-
Περίεργο το όλο concept υποθέτω το κάνουν για να έχουν παντού γεμάτες αίθουσες και ποντάρουν στους πιστούς fan του συγκροτήματος. Πάντως για το μέγεθος της παραγωγής και την ποιότητα του θεάματος και ήχου, ακόμα και στο κλειστό άθλιο ακουστικά Bercy, τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά αλλά όχι υπερβολικά.
-
Ωραίο νέο ο ερχομός του Waters! Iδιάιτερα αν κάποιος σαν την αφεντιά μου μαλακωδώς δεν ειχε φροντίσει να κλείσει εισητήριο στην προηγούμενη.
Στο μεταξύ...
Έρχεται ο Μπρους Σπρίνγκστιν στην Αθήνα;...
Βρε λες?
-
27 Ιουνίου οι τεράστιοι Clutch ξανά στην Αθήνα!!!!!!!!
-
Αγοράστηκαν σήμερα τα εισιτήρια για τους Slayer στην τιμή των 30 ευρώ (ισχύει για τα πρώτα 2000 εισιτήρια) και θα πάμε παρέα από την εταιρία.
Το θέμα είναι ότι βλέποντας την εμφάνιση τους στο Sydney Soundwave Festival (24/2/2013), χωρίς τον Hanneman (λόγω προβλημάτων υγείας) και χωρίς τον Lombardo (λόγω οικονομικών διαφορών), προβληματίστηκα κάπως:
http://www.youtube.com/watch?v=VXaLXr5dDfU#!
Αρκετά καλός ο Gary Holt, αλλά ο drummer έχει πρόβλημα.
Ίδωμεν.
-
Αγοράστηκαν εισιτήρια για Revolution Recruits...
Θα πάει κάνεις άλλος απο 'δώ ή είστε όλοι 'κουλτουριάρηδες' ? -
-
Πάμε μωρή eindhoven
-
Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στον χώρο του επικολυρικού heavy metal, οι εξαιρετικοί Warlord των Bill Tsamis και Mark Zonder όπως όλα δείχνουν θα εκπληρώσουν το όνειρο χιλιάδων Ελλήνων metalheads και θα βρεθούν στη χώρα που τους έχει λατρέψει όσο καμία άλλη για δύο εμφανίσεις το 2013! Οι οριστικές ημερομηνίες είναι 24 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater στο Μύλο) και 27/4 στην Αθήνα (Gagarin 205).
In 1984 the foundation will be built for a kingdom that will come.
Deliver Us
Youtube VideoAnd the Cannons of Destruction Have Begun
Youtube VideoRising Out of the Ashes
Youtube VideoThe Holy Empire
Youtube VideoKeep it true.
-
-
Συνιστώ ανεπιφύλακτα. Και μόνο η παρουσία Καπιλίδη αρκεί, αλλά και φίλη τραγουδίστρια που ήταν σε πρόβα πωρώθηκε αγρίως!
-
Εγώ θα είμαι εκεί πάντως, μιας και τη μπάντα την έφτιαξε ο αδερφός μου.
-
Ωχ θα χουμε πολλούς κοινούς γνωστούς...
-
100%
-
Αν βοηθαει τη συζητηση θα ειναι και η αδερφη μου εκει
-
Εγώ πάντως δεν θα είμαι. Θα πάω στο βάζελο στο μπάσκετ.
-
Οι φίλοι Planet of Zeus θα παίξουν μαζί με τους Clutch! Επιτέλους θα σαπορτάρουν τα είδωλά τους!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν βοηθαει τη συζητηση θα ειναι και η αδερφη μου εκειΕιναι δυνατον να μην ειμαι εγω;
-
Δεν είναι!
-
ελα μου ντε!
Ο άλλος ο αχαϊρευτος θα είναι ή θα ψωλαρμενίζει πάλι
-
ΥΓ .... + Αφισάρα
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014