιτυχια
τελοσπαντων θα δουμε, γιατι αυτη τη περιοδο (εδω και καιρο , οχι μονο τωρα) διαβαζω κατι κουλα και δε μπορω να βγαλω ακρη
-
Οταν ειδες οτι εκλεισαν την σειρα flight simulator η μετα εφτιαχναν το train simulator 2 (με εντυπωσιακα πραγματικα features π.χ generic γραμμες για ολον τον κοσμο στα προτυπα του fs )
και μετα αφου εφυγε ο πορτας ο αλλος τα εκλεισε δειχνει οτι καποιοι εκει μεσα εχουν χασει τον μπουσουλα γενικα
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)