-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Έτσι βλέπουμε καθημερινά κάποιους να οδηγούν στην Α.Ο.αριστερή λωρίδα με διψήφιο αριθμό χιλιομέτρων δίχως να παραμερίζουν όταν τους φτάνει όχημα που κινείται με περισσότερα χιλιόμετρα, ή οδηγούς χελώνες που δημιουργούν ουρές κινούμενοι με ταχύτητες ποδηλάτου σε περιφερειακές οδούς!
Στην περιφερειακη Υμμητου οταν εχουν ανοιχτες τις καμερες σε γραφουν και με 90 σε πολλα σημεια οποτε ναι πηγαινω στην αριστερη λωριδα με 90 γιατι η μεσαια λωριδα πηγαινει με 70 και ειναι τοσο πυκνη που δε συμφερει να μπω δεξια και να ξαναβγω αριστερα για κανεναν μαλακα που θελει να παει με 140... Σορρυ.
Αν βρω κενο και δε μου κοψει τη φορα η ολη διαδικασια, τοτε ευχαριστως να τον αφησω να τον γραψει η παρακατω καμερα...Προφανως δεν γνωριζεις οτι στην αριστερη εχεις δικαιωμα να παραμενεις κ να συνεχιζεις την προσπεραση ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ οδηγο αλλου ΤΑΧΥΤΕΡΟΥ οχηματος που ερχετε απο πισω, ε? Σε απλα ελληνικα, δεν ειναι επιλογη σου το αν θα κανεις ακρη. Αυτο το 'εγω προσπερναω οποτε θα μεινω για οσο θελω στην αριστερη' να το πειτε σε κανα παιδικο σταθμο...
-
αν αυτος στην αριστερη παει με το οριο?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αν αυτος στην αριστερη παει με το οριο?OYTE!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Προφανως δεν γνωριζεις οτι στην αριστερη εχεις δικαιωμα να παραμενεις κ να συνεχιζεις την προσπεραση ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ οδηγο αλλου ΤΑΧΥΤΕΡΟΥ οχηματος που ερχετε απο πισω, ε? Σε απλα ελληνικα, δεν ειναι επιλογη σου το αν θα κανεις ακρη. Αυτο το 'εγω προσπερναω οποτε θα μεινω για οσο θελω στην αριστερη' να το πειτε σε κανα παιδικο σταθμο...
Να ερθει να μου πληρωσει αυτος που θελει να τρεξει τη διαφορα στη βενζινη που θα καψω για να επιταχυνω ξανα, αφου κοψω τη φορα μου...
Αλλιως, εφοσον κινουμαι με λογικους ρυθμους να βρει τροπο να περασει αφου ειναι τοσο μαγκας. Λυπαμαι πολυ, δε λεω κατι παραλογο.Καλα και αν διαμαρτυρυθει κιολας δε θα τον ξεπλενει τιποτα εφοσον παω ελαφρως πανω απο το οριο.
Και γω οταν βιαζομαι μπορει να κολλησω πισω απο καποιον στην αριστερη, αλλα δεν εχω καμια απαιτηση απο αυτον να κανει στην ακρη. Θα παιξω φωτα μια-δυο-τρεις για να με καταλαβει, αλλα αν δε κανει ακρη θα τον ακολουθησω αναγκαστικα, θα κρατησω αποσταση ασφαλειας, και θα πω και ευχαριστω.
Αν κανανε ολοι ετσι θα ηταν πολυ καλυτερα. -
Πάντως έχουν πολλαπλασιστεί αυτοί που οδηγούν αργά κι αριστερά...
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Πάντως έχουν πολλαπλασιστεί αυτοί που οδηγούν αργά κι αριστερά...Το ξερω... το βλεπω καθημερινα... παντως δεν ειμαι απο αυτους...
Το δικο μου αργα στην περιφερειακη ειναι γυρω στα 100... και στην ΑΟ 130... -
Λωρίδα προσπερασης ονομάζεται.
Προσπέραση με 90 μπορείς να κάνεις, εκεί να μείνεις είτε πηγαίνεις με 70 είτε με 170 είναι λάθος.
Τα άλλα που λες είναι απλά πιπες.
-
Ζώο ο παπαρας που στο φαναρι με κορναρε παρατεταμενα μολις 0,2nanosecond αφου αναψε πρασινο, οταν σταματησα δεξια και κατεβηκα να παω στο ΑΤΜ σταματησε 2 μετρα πιο μπροστα αρων-αρων να βγει απο το αμαξι με νευρακια, του εσβησε κιολας πριν τραβηξει χειροφρενο και με υφακι μου φωναζε 'ειπες κατι??? ειπες κατι???'.
(Εγω οταν πλησιαζα στο ΑΤΜ, αναφωνησα 'τι παπαρας'....)Του λεω 'ναι ρε μεγαλε, σε ειπα παπαρα. Προσεχε πως θα βαλεις μπρος, μην ξεχασες μεσα 1η'.
Ειπε τα δικα του που ουτε ακουσα επειδη μπηκε μεσα.. Ενας πεζος διπλα μου γελαγε και οταν εβαλε μπρος ο ΠΑΠΑΡΑΣ .... κλωτσησε το αμαξι... Στο ΑΤΜ με δακρυα στα ματια απο τα γελια εκανα αναληψη.Ειχε πινακιδες ΔΟΚ στο Q5
-
Προφανως δεν γνωριζεις οτι στην αριστερη εχεις δικαιωμα να παραμενεις κ να συνεχιζεις την προσπεραση ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ οδηγο αλλου ΤΑΧΥΤΕΡΟΥ οχηματος που ερχετε απο πισω, ε? Σε απλα ελληνικα, δεν ειναι επιλογη σου το αν θα κανεις ακρη. Αυτο το 'εγω προσπερναω οποτε θα μεινω για οσο θελω στην αριστερη' να το πειτε σε κανα παιδικο σταθμο...
Να ερθει να μου πληρωσει αυτος που θελει να τρεξει τη διαφορα στη βενζινη που θα καψω για να επιταχυνω ξανα, αφου κοψω τη φορα μου...
Αλλιως, εφοσον κινουμαι με λογικους ρυθμους να βρει τροπο να περασει αφου ειναι τοσο μαγκας. Λυπαμαι πολυ, δε λεω κατι παραλογο.Καλα και αν διαμαρτυρυθει κιολας δε θα τον ξεπλενει τιποτα εφοσον παω ελαφρως πανω απο το οριο.
Και γω οταν βιαζομαι μπορει να κολλησω πισω απο καποιον στην αριστερη, αλλα δεν εχω καμια απαιτηση απο αυτον να κανει στην ακρη. Θα παιξω φωτα μια-δυο-τρεις για να με καταλαβει, αλλα αν δε κανει ακρη θα τον ακολουθησω αναγκαστικα, θα κρατησω αποσταση ασφαλειας, και θα πω και ευχαριστω.
Αν κανανε ολοι ετσι θα ηταν πολυ καλυτερα.Ο ΚΟΚ δε συμφωνεί μαζί σου (άρθρο 17.6):
Aν όμως κινείται σε oδόστρωμα με δύo τoυλάχιστoν λωρίδες κυκλoφoρίας κατά κατεύθυνση και πρoτίθεται να πρoσπεράσει περισσότερα από ένα oχήματα, μπoρεί να παραμείνει στη λωρίδα πoυ χρησιμoπoιεί για τo πρoσπέρασμα, αν η ενέργειά τoυ αυτή δεν πρoκαλεί δυσχέρεια στoυς oδηγoύς ταχύτερων oχημάτων πoυ τoν πλησιάζoυν από πίσω.
Δε λέει τίποτα για 'όρια' κτλ. αν έρχεται ταχύτερος από πίσω (είτε πηγαίνει με +10 είτε πηγαίνει με +100) τότε χάνεις το δικαίωμα να παραμένεις στην αριστερή και ΠΡΕΠΕΙ (όταν προφανώς μπορείς να το κάνεις με ασφάλεια) να παραμερίσεις.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ζώο ο παπαρας που στο φαναρι με κορναρε παρατεταμενα μολις 0,2nanosecond αφου αναψε πρασινο, οταν σταματησα δεξια και κατεβηκα να παω στο ΑΤΜ σταματησε 2 μετρα πιο μπροστα αρων-αρων να βγει απο το αμαξι με νευρακια, του εσβησε κιολας πριν τραβηξει χειροφρενο και με υφακι μου φωναζε 'ειπες κατι??? ειπες κατι???'.
(Εγω οταν πλησιαζα στο ΑΤΜ, αναφωνησα 'τι παπαρας'....)Του λεω 'ναι ρε μεγαλε, σε ειπα παπαρα. Προσεχε πως θα βαλεις μπρος, μην ξεχασες μεσα 1η'.
Ειπε τα δικα του που ουτε ακουσα επειδη μπηκε μεσα.. Ενας πεζος διπλα μου γελαγε και οταν εβαλε μπρος ο ΠΑΠΑΡΑΣ .... κλωτσησε το αμαξι... Στο ΑΤΜ με δακρυα στα ματια απο τα γελια εκανα αναληψη.Ειχε πινακιδες ΔΟΚ στο Q5
Το σταμάτημα σε ATM, για τσιγάρα, ψωμί, τυρόπιτα, εφημερίδα και λοιπά ψώνια έχει γίνει εθνικό σπορ πλέον... Σε σημεία που δεν προβλέπονται χώροι στάθμευσης βεβαίως... Έλα μωρέ, μισό λεπτό θα κάνει ο άνθρωπος, πως κάνετε έτσι... ΖΏΑ!
-
Σχολικό που παραβιάζει Stop στην Πυλαία ... καθόλου πρωτότυπο πλέον!!!
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Το σταμάτημα σε ATM, για τσιγάρα, ψωμί, τυρόπιτα, εφημερίδα και λοιπά ψώνια έχει γίνει εθνικό σπορ πλέον... Σε σημεία που δεν προβλέπονται χώροι στάθμευσης βεβαίως... Έλα μωρέ, μισό λεπτό θα κάνει ο άνθρωπος, πως κάνετε έτσι... ΖΏΑ!
Μην προτρεχεις. Συμφωνω σε οσα λες και ειμαι το ιδιο επικριτικος σε παρομοιες περιπτωσεις αποφευγοντας ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ να κανω το ιδιο.
Οδηγουσα μηχανη και σταματησα στον προβλεπομενο χωρο για δικυκλα. Δεν υπαρχει λογος στο κεντρο της Λάρισας να κυκλοφορω με το αμαξι σαν τον μαλακα.
-
Ποοοοντ
@νασσ γιατί πας πάλι να μου κλέψεις τη δόξα;;
-
Δίκιο έχετε αλλά το βρίσκω εξίσου παρανοϊκό να επικαλείται ο παρανομών τον ΚΟΚ.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Διεγράφη κατόπιν αιτήματος του χρήστη [Mod]
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δίκιο έχετε αλλά το βρίσκω εξίσου παρανοϊκό να επικαλείται ο παρανομών τον ΚΟΚ.Sent from my Note II using smoke signals.
Η διαφορά είναι ότι για να κριθεί αυτός που 'τρέχει' παράνομος, χρειάζεται η τροχαία με ειδικό εξοπλισμό, ενώ αυτός που ΕΝΟΧΛΕΙ είναι εξώφθαλμα παράνομος.
-
Οτι ειπε ο απο πανω. Το αν τρεχω αφορα εμενα κ την τροχαια, το αν κανεις το κινητο εμποδιο αφορα εμενα κ εσενα.
Λυπαμαι πολυ, δε λεω κατι παραλογο.
παραλογο ή λογικο, αυτο που κανεις ειναι παρανομο. Τελος.
Οταν μπορεις, θα κανεις ακρη, σε τελικη αναλυση για το δικο σου καλο. Γιατι αν εγω βλεπω οτι μπορεις να κανεις ακρη κ δεν κανεις για να μην ξεβολευτεις, θα βρω απο καπου να σε περασω με το ζορι. Κ τοτε θα λες 'καλυτερα να ειχα κανει μονος μου ακρη'. Κ σε παω κ οτι στοιχημα θες οτι θα καταφερω να σε κανω ακρη με το ζορι, που θα καταληξεις δεν ξερω...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Λωρίδα προσπερασης ονομάζεται.Προσπέραση με 90 μπορείς να κάνεις, εκεί να μείνεις είτε πηγαίνεις με 70 είτε με 170 είναι λάθος.
+άπειρο
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Λωρίδα προσπερασης ονομάζεται.
Προσπέραση με 90 μπορείς να κάνεις, εκεί να μείνεις είτε πηγαίνεις με 70 είτε με 170 είναι λάθος.
+άπειρο
Και ακόμα παραπέρα!
-
Αν διαβασατε καλα αναφερω οτι μενω στην αριστερη λωριδα μονο οταν η μεσαια εχει πυκνη ροη με πιο αργα αυτοκινητα, οποτε να χωθω αναμεσα τους ειναι επικινδυνο, και προσπερναω συνεχεια.
Οποτε δε κανω τιποτα παρανομο.
Ξερω πολυ καλα τι γραφω.
Απλα δε προκειται κανεις μαλακας να με αναγκασει να χωθω με τα βιας δεξια και να κανω κατι πολυ πιο επικινδυνο απο το να τον καθυστερω.Μη βιαζεστε να ριξετε χολη πριν διαβασετε καλα σε τι συνθηκες αναφερομαι. Οποιος πηγαινει απο την περιφεριακη στις 8μιση-9 το πρωι ξερει.
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ τοτε θα λες 'καλυτερα να ειχα κανει μονος μου ακρη'. Κ σε παω κ οτι στοιχημα θες οτι θα καταφερω να σε κανω ακρη με το ζορι, που θα καταληξεις δεν ξερω...
χαχα καλο το αστειο σου...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]