-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
...
Δεν γνωρίζω αν κάποιος το είχε δει και το είχε αναφέρει τότε μιας και δεν μπόρεσα να βρω το αντίστοιχο post τo 2010!!!YNN-9999 το λευκό SMART 4,2 από χθες το πρωί στην τράπεζα της Ελλάδος!!!
Εγώ το έχω δει στην Πετρούπολη, στην Αθήνα ένα βράδυ στις αρχές Απριλίου του 2011.
Είχα παρκάρει ακριβώς από πίσω του κ το θυμάμαι καλά, όμως αυτό που μου έκανε εντύπωση στο ποστ σου είναι ότι το αυτοκίνητο αυτό δεν ήταν λευκό τότε...
Δες το σχετικό ποστ:
viewtopic.php?f=5&t=46646&p=2182199&hilit=9999#p2182199@JimClark θα συμφωνήσω ότι το νέο kuga είναι κινούμενος εμετός..
Sent from HTC Desire X
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Α και ΚΟΝ 1001 σε μια 5αρα.
ακομη δεν μπηκε ο μηνας?
Και που απ' ότι έμαθα το πήρε έκτακτα κάποιος στην Αν. Αττική που έχει τελειώσει εκεί το απόθεμα και αποφάσισαν να πάρουν απ' την Κομοτηνή και μάλιστα εκτός σειράς
-
Ρε παιδιά έχω πάθει black out. Πριν λίγο είδα ΗΚΨ 1009 σε ολοκαίνουργιο VW Touareg. Το είδα πολύ καθαρά, πέρασε απο μπροστά μου. Τι έγινε, τόσο μεγάλη είναι η έλλειψη και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν γράμματα που δεν υπάρχουν στα λατινικά?
-
ΙΟΒ-4345 πριν λίγο στη γειτονιά μου.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ρε παιδιά έχω πάθει black out. Πριν λίγο είδα ΗΚΨ 1009 σε ολοκαίνουργιο VW Touareg. Το είδα πολύ καθαρά, πέρασε απο μπροστά μου. Τι έγινε, τόσο μεγάλη είναι η έλλειψη και αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν γράμματα που δεν υπάρχουν στα λατινικά?Καλή πρωταπριλιά και σε σένα
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Α και ΚΟΝ 1001 σε μια 5αρα.
ακομη δεν μπηκε ο μηνας?
Και που απ' ότι έμαθα το πήρε έκτακτα κάποιος στην Αν. Αττική που έχει τελειώσει εκεί το απόθεμα και αποφάσισαν να πάρουν απ' την Κομοτηνή και μάλιστα εκτός σειράς
Επισης!! ΟΡΖ 5949 σε X6 και ΕΒΝ 1000 σε Α4!!
-
ΑΖΖ 5683 σε Pixo (με επιφύλαξη το όχημα).
ΗΕΑ 448.
Επίσης με επιφύλαξη ΗΝΕ 3947 σε Yaris.ΗΑΝ 8502 σε Focus(νέος κλάδος Ηλείας με έδρα τη Ζαχάρω,από 8501 εώς 9000).
-
Αρχισε να δινεται στα Χανια η νεα σειρα πινακιδων, επειδη δεν ξερετε, ειναι ετσι: [ΧΝ-ΑΑ-001], ηταν τοποθετημενη στο GT-86 test drive της τοπικης αντιπροσωπειας και ειναι ελαφρως (οπως συνηθηζει η εδω διευθυνση) εκτος σειρας και η ποιοτητα και η αισθητικη της ειναι υπερανω κριτικης.
Α! ξεχασα να πω πως πλεον υπαρχει σαφης διαφορα αναμεσα στα 0 και στα Ο.
Ελπιζω να δειτε και εσεις συντομα ωστε να σχολιασουμε εδω μεσα την αλλαγη και τα νεα δεδομενα στο χομπι μας!! -
Βλέπετε όλα αυτά τα εκτός σειράς, γιατί δεν βάζετε και φωτογραφίες;
ΒΟΟ 8888 σε 159
-
ΒΧΤ 614
ΟΙΤ 283
ΒΝΚ 37Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΗΑΝ 8502 σε Focus(νέος κλάδος Ηλείας με έδρα τη Ζαχάρω,από 8501 εώς 9000).
Μήπως γνωρίζεις στα δίκυκλα τι έχει δοθεί στον νέο κλάδο ; Καλό μήνα!
-
Πως δεν ξέρω ΗΕΒ 401-699....
Καλό μήνα.
-
Καλό μήνα!
ΙΟΒ-4645
ΙΜΧ-8361 επαγγ. (8401, 8416 όχι ακόμα)
ΙΜΧ-9422
ΙΡΑ-3551
ΙΟΚ-7081 επαγγ.
ΙΡΕ-4355
ΙΡΒ-9671 επαγγ.
ΙΜΜ-2666
ΥΝΤ-4502
ΖΧΝ-9673
ΥΤΑ-9113ΕΕΕ-6700 νέος κλάδος στον Άλιμο
ΗΚΥ-7421
ΧΑΙ-8741
ΜΙΤ-7951
ΜΙΤ-5471
ΑΚΗ-9841ΒΧΤ 674
ΕΙΑ 2 Χαλκίδα
ΕΤΥ 921
ΡΗΖ 601
ΜΖΖ 207
ΧΟΕ 701
ΕΒΟ 481
ΟΡΚ 271
ΤΚΟ 591Συγχαρητήρια σε όλους για τις πρωταπριλιάτικες παρατηρήσεις, και του χρόνου!
edit 20.18: ξέχασα να αναφέρω το ΑΚΗ-9841, το οποίο και προσθέτω τώρα.
-
Να επιστρέψω σε πιο γηινα νούμερα! ΚΟΜ 7417 σε c3, από χθες!
-
ΗΚΧ 1778 λευκό Corsa ή i20
-
Βλέπω με χαρά το έθιμο τηρήθηκε
Θέλω τη βοήθεια των λιγάκι ψαγμένων. Χθές είδα μια εμπρόσθια πινακίδα με το γράμμα Β (μάλλον χώρα) και έπειτα συγκράτησα τα στοιχεία 1-DCR-..... Σας λέει κάτι?
Πρόεδρε, είχες αναφέρει αν θυμάμαι καλά ότι μας τελείωσαν και οι κρατικές πινακίδες? Δεν βρίσκω το συγκεκριμένο πόστ σου οπότε μπορεις να επαναλάβεις πού τελείωσαν και αν ενδεχομένως δόθηκαν νέες? Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Βλέπω με χαρά το έθιμο τηρήθηκεΘέλω τη βοήθεια των λιγάκι ψαγμένων. Χθές είδα μια εμπρόσθια πινακίδα με το γράμμα Β (μάλλον χώρα) και έπειτα συγκράτησα τα στοιχεία 1-DCR-..... Σας λέει κάτι?
Πρόεδρε, είχες αναφέρει αν θυμάμαι καλά ότι μας τελείωσαν και οι κρατικές πινακίδες? Δεν βρίσκω το συγκεκριμένο πόστ σου οπότε μπορεις να επαναλάβεις πού τελείωσαν και αν ενδεχομένως δόθηκαν νέες? Ευχαριστώ
Βέλγιο! Οι δε κρατικές έχουν τυπωθεί ως το ΚΗΗ-6999 και τελειώνουν αλλά με όλο και μικρότερο ρυθμό. Ο τελευταίος
γνωστός κλάδος τους ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο στη Ροδόπη, ΚΗΗ-6500. Λογικά θα πρέπει με την επόμενη παρτίδα να
τυπωθούν κάμποσες, αν μάθω κάτι σχετικό θα σας ενημερώσω. Υπενθυμίζω ότι επόμενος συνδυασμός μετά το ΚΗΗ είναι
ΚΤΥ (δεν είναι πρωταπριλιάτικο, πρέπει να το έχω αναφέρει και στο παρελθόν).ΜΙΤ-7957 είδα προ ολίγου στο δρόμο (Καλαμάτα). Τονίζω και πάλι την προσθήκη του ΑΚΗ-9841 στο προηγούμενο ποστ.
Σαν σήμερα πριν από οχτώ χρόνια άρχισα να γράφω με το τωρινό nickname μου. Είχα από μέρες στο μυαλό να το
γιορτάσω, πχ με κάτι σαν το απογευματινό ποστ. -
AYB 361 το μεσημέρι.
Καθ' οδόν για Πύργο ΗΑΝ-7738 opel κλούβα, μάλλον astra και στη nissan ετοιμοπαράδοτο micra με ΗΑΝ-4667.
Επιβεβαιώνω το νέο κλάδο που ανέφερε ο φίλος pjathan!
Επίσης, η νέα προμήθεια είναι γεγονός! Δείτε εδώ. -
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Επίσης, η νέα προμήθεια είναι γεγονός! Δείτε εδώ.Και οι κανονικές προμήθειες τους μοιάζουν με πρωταπριλιάτικες
-
ΑΖΖ 6053 Κηφισιά, επαναταξινόμηση
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Επίσης, η νέα προμήθεια είναι γεγονός! Δείτε εδώ.
Και οι κανονικές προμήθειες τους μοιάζουν με πρωταπριλιάτικες
Ήμουν έτοιμος να γράψω κάτι αντίστοιχο ή και χειρότερο! Κοντός ψαλμός...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013