-
-
ευτυχως που δεν το καγκουρεψε με τιποτα σωληνες πισω...
-
2014 Porsche Panamera Facelift with New Twin-Turbo V6 and Hybrid V6 Leaked
http://www.carscoops.com/2013/04/2014-p ... RSCOOPS%29 -

Aν και δεν μου αρέσει και τόσο η καμπριο έκδοση ο συνδυασμός χρωμάτων και ζάντας τα σπάνε.

-
ΤΕΛΕΙΟ!

-
MΑ ΤΕΛΕΙΟ, ΟΜΩΣ!!
-
Άμα ανοίξετε τη φωτεινότητα στα μόνιτόρ σας θα δείτε ότι είναι καφέ-σκατί.
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Άμα ανοίξετε τη φωτεινότητα στα μόνιτόρ σας θα δείτε ότι είναι καφέ-σκατί.Σκάτε από ζήλια που βγάζουμε ωραίες κούρσες!
-

-
991 Τ.

-
Μεγάλη ταλαιπωρία οι μονομπούλωνες......
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μεγάλη ταλαιπωρία οι μονομπούλωνες......Το αλκαντάρα με λεκέδες απο σαμπάνια να δεις...τρίβε τρίβε είμαι συνέχεια
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Το αλκαντάρα με λεκέδες απο σαμπάνια να δεις...τρίβε τρίβε είμαι συνέχεια
Ρώτα μέλος του φόρουμ τι τράβηξε με αυτές........
-
Not a single fuck was given...
Μου φαινεται λιγο απομυθοποιηση για την απομυθοποιηση το να βλεπουμε μια 991 Τ και να λεμε για τα μπουλωνια.
Νταξ θα κανει 0-100 σε 3,θα χει 520+ αλογα και μας χαλαει το μονομπουλωνο?
Παω στοιχημα πως και ο coyot (υποθετω για αυτον μιλαμε) οση ξενερα και να εφαγε απο το μονομπουλωνο,το λατρευει το αυτοκινητο γιατι εχει 124214342 παραπανω λογους να τον ''φτιαχνει'' -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το αλκαντάρα με λεκέδες απο σαμπάνια να δεις...τρίβε τρίβε είμαι συνέχεια
Ρώτα μέλος του φόρουμ τι τράβηξε με αυτές........

-
Κι όμως, I do care...
Βέβαια, το μονομπούλονο λίγα δεινά προσθέτει σε μία χώρα σαν την Ελλάδα. Γιατί και χωρίς μονομπούλονο, πόσα βουλκανιζατέρ στην επικράτεια έχουν απόθεμα 305/30-19 και 235/35-19;
Όταν με είχε βρει λάστιχο στα Σκόπια, ερχόμενο προς Αθήνα για μόνιμα, από Βρυξέλλες, σε ολόκληρη Θεσσαλονίκη ΔΕΝ υπήρχε 235/35-19 σε Michelin Pilot Sport 2...
Άρα, σε κάθε περίπτωση, λάστιχο = ματαίωση της εκδρομής και επιστροφή με οδική βοήθεια στην Αθήνα.Στο εξωτερικό ίσως είναι μεγαλύτερο έξτρα σπάσιμο το μονομπούλονο, αφού λάστιχο βρίσκεις εύκολα, ενώ εξ άλλου, πχ σε σχολή ντριφτ του Βελγίου, όπου έχουν έτοιμα πίσω ζαντολάστιχα (φαλακρά / ρασπαρισμένα για να γλιστράνε τρελά) για κάθε τύπο αυτοκινήτου, ΚΑΙ για 911, δεν είχαν βεβαίως μονομπούλονα.
Σε κάθε περίπτωση με έχει κουράσει το σλάλομ ανάμεσα σε σκατολακούβες και τα φρεναρίσματα πανικού σε ειδυλλιακούς κατά τα άλλα ορεινούς δρόμους, όπου ξαφνικά χάσκει χαντάκι. Κάθε τέτοια σκατοανωμαλία του οδοστρώματος γράφει πάνω της '1700 Ευρώ'.
Και ναι, το αμάξι αυτό είναι αξιολάτρευτο, αλλά και μέγας μπελάς, ιδίως αν είσαι απλά μερακλής και μουρλός, και όχι πάμπλουτος... Θα έρθει η ώρα να δοθεί πίσω στην πατρίδα του...
-
Μπορει να τις εχει εξτρα τις μονομπουλονες η νεα Turbo,οποτε και θα ειμαστε οκ και θα γλυτωσουμε και μερικες χιλιαδες ευρω.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Κι όμως, I do care...http://www.suncoastparts.com/product/36106902.html
Κάπου διάβασα πως στις καινούργιες πλήμνες η ροπή σύσφιξης είναι αρκετά μικρότερη από ότι στου αγαπητού Coyot και πιθανώς θα δίνεται μαζί και κιτάκι για προσαρμογή σε κοινού καρέ κλειδί. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Άμα ανοίξετε τη φωτεινότητα στα μόνιτόρ σας θα δείτε ότι είναι καφέ-σκατί.Καφε σκατί το αγαπημένο sepia brown;;;;;; Mon Dieu!
Porsche Forum