-
ο 89fm γιατι παίζει λαϊκά;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ο 89fm γιατι παίζει λαϊκά;γιατι εισαι συντονισμένος σε αλλον σταθμο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ο 89fm γιατι παίζει λαϊκά;
γιατι εισαι συντονισμένος σε αλλον σταθμο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
εμεις τρωμε κατι που στο μεγαλυτερο ποσοστο του ειναι νερο... το Αρνακι Γαλακτος, αντιστοιχα και Κατσικακι
Δεν ξέρω για αυτά αλλά θα μιλήσω για τις μοσχαρίσιες γάλακτος. Πριν λίγο καιρό έκανα το λάθος να πάρω τέτοιες μετά από χρόνια. Σαν να τρως χόρτο... άσπρο κρέας, μαλακό μεν, τελείως άνοστο δε. Από εδώ και πέρα μόνο γαλακτισμένες... κόκκινες και νόστιμες! Κρεατίλα ρε παιδί μου!
Τις μαγείρεψες λάθος 100%.
Το αγαπημένο μου φαγητό... -
Ti κωλοπιάσιμο αυτό το mojo. 4.50€ ο χυμός (όχι φυσικός). Σου φέρνουν βέβαια εμφιαλωμένο το οποίο όμως μου είναι αχρείαστο ώστε να δικαιολογείται η τιμή και δεν φέρνουν και μπισκοτάκια.
-
Ρε συ Πάνο;;; Με το χυμό θέλεις μπισκοτάκια;
-
Καλά εσύ εκεί κόλλησες??
Ναι θέλω!! Αλλού γιατί μου φέρνουν??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καλά εσύ εκεί κόλλησες??Ναι θέλω!! Αλλού γιατί μου φέρνουν??
Με την κοκακολα τι φερνουν;ατομικη πιτσα;
-
Δυστυχώς όχι.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
εμεις τρωμε κατι που στο μεγαλυτερο ποσοστο του ειναι νερο... το Αρνακι Γαλακτος, αντιστοιχα και Κατσικακι
Δεν ξέρω για αυτά αλλά θα μιλήσω για τις μοσχαρίσιες γάλακτος. Πριν λίγο καιρό έκανα το λάθος να πάρω τέτοιες μετά από χρόνια. Σαν να τρως χόρτο... άσπρο κρέας, μαλακό μεν, τελείως άνοστο δε. Από εδώ και πέρα μόνο γαλακτισμένες... κόκκινες και νόστιμες! Κρεατίλα ρε παιδί μου!
Τις μαγείρεψες λάθος 100%.
Το αγαπημένο μου φαγητό...Μπα το μαγείρεμα ήταν προβλεπόμενο. Τηγάνι με το κρασάκι τους κλπ. Έτσι όπως γίνονται πάντα οι μπριζόλες. Απλά το κρέας ήταν άνοστο, δεν είχε καν χρώμα μέσα. Μετά θυμήθηκα ότι για αυτό τις είχα κόψει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καλά εσύ εκεί κόλλησες??Ναι θέλω!! Αλλού γιατί μου φέρνουν??
Ε, πήγαινε αλλού. Εμείς προσφέρουμε μπισκοτάκια ή κέικ ΜΟΝΟ στον καφέ-σοκολάτα.
Μπα το μαγείρεμα ήταν προβλεπόμενο. Τηγάνι με το κρασάκι τους κλπ. Έτσιι όπως γίνονται πάντα οι μπριζόλες. Απλά το κρέας ήταν άνοστο, δεν είχε καν χρώμα μέσα. Μετά θυμήθηκα ότι για αυτό τις είχα κόψει.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ...
-
Δε μου αρέσουν οι ψητές.
-
Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις φιλέτο, για να το κάνεις τηγανητό. Πεταμένα λεφτά.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις φιλέτο, για να το κάνεις τηγανητό.ψαρονεφρι ροδελες
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις φιλέτο, για να το κάνεις τηγανητό. Πεταμένα λεφτά.Και όμως και στο τηγάνι το κάνω καταπληκτικό.....
-
Αν δεν δοκιμάσουμε, δεν πιστεύουμε τίποτα...
-
Διπλό στο Περιστέρι και είμαστε ακόμα ζωντανοί!!!!
-
Κάποιο βενζινάδικο με βουρτσες μόνο και με 2, 2.50€ εν μέσω βροχής να φύγουν κουτσουλιες, γύρη, σκόνη κλπ απο το αμάξι???
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάποιο βενζινάδικο με βουρτσες μόνο και με 2, 2.50€ εν μέσω βροχής να φύγουν κουτσουλιες, γύρη, σκόνη κλπ απο το αμάξι???Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
παπαναστασιου πριν τη ν. εγνατια avin ......με 1€.
-
Στέφανε ευχαριστώ! Θα περάσω από εκεί.
Posts προς Θεσσαλονικείς