-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Και πάνω που σκεφτόμουν απόψε να οριστικοποιήσω το τέλος, βάζει ένα γκολάκι με απόδοση 21 (με τέλειο το 20) και με αφήνει με το ηλίθιο χαμόγελο!
Αυτή η κοπέλα έχει κερδίσει την παραμονή στο παιχνίδι με το σπαθί της..
με 20 χρονια διαφορα ειναι ανανδρο και ανηθικο αυτο που κανεις...ειναι ''σχεση'' αυτο τωρα? τη δουλευεις και σαν ψαρωμενη που ειναι καθεται... αφου σε ενδιαφερει μονο το γ@μησι γιατι δεν πας σε κανα στουντιακι να κανεις τη δουλεια σου?
γιατι με μια 20 χρονη μονο αυτο ειναι το κοινο σημειοAπο την στιγμή που είναι ενήλικη εσένα τι σε νοιάζει;Που ξέρεις τι τους ενδιαφέρει αυτούς;
-
ενηλικη μπορει να ειναι, ωριμη ειναι?
δεν θα ηταν πιο ομορφο να ειναι με ενα παλλικαρακι της ηλικιας της?
το θεμα ειναι ηθικο πανω απ ολα...σ αυτη την ηλικια τα παιδια παρασυρονται για πλακα. καποιοι δεν δεχομαστε ηθικα να κανουμε κατι τετοιο (οπως πχ να απλωσουμε το χερι μας να αρπαξουμε κατι ξενο ακομα και ενα στυλο, καποιοι ομως το κανουν γι αυτο και υπαρχουν ακομα οι κλοπες και οι ληστειες)εγω αν ημουν πατερας της θα εκανα σε πρωτη φαση ασηκωτο τον ''αγαπητικο''...σε δευτερη θα τον τσιμεντωνα
-
Χρήστο Λάππα ντροπή σου, σάτυρε Δεν αφήνεις πεδίο σε 18-20-25χρονους
Δώσε πόνο αδερφέ
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και πάνω που σκεφτόμουν απόψε να οριστικοποιήσω το τέλος, βάζει ένα γκολάκι με απόδοση 21 (με τέλειο το 20) και με αφήνει με το ηλίθιο χαμόγελο!Αυτή η κοπέλα έχει κερδίσει την παραμονή στο παιχνίδι με το σπαθί της..
Τον έδωσε τον πωπο?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aπο την στιγμή που είναι ενήλικη εσένα τι σε νοιάζει;Που ξέρεις τι τους ενδιαφέρει αυτούς;Bill, άσε τον άνθρωπο να πει την γνώμη του για κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα εκτός από τις ηλικίες.
(Έχει πολύ ενδιαφέρον να όταν προσπαθεί να παραδώσει μαθήματα ηθικής τάξης ο αγαπητός heras που υπερήφανα γράφει σε άλλο νήμα ότι αφαιρεί τις πινακίδες του όταν μπαίνει στην Α.Ο. )Αυτή η σχέση είναι -όπως όλες οι σχέσεις μου άλλωστε- προσανατολισμένη στο να περνάμε καλά και οι δύο. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία εγώ θεωρώ απαραίτητα στον έρωτα και δίχως τα οποία απλά χάνω γρήγορα το ενδιαφέρον μου. Της το έχω εξηγήσει αρκετές φορές, το ξέρει. Ξέρει επίσης πόσο κοντά ήρθαμε στο να χωρίσουμε προχτές και για αυτό, αποφασισμένη να με κρατήσει κοντά της, σκοράρισε τόσο υπέροχα. Κανείς δεν κοροϊδεύει κανένα, περνάμε τέλεια και οι δύο.
-
Δεν φταίει σε καμια περίπτωση ο αγαπητικός αν το κορίτσι έχει σχεση με άνδρα με διαφορά ηλικίας 20 ετών...Η κοπέλα το επέλεξε και η κοπέλα ανοίγει τα μπούτια...Απλά δεν είναι ώριμη όπως είπες...Και σε παρακαλώ μην στοχοποιείς τον Λάππα.Τέτοιες περιπτώσεις είναι εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.Καλώς ή κακώς...Φιλικά.
-
Δεν φταίει σε καμια περίπτωση ο αγαπητικός αν το κορίτσι έχει πχ γίνει λιώμα από 23907307 ποτά...Η κοπέλα το επέλεξε και η κοπέλα ανοίγει τα μπούτια...Απλά δεν είναι ώριμη όπως είπες...
Τροφή για σκέψη παίδες
-
Δεν πίνει ποτέ πάνω από ένα ποτό, αρκετές φορές το τελειώνω εγώ και το δικό της.
Άλλη απορία;
-
πχ γίνει λιώμα από 23907307 ποτά.
ακόμα και αυτό που έγραψες εσύ είναι επιλογή της...Ας πίνει milkshake ή του πουλιού το γάλα...Επιλογές της είναι...
Επιλέγουμε ποια θέλουμε για σύντροφο.. -
Δεν πιάνετε την αλληγορία παίδες
Δείτε το σφαιρικά το θέμα.
-
-
Να'ταν η ζήλια ψώρα....
-
(Έχει πολύ ενδιαφέρον να όταν προσπαθεί να παραδώσει μαθήματα ηθικής τάξης ο αγαπητός heras που υπερήφανα γράφει σε άλλο νήμα ότι αφαιρεί τις πινακίδες του όταν μπαίνει στην Α.Ο. )
Αυτή η σχέση είναι -όπως όλες οι σχέσεις μου άλλωστε- προσανατολισμένη στο να περνάμε καλά και οι δύο. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία εγώ θεωρώ απαραίτητα στον έρωτα και δίχως τα οποία απλά χάνω γρήγορα το ενδιαφέρον μου.
Δεν εχει καμια σχεση το θεμα ηθικης ή συνειδησης οταν αφορα εναν ανθρωπο (γιατι εδω παιζεις με μια ανθρωπινη υπαρξη, καρδια, οπως θες πες το) σε σχεση με το αν θα φας ή οχι μια κληση
Αλλα αφου το θετεις ετσι μην δω κανενα να μου κανει κηρυγμα καθωσπρεπισμου γιατι βγαζω τις πινακιδες ή μπαινω στις στροφες του περιφερειακου με 150-160 ή ντριφταρω σε πλατειες γιατι και γω ετσι...περναω καλαΘα ηθελα να μου πεις ομως ποια ειναι τα πραγματα που θεωρεις απαραιτητα στον ερωτα
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
(Έχει πολύ ενδιαφέρον να όταν προσπαθεί να παραδώσει μαθήματα ηθικής τάξης ο αγαπητός heras που υπερήφανα γράφει σε άλλο νήμα ότι αφαιρεί τις πινακίδες του όταν μπαίνει στην Α.Ο. )
Αυτή η σχέση είναι -όπως όλες οι σχέσεις μου άλλωστε- προσανατολισμένη στο να περνάμε καλά και οι δύο. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία εγώ θεωρώ απαραίτητα στον έρωτα και δίχως τα οποία απλά χάνω γρήγορα το ενδιαφέρον μου.
Δεν εχει καμια σχεση το θεμα ηθικης ή συνειδησης οταν αφορα εναν ανθρωπο (γιατι εδω παιζεις με μια ανθρωπινη υπαρξη, καρδια, οπως θες πες το) σε σχεση με το αν θα φας ή οχι μια κληση
Αλλα αφου το θετεις ετσι μην δω κανενα να μου κανει κηρυγμα καθωσπρεπισμου γιατι βγαζω τις πινακιδες ή μπαινω στις στροφες του περιφερειακου με 150-160 ή ντριφταρω σε πλατειες γιατι και γω ετσι...περναω καλαΘα ηθελα να μου πεις ομως ποια ειναι τα πραγματα που θεωρεις απαραιτητα στον ερωτα
Χωρις πινακίδες είσαι παράνομος
-
Φίλε heras ο όρος 'συναινούντες ενήλικοι' σου λέει κάτι ?
Ο φίλος μου που στα 42 του παντρεύτηκε την 28άρα φίλη του και κάνανε και παιδί είναι ΟΚ ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο φίλος μου που στα 42 του παντρεύτηκε την 28άρα φίλη του και κάνανε και παιδί είναι ΟΚ ?
Καλο κουμάσι και αυτός!
-
Εχω κι άλλο (τώρα το θυμήθηκα): 50-55άρης τα είχε επί πολλά χρόνια με -20 χρόνια στο τέλος παντρεύτηκαν και τώρα αυτός στα σχεδόν 60 αυτή στα σχεδόν 40 περιμένουν το 2ο παιδί
O οποίος είχε χωρίσει την προηγούμενη γυναίκα του διότι εκείνη δεν ήθελε παιδιά...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλο κουμάσι και αυτός!
Εγώ πάντως νιώθω τύψεις!!!
Μεταξύ μας, στατιστικά και με προσωπικές έρευνες και εμπειρίες και εγώ προς αυτή την διαφορά ηλικίας οδεύω!
-
Η πηγή της ζωής παίδες.
Ρε heras, Στα αλήθεια, δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις την διαφορά μεταξύ ενηλίκων που θέλουν ο ένας τον άλλο -πράγμα φυσικά νόμιμο 100%, που απασχολεί μόνο αυτούς τους δύο- και της παραβίασης του ΚΟΚ σε δημόσιους δρόμους;
-
Η πηγή της ζωής παίδες.[spoiler:31ldh1av][/spoiler:31ldh1av]
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες