-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
ΒΜW δεν έχει;
Aπ ολα εχει το site που τα κοιταω...
Ο PeterPan
-
Ειμαι μεταξυ Pirelli P Zero και Yokohama Advan Sport και δε μπορω να αποφασισω...
255/35 18 πισω
225/40 18 μπροστα(οχι runflat και τα 2 υποψη).
-
Τα Ζήρο!!
-
Μεταξύ των δυο εγώ θα έβαζα τα Γιόκο.
-
σωθηκαμε τωρα...
η καρδια μου λεει P Zero αλλα γνωριζω οτι και τα Yoko γαμανε γι αυτο και λεω αν ειναι να τους δωσω μια ευκαιρια (γι αυτο και οι σκεψεις...)
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
σωθηκαμε τωρα...η καρδια μου λεει P Zero αλλα γνωριζω οτι και τα Yoko γαμανε γι αυτο και λεω αν ειναι να τους δωσω μια ευκαιρια (γι αυτο και οι σκεψεις...)
p zero..
-
Αν βάλω καινούργια λάστιχα πίσω (που είναι φαγωμένα ) και τα μπροστά έχουν καμια 15ρια χιλ χλμ πειράζει?? . Εννοείται πως τα πίσω λάστιχα θα είναι ίδια μάρκα και ίδιος τύπος με τα μπροστα.
-
Είναι λίγο πιο φαγωμένα απ' όσο τα θυμάσαι.
Όχι, δεν πειράζει.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Είναι λίγο πιο φαγωμένα απ' όσο τα θυμάσαι.Όχι, δεν πειράζει.
Τουλάχιστον βγάζουν τα λεφτά τους ακόμα , βασικά είμαι της άποψης θα πετάξω τα λινά και μετά θα τα αλλάξω , αλλά ας φυλάγομαι .
Σίγουρα δεν έχει θέμα εεε??? -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
p zero..
Τα Ζήρο!!
εκλεισε [payment is done]
-
Θα τσεκάρω λίγο τα εμπρός, Θωμά, και θα σου πω.
-
Στη ξενιτειά με την καλή άσφαλτο εύκολα φτάνεις στα λινά χωρίς να αντιληφθείς πτώση απόδοσης στο στεγνό. Αλλά Θωμά ξέρεις τι πρόστιμο έχει στην Ελβετία αν σε πιάσουν με τα λινά;;;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στη ξενιτειά με την καλή άσφαλτο εύκολα φτάνεις στα λινά χωρίς να αντιληφθείς πτώση απόδοσης στο στεγνό. Αλλά Θωμά ξέρεις τι πρόστιμο έχει στην Ελβετία αν σε πιάσουν με τα λινά;;;Δεν το έχω το αμάξι εδώ , απλά σκέφτομαι να κάνω ένα απλό σέρβις που θέλει, να βάλω μόνο πίσω λάστιχα (τα μπροστά μια χαρά είναι ) και να το φέρω εδώ. Και στην άδεια να το τακτοποιήσω για τα καλά, με αναρτήσεις-ελατήρια, λάστιχα
-
Πέρα από την αυξημένη τιμή, έχουν άλλα μειονεκτήματα τα runflat; Ρωτάω επειδή φαίνεται ότι ορισμένοι τα απορρίπτουν εξ΄αρχής.
-
βαρος
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Πέρα από την αυξημένη τιμή, έχουν άλλα μειονεκτήματα τα runflat; Ρωτάω επειδή φαίνεται ότι ορισμένοι τα απορρίπτουν εξ΄αρχής.Αυξημένο βάρος (κακό για όλα) και μειωμένη άνεση είναι τα συνήθη σχεδόν καθολικά παράπονα. Μερικοί αναφέρουν και πιθανή (;;) μόνιμη ζημιά αν κυκλοφορήσει χωρίς αέρσ για πολλά χλμ αλλά μάλλον αυτό είναι συζητήσιμο.
Γενικά με τις νεότερες γενιές runflat το θέμα της άνεσης που αποτελούσε το βασικό παράπονο φαίνεται να έχει σημαντικά βελτιωθεί. -
Ευχαριστώ παίδες! Και για να πάμε σε μια πιο χρηστική ερώτηση: ποια σάιτ αναφέρουν τα βάρη των ελαστικών; Είναι μια πληροφορία που δύσκολα τη βρίσκεις.
Υ.Γ: θυμάμαι παλιό τεστ ελαστικών των 4Τ όπου η πολύ καλή συμπεριφορά των Uniroyal Rainsport (1 ή 2 δεν θυμάμαι) είχε εν μέρει αποδοθεί και στο χαμηλό τους βάρος σε σχέση με τα υπόλοιπα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Θα τσεκάρω λίγο τα εμπρός, Θωμά, και θα σου πω.Αν θυμηθω πως έμπαινε το ABS μαλλον θελει και μπροστα
Για πισω δεν συζηταμε καν Συναγωνιζονται τα δικα μου μπροστινα -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Πέρα από την αυξημένη τιμή, έχουν άλλα μειονεκτήματα τα runflat; Ρωτάω επειδή φαίνεται ότι ορισμένοι τα απορρίπτουν εξ΄αρχής.αν δεν εχεις ενδειξη πιεσης στο εσωτερικο του αυτοκινητου ειναι ακρως επικινδυνο.....
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
p zero..
Τα Ζήρο!!
εκλεισε [payment is done]
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]