-
Τα temp files πέρα απο το χώρο που πιάνουν δέν επιβαρύνουν την λειτουργία του browser, ίσα ίσα το αντίθετο.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εχεις σβησει τα temp του chrome ποτε? cookies etc etc ?Έσβησα ιστορικό, cookies και διάφορα άλλα, αλλά δεν έφτιαξε. Ο σκληρός δίσκος αν εξαιρέσεις τους browsers κατά τα άλλα δουλεύει κομπλέ. Επίσης δεν έχω add-ons ούτε ένα. Αναβαθμίσεις και όλα αυτά τα έχω κάνει στα windows. Ο υπολογιστής (αν μετράει) είναι pentium 4 στα 3 ghz, 3 GB RAM, 512 ΜΒ κάρτα γραφικών και ο σκληρός δίσκος 150 GB (έχω άλλους 3) και έχει ελεύθερο χώρο 50 gb
-
όλα αυτά ακούγονται καλά όμως βάλε το hd sentinel που σου πρότειναν να δεις σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός!
Antivirus έχεις στο σύστημα αυτό; Αν θέλεις βάλε και το ccleaner -
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
εχεις σβησει τα temp του chrome ποτε? cookies etc etc ?
Έσβησα ιστορικό, cookies και διάφορα άλλα, αλλά δεν έφτιαξε. Ο σκληρός δίσκος αν εξαιρέσεις τους browsers κατά τα άλλα δουλεύει κομπλέ. Επίσης δεν έχω add-ons ούτε ένα. Αναβαθμίσεις και όλα αυτά τα έχω κάνει στα windows. Ο υπολογιστής (αν μετράει) είναι pentium 4 στα 3 ghz, 3 GB RAM, 512 ΜΒ κάρτα γραφικών και ο σκληρός δίσκος 150 GB (έχω άλλους 3) και έχει ελεύθερο χώρο 50 gb
Αν δεις ότι και τα υπόλοιπα που σου είπαμε (bloatware, μπάρες, πιθανά malwares) είναι καθαρά και ΟΚ, τότε δοκίμασε να 'ξυρίσεις' εντελώς Chrome και Firefox (απεγκατάσταση, σβήσιμο όλων των directories τους καθώς και των registry entries, reboot να καθαρίσει το registry και μετά επανεγκατάσταση. Πιθανότατα κάτι έχει χαλάσει στο registry από πιθανές εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις, το έχω ξαναδεί (όχι όμως σε browsers και όχι για 20 λεπτά που λες εσύ...)
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
εχεις σβησει τα temp του chrome ποτε? cookies etc etc ?
Έσβησα ιστορικό, cookies και διάφορα άλλα, αλλά δεν έφτιαξε. Ο σκληρός δίσκος αν εξαιρέσεις τους browsers κατά τα άλλα δουλεύει κομπλέ. Επίσης δεν έχω add-ons ούτε ένα. Αναβαθμίσεις και όλα αυτά τα έχω κάνει στα windows. Ο υπολογιστής (αν μετράει) είναι pentium 4 στα 3 ghz, 3 GB RAM, 512 ΜΒ κάρτα γραφικών και ο σκληρός δίσκος 150 GB (έχω άλλους 3) και έχει ελεύθερο χώρο 50 gb
Αν δεις ότι και τα υπόλοιπα που σου είπαμε (bloatware, μπάρες, πιθανά malwares) είναι καθαρά και ΟΚ, τότε δοκίμασε να 'ξυρίσεις' εντελώς Chrome και Firefox (απεγκατάσταση, σβήσιμο όλων των directories τους καθώς και των registry entries, reboot να καθαρίσει το registry και μετά επανεγκατάσταση. Πιθανότατα κάτι έχει χαλάσει στο registry από πιθανές εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις, το έχω ξαναδεί (όχι όμως σε browsers και όχι για 20 λεπτά που λες εσύ...)
Οκ σας ευχαριστώ όλους θα τα κάνω όλα αυτά, antivirus έχω, οπότε και ένα σκαν καλό θα ήταν θα ενημερώσω αν βρω κάτι στο skan
-
Τελικά βρέθηκε η άκρη. Το antivirus εντόπισε και έσβησε ένα κακόβουλο λογισμικό ονόματι browsermodfier.Win32/Zwangi που είναι τροποποιητής προγράμματος περιήγησης. Κάτι τέτοιο βέβαια πρώτη φορά το ακούω, αλλά πιστεύω ότι αυτό έφταιγε γιατί τώρα πετάει ο google. Σας ευχαριστώ
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
... pentium 4 ... 3 GB RAM..!
Λίγο υπερβολικό -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
... pentium 4 ... 3 GB RAM..
!
Λίγο υπερβολικόΌχι υπερβολικό μια που η αναβάθμιση της RAM έγινε αργότερα. Φαντάσου ότι είχα 1 GB το 2005 που τον πήρα και το 2007 έβαλα την επιπλέον μαζί με την κάρτα γραφικών
-
Μεγειά μου

-
Laptop Dell Inspiron 3520 με Windows 8 OEM χωρίς δίσκο εγκατάστασης και χωρίς κάποια ένδειξη για serial number των Windows, έχει κολλήσει σε Attempting Automatic Repair κατά την εκκίνηση.
Έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω πριν το επιστρέψει ο κάτοχος;
-
εχω δυο προσκλησεις για hd torrents (private), οποιος νομιζει οτι θα το κανει χρηση και οχι απλα να παιζει (μιας και ειναι δυσκολο πλεον να μπεις στο εν λογω site και ειναι κριμα), ας στειλει με Pm το e mail του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μεγειά μου
καλοδούλευτο το νέο σου mouse!
Ποιο μοντέλο είναι (για gaming μοιάζει) και πόσο κόστισε αν επιτρέπεται; -
το g700 ειναι
με γεια ντινε
ΠΡΟΣΟΧΗ
μη βαλεις το logitech gaming software οπως σου προτεινει αυτη τη στιγμη ο κατασκευαστηςβγαλτο και βρες τη τελευταια εκδοση του setpoint που ηταν για το συγκεκριμενο ποντικι (θα σου ψαξω λινκ αν δε βρεις), γιατι το lgs απο προσφατα σχετικα υποστηριζει το συγκεκριμενο ποντικι, αλλα τα χουν κανει μανταρα
το set point απο την αλλη δουλευει αψογα για το συγκρεκριμενο παντα
-

Πως μπορούμε να αφαιρέσουμε αυτή την πολύ χρήσιμη και ουσιαστική μπάρα απο τον μtorrent;
-
Αγοράζοντας το utorrent plus. Τόσο ενοχλητική την βρίσκεις;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αγοράζοντας το utorrent plus. Τόσο ενοχλητική την βρίσκεις;Μόλις έκανα αναβάθμιση σε 3.3 και μου κάθεται 'κάπως' το καινούργιο UI.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:

Πως μπορούμε να αφαιρέσουμε αυτή την πολύ χρήσιμη και ουσιαστική μπάρα απο τον μtorrent;
οριστε αγορινα μου , μη μου ταραζεσαι φευγει, το χω διωξει κι εγω
http://teakdoor.com/computer-news/12045 ... rrent.html
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

οριστε αγορινα μου , μη μου ταραζεσαι φευγει, το χω διωξει κι εγω
http://teakdoor.com/computer-news/12045 ... rrent.html
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το g700 ειναιμε γεια ντινε
ΠΡΟΣΟΧΗ
μη βαλεις το logitech gaming software οπως σου προτεινει αυτη τη στιγμη ο κατασκευαστηςβγαλτο και βρες τη τελευταια εκδοση του setpoint που ηταν για το συγκεκριμενο ποντικι (θα σου ψαξω λινκ αν δε βρεις), γιατι το lgs απο προσφατα σχετικα υποστηριζει το συγκεκριμενο ποντικι, αλλα τα χουν κανει μανταρα
το set point απο την αλλη δουλευει αψογα για το συγκρεκριμενο παντα
Έβαλα το gaming software, δεν ήξερα. Να το πετάξω;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]