-
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
Χτεσινες παρατηρησεις που ξεχασα να αναφερω
ANM-7015 σε mazda B2500 και ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν ΑΝΜ και οχι ΑΗΜ, νεος κλαδος και αν ναι απο που;
Τα τηλέφωνα έπεσαν:
ΑΝΜ-7001 ΣΗΤΕΙΑ 08-02-2013
ΑΝΜ-7002 ΣΗΤΕΙΑ 06-02-2013
ANM-7015 ΣΗΤΕΙΑ FORD RANGER 21-03-2013
ΑΝΜ-5114 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ χθεσινό.Πολύ καλή δουλεια!! Οσο για το μοντελο, πριν το προσπερασω ειχα την εντυπωση οτι ηταν mazda και μολις το προσπερασα ειδα οτι ηταν το ford και ενω ειπα να μην το ξεχασω, μου εμεινε η αρχικη εντυπωση..
Αλήθεια πως βρηκες την πληροφορια για το μοντελο..?
Τους ρωτας σε τι αυτοκινητο ανηκει η ταδε πινακιδα και αυτοί σου λενε..; -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Τους ρωτας σε τι αυτοκινητο ανηκει η ταδε πινακιδα και αυτοί σου λενε..;Το μόνο που μπορώ να πω είναι να έχετε ανοικτά τα μάτια σας. Σε λίγο διάστημα θα δείτε τα πρώτα ΤΖΑτζίκια.
-
ΗΕΑ 449
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
Το μόνο που μπορώ να πω είναι να έχετε ανοικτά τα μάτια σας. Σε λίγο διάστημα θα δείτε τα πρώτα ΤΖΑτζίκια.Που εστάλησαν;
-
Μέσα σε 3 λεπτά
HKX 1797 μαύρο Astra GTC
ANM 1578 λευκό Hilux -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Χτεσινες παρατηρησεις που ξεχασα να αναφερω
ANM-7015 σε mazda B2500 και ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν ΑΝΜ και οχι ΑΗΜ, νεος κλαδος και αν ναι απο που;
Τα τηλέφωνα έπεσαν:
ΑΝΜ-7001 ΣΗΤΕΙΑ 08-02-2013
ΑΝΜ-7002 ΣΗΤΕΙΑ 06-02-2013
ANM-7015 ΣΗΤΕΙΑ FORD RANGER 21-03-2013
ΑΝΜ-5114 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ χθεσινό.Πολύ καλή δουλεια!! Οσο για το μοντελο, πριν το προσπερασω ειχα την εντυπωση οτι ηταν mazda και μολις το προσπερασα ειδα οτι ηταν το ford και ενω ειπα να μην το ξεχασω, μου εμεινε η αρχικη εντυπωση..
Τους ρωτας σε τι αυτοκινητο ανηκει η ταδε πινακιδα και αυτοί σου λενε..;Τι σημασία έχει? το θέμα είναι ότι για ακόμα μια φορά πρώτη η ενημέρωση, από κει και πέρα τα υπόλοιπα έχουν λίγη σημασία, ωραίος 160thsoar
-
HIE 194 crypton
-
ΙΜΜ 2669
-
ΙΝΧ-5114 ίδιο ακριβώς Toyota Yaris με το 5113 που είχα γράψει πριν λίγες μέρες
-
ΥΝΡ 9811 σε μικρό λευκό επαγγελματικό
Sent from HTC Desire X
-
ΗΑΝ 4672 σε Strada.
-
KXE-9330 σε λευκό Audi Q
Πρόεδρε, ευχαριστώ για την πληροφόρηση
Limited1, που χάθηκες? Είσαι στο νησί?
-
Από το πρωί στην Λαχαναγορά:
ΖΧΝ-2463 σε λευκό FIAT DUKATO ... με μια μικρή επιφύλαξη για το το τελευταίο γράμμα μήπως ήταν Μ!!! Αλλιώς φαίνεται κάπως προχωρημένο!!! Ας βοηθήσουν όσοι έχουν και το μαχαίρι ... αλλά και το πεπόνι!!! Κατά τα άλλα δεν πήρα και καμία απάντηση στις από 31/3 ερωτήσεις μου!!!
Σχ.Οδηγών μετά από αρκετές ημέρες:
ΝΙΥ-4170
-
Κι άλλο χτύπημα σημερινό
ΝΙΥ-4497 χάρτινο σε ασημί Suzuki Splash στην Δελφών το μεσημεράκι
σαν να έχασες τη φόρμα σου!
-
KXE-9332 σε ... λευκό -μάλλον- Seat
-
HKX 1811 mtx mercedes
-
IOB 4717 Passat Variant
-
Απογευματινές παρατηρήσεις,με σούπερ αμορτί Κατερίνης-Θέρμης!!! ... αλλά και χάρτινη Δυτικοαθηναϊκή !!!
ΙΜΜ-2907(χ) σε μαύρο OPEL ASTRA ... στο Κέντρο!!! (Τι παθαίνουν όταν έρχονται Θεσσαλονίκη, πρώτα η Κοζάνη, μετά τα Γιαννιτσά, τώρα το Περιστέρι!!! ... μόνο εδώ κυκλοφορούν χάρτινα? Και είμαι αρκετά σίγουρος ότι είδα σωστά αν και ήταν χειρόγραφο γιατί το κυνηγούσα στην Εγνατία μήπως και πετύχω το πρώτο μου χάρτινο ΝΙΥ-44** ή 45**!!!)
Μόλις παράτησα το προηγούμενο έπεσα πάνω στο καλύτερο μου Ξανθιώτικο:
AHM-8721... σε λευκό 20άρι τουριστικό Μ/Β ... (Δικαστήρια)
Πιο μετά στην Καμάρα και με διαφορά λεπτού, το αμορτί :
ΚΝΤ-3145 σε μαύρο CITROEN C4 +
NNZ-145 σε μαύρο (μάλλον) HONDA PCX !!!
Ενώ λίγα λεπτά μετά στην Δ.Ε.Θ. το καλύτερο μου Αθηναϊκο (Κέντρου) ... αλλά με τους ρυθμούς που τρέχει που να δω τελευταία παρατήρηση:
IOB-4557... σε λευκή ΒΜW 116d !!!
Τέλος:
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΚΑΜ-7502 σε μαύρο VW GOLF, πριν 5 ώρες στην Κ.Τούμπα!!!KAM-7502 ... που τελικά δεν είναι GOLF αλλά μαύρο VW POLO TSI,σταθμευμένο στην γειτονιά που το είδα να κινείται ακριβώς πριν μια εβδομάδα!!!
@EEE333:σαν να έχασες τη φόρμα σου!
Ε,όχι κι εχασα την φόρμα μου ... απλώς η κατοστάδα ΝΙΥ-4401/4500 ... δεν μου κάθεται ... στα επαγ/κά,κοκκινογράμματα + Λ.Δ.Χ, δεν μπορείς τα πεις,τα πάω καλύτερα
Να φανταστείς πέρισυ τέτοια εποχή (αρχές Απριλίου) έσπασα το ρεκόρ μου μη παρατήρησης για 13 μέρες που είχα από τον Φεβρουάριο του 2011 (12 μέρες) ... ευτυχώς αυτές η κακές εποχές έφυγαν κι εύχομαι να μην γυρίσουν ...
-
HΚΧ 1814 Sportage. Έχει κυκλοφορήσει και Porsche ΗΚΧ 1806. Απλά το αναφέρω για να τονίσω την περίοδο κρίσης που διανύουμε.
-
ΒΧΡ 400
-
ΗΑΝ 4675 σε BMW 318.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013