-
Αν με ρωτούσες Βαγγέλη πριν 10 χρόνια δεν θα σου απαντούσα, τώρα όμως που αποσύρθηκαν μπορούμε να τα πούμε.
Τα δικά σας ήταν Μ60Α1 που δεν είχαν σύστημα σταθεροποίησης πυροβόλου και άρα δυνατότητας βολής εν κινήσει. Άνηκαν δηλαδή στα λεγόμενα 'απλά άρματα', ήτοι Μ48Α5 και Μ60Α1. Είχαμε επίσης τότε τα 'εκσυγχρονισμένα', δηλαδή τα Μ60Α3 και τα Μ45Α5 Molf και μετά τα 'Σύγχρονα Γερμανικά' (Leopard 1 GR και Leopard 1 A5).Τα 'απλά' ήταν στα νησιά εν είδει παράκτιου ΠΒ. Τα 90άρια τους με τα ακόντια σκοπεύσεως ήταν καλά για αυτή τη δουλειά.
-
Αλέξανδρε..Μ48 ήταν..τώρα που τα ανάφερες...Γενικά αυτά δεν υπάρχουν στο στρατό τώρα?
Και για κάτι παλιά ,μη λειτουργικά μικρά άρματα που ηταν διασπαρτα γύρω από το φυλάκιο ¨'Κορυφής'? -
Ε δεν έχω περάσει από όλα τα φυλάκια για να τα ξέρω ένα ένα. Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντως όποιο ΤΘ όχημα βλέπεις ακίνητο σε θέση μάχης χρησιμεύει σαν πυροβόλο ή οχυρωμένο πολυβολείο.
-
Δλδ σε περιπτώση προσβολής θα επανδρωνώταν με πυροβόλο ή αλλο όπλο?
-
Το αυτό. Συνήθως με έστορα και Μ2 Browning.
-
ειδα φωτογραφιες γνωστων που υπηρετουνε στην αεροπορια να εχουν m4. ποτε πηρε η αεροπορια m4?
παντα ηθελα να το κρατησω στα χερια μου και αν γινεται να ριξω με αυτο. τωρα βρηκανε να τους το δωσουνε?
δεν τους ρωταω για να μαθω περισσοτερα γιατι δεν ξερουν ουτε πως λεγεται αυτο που κρατανε. -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
....κάτι παλιά ,μη λειτουργικά μικρά άρματα που ηταν διασπαρτα γύρω από το φυλάκιο..Ορισμένα απο αυτά, που έχουν τοποθετηθεί σε 'εμφανέστερα' σημεία, περιλαμβάνονται στο 'Σχέδιο Παραπλάνησης' κάθε εμπρός Σχηματισμού .
-
αυτο σκεφτηκα κι εγω
αλλα το πιο λογικο δεν ειναι ο εχθρος ηδη να ξερει τι ακριβως συμβαινει ;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτο σκεφτηκα κι εγωαλλα το πιο λογικο δεν ειναι ο εχθρος ηδη να ξερει τι ακριβως συμβαινει ;
Τους τα σφύριξα εγώ
-
ποσα πηρες ;
-
ποσα πηρες ;Αν είσαι στο παιχνίδι θα βγείς κερδισμένος
-
-
:shifty:Αντε θα σου δωσω ενα Audi A3 sedan, εγω πήρα μετοχές Μερκ και μερικά εκατομμύρια
-
καλο ειναι και το Α3 sedan , πιστευω ομως οτι μπορει να γινει και νεο s3
-
καλο ειναι και το Α3 sedan , πιστευω ομως οτι μπορει να γινει και νεο s3Θα σου δώσω A45 AMG μα γίνεις άνθρωπος
-
χαρισμα σου η amg
-
χαρισμα σου η amgΚαλά πάρε ενα Α3 απλό
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ποιο ον τοπικ ειναι εδω παρα στο τις οιδεν
Ε οχι να μαγαρείσουμε το τοπικό για την φραπΕΛ.ΑΣ
Καλό το ανέκδοτο.
Κάποιος που δεν έχει πάει στρατό ίσως και να ψαρωνε. -
από την αλλη βδομάδα πάμε θαλασσα