-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλα ρε κατακαημενε
εφοσον ησουν ΜΧ τι με βαζεις και γραφω σεντονια?
εκτος αν δεν ησουν σκαπανευς οποτε τα μαθηματα ηταν περιληπτικα.εγώ σε έβαλα; μόνος σου τα γράφεις
σκαπανέας με το περήφανο gay ροζ κριάρι -
Τελικά, απ' ότι φαίνεται, δεν ήταν τόσο χάσιμο χρόνου ο στρατός. N'est-ce pas?
-
Πφφφ... Όλη την αγγαρεία τα σκαπάνια την κάναμε... Οι του λόχου διοικήσεως λούφα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ποιος ο λογος βασικα για ναρκη?
υπαρχουν τρομερες παραλλαγε με claymore ακομη και claymore+c4 στην μεση ακριβως των δυο για μεγιστη καταστροφικοτητα
η ναρκες ειναι τρες μπαναλ πιαΗ claymore ειναι πανω απο το εδαφος και φαινεται ....
Χρησιμη αν την εχεις με clacker για αμεση πυροδοτηση και για περιπτωσεις που δεν εχεις χρονο και κοσμο για να στησεις κανονικο ναρκοπεδιο.σιγα μην βαλεις και ταμπελα
------------> εδω ειναι η claymore
την πατας κατω βαζεις λιγα φυλα επανω και δεν φαινεται τιποτα απολυτως..αν μιλαμε για ενεδρα παντα 5 τετοιες με c4 3-4 εκατοστα θαμμενη (10 λιβρες το πολυ σου λεω(για να κανεις και λιγο σοου σε κανα αμαξακι με ελαφρυ θωρακιση) σαν επιπεδα πεταλιδας)με αυτο τον τροπο εχεις τεραστιο αποτελεσμα (αναλογα το τι θα χτυπησεις παντα..) -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τελικά, απ' ότι φαίνεται, δεν ήταν τόσο χάσιμο χρόνου ο στρατός. N'est-ce pas?Μαλακιες δεν ηταν χασιμο χρονου, ολοι εχουν κατι να κανουν, αλλοι να σπουδασουν, αλλοι μεροκαματο. Μη το συγχεουμε βεβαια με την υποχρεωση που εχουμε για την αμυνα.
Απλα τουλαχιστον με τις παπαριές αυτες και τα μπαμ μπουμ προσωπικα για εμενα ειχε καποιο ενδιαφερον, και κανα σχολειο ξεκλεβα απο εδω απο εκει περναγε ο καιρος γιατι αλλιως δε θα την παλευα.ποιος ο λογος βασικα για ναρκη?
υπαρχουν τρομερες παραλλαγε με claymore ακομη και claymore+c4 στην μεση ακριβως των δυο για μεγιστη καταστροφικοτητα
η ναρκες ειναι τρες μπαναλ πιαΗ claymore ειναι πανω απο το εδαφος και φαινεται ....
Χρησιμη αν την εχεις με clacker για αμεση πυροδοτηση και για περιπτωσεις που δεν εχεις χρονο και κοσμο για να στησεις κανονικο ναρκοπεδιο.σιγα μην βαλεις και ταμπελα
------------> εδω ειναι η claymore
την πατας κατω βαζεις λιγα φυλα επανω και δεν φαινεται τιποτα απολυτως..αν μιλαμε για ενεδρα παντα 5 τετοιες με c4 3-4 εκατοστα θαμμενη (10 λιβρες το πολυ σου λεω(για να κανεις και λιγο σοου σε κανα αμαξακι με ελαφρυ θωρακιση) σαν επιπεδα πεταλιδας)με αυτο τον τροπο εχεις τεραστιο αποτελεσμα (αναλογα το τι θα χτυπησεις παντα..)Δεν ειναι εδω, ΕΔΩ ειναι
Σωστα ολα αυτα, αναλογως τι θες να κανεις, σε προχειρο στρατοπεδο ολιγομελους ομαδας, δε νοουνται ναρκες. -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πφφφ... Όλη την αγγαρεία τα σκαπάνια την κάναμε... Οι του λόχου διοικήσεως λούφα.Πάντα η Διαλύσεως είναι λούφα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πφφφ... Όλη την αγγαρεία τα σκαπάνια την κάναμε... Οι του λόχου διοικήσεως λούφα.
Πάντα η Διαλύσεως είναι λούφα
Εμάς το αντιθετο γινόταν μη τρελενεστε
Για τον δοιηκητή μας ο λοχος δοιηκήσεως έπρεπε κι όφειλε να συντηρει το στρατοπεδο
Εκεί λοιπόν ήταν που μια ωραια πρωϊα μαζι με τον αχόρταγο της Μεραρχιας ξεβουλωσαμε - καθαρισμα το βόθρο -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάντα η Διαλύσεως είναι λούφα
Εμάς το αντιθετο γινόταν μη τρελενεστε
Για τον δοιηκητή μας ο λοχος δοιηκήσεως έπρεπε κι όφειλε να συντηρει το στρατοπεδο
Εκεί λοιπόν ήταν που μια ωραια πρωϊα μαζι με τον αχόρταγο της Μεραρχιας ξεβουλωσαμε - καθαρισμα το βόθροΠέρασες σκατά στο στρατο δηλαδη?
-
Χεσε μεσα που λεμε ένα πραμα
-
Πρωινη αναφορα: 'Αναφερω κε Δκτα οτι εχουν βουλωσει οι αποχετευσεις στα μπανια'
Διαταγη: Να ξεβουλωσουν οι σωληνες απο τα μπανια, αμεσα.
Συμμετεχοντες: Χειριστης αεροσυμπιεστη Ingersoll Rand και ο οδηγος του διοικητη σαν βοηθος.
Σκηνικο: Ο χειριστης αεροσυμπιεστη εξω απο το λοχο, στε καποιο λούκι, ο βοηθος μεσα και 'συννενοουνται' για το κλεισε-ανοιξε πιεση, απο τα ανοιχτα παραθυρα των μπανιων (ανακλινομενα κοντα στην οροφη)...Η συνεχεια για όσους δεν την φανταζονται ηδη ...
Αφου εδωσαν πιεση και εκαναν τα ντους πουτανα, εβγαλαν το καλυμμα του σιφωνιου και παταγε ο βοηθος σε μια σκουπα ψαθινη απο πανω για να μην τον πεταξει... καποια στιγμη βεβαια μπερδευτηκαν με το 'δωσε/κλεισε' και του ηρθε στα μουτρα η μπιχλα με πιεση καμποσες ατμοσφαιρες. Ακομα κλαιω οταν το θυμαμαι. -
γαμώτο.... σε λιγο θα πάω για το 3o διωρο σκοπιας απο τις 8 το πρωί σήμερα
οι εξοδοι τουλαχιστον βελτιώθηκαν, μία στις εφτα εξω
ευτυχως που δεν εχω και το αλλο το νουμερο στο γραφειο να μου την λέει συνεχεια
σημερα ειχα υπηρεσιακο 12 me 4....αλλα ειχα σκοπια 12 - 229 ΚΣ για να παρω μεταθεση......γαμω την ωρα που θα ερθει
κανενας αλλος ΕΠ δε κανει σκοπιές, ρωτησα αλλους που ημασταν στη σχολη
μου κοπαναει στο ασχετο ο ανωτερος στο ΓΕΠ, μην μας κανεις ρεζίλι οταν πας σε αλλη μοναδα
ναι, σίγουρα -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
γαμώτο.... σε λιγο θα πάω για το 3o διωρο σκοπιας απο τις 8 το πρωί σήμερα
οι εξοδοι τουλαχιστον βελτιώθηκαν, μία στις εφτα εξω
ευτυχως που δεν εχω και το αλλο το νουμερο στο γραφειο να μου την λέει συνεχεια
σημερα ειχα υπηρεσιακο 12 me 4....αλλα ειχα σκοπια 12 - 229 ΚΣ για να παρω μεταθεση......γαμω την ωρα που θα ερθει
κανενας αλλος ΕΠ δε κανει σκοπιές, ρωτησα αλλους που ημασταν στη σχολη
μου κοπαναει στο ασχετο ο ανωτερος στο ΓΕΠ, μην μας κανεις ρεζίλι οταν πας σε αλλη μοναδα
ναι, σίγουραΘα πας τελικά Αλεξ/πολη??
-
Maybe.....
εκει που θα πάω θα εχει σίγουρα θαλασσα να κάνω μπανακια και ελπιζω να παω και Αλεξπολη που ειναι κοντα οι ψαροταβέρνες -
Προχθές έχασε τη ζωή του ένας αξιωματικός και τραυματιστηκαν άλλοι 2-3 κοντά στα Λαβαρα.
Ξέρουμε τίποτα επί τούτου;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Προχθές έχασε τη ζωή του ένας αξιωματικός και τραυματιστηκαν άλλοι 2-3 κοντά στα Λαβαρα.Ξέρουμε τίποτα επί τούτου;
viewtopic.php?f=13&t=28237&start=6540#p2757591 και τα επομενα .
-
Μετά τα ΣΠΕΝ πήραμε όσοι πήγαμε απ την μονάδα 4ήμερη άδεια. Ακούστε και καλό μέρος, το τελευταίο τέταρτο πριν μαζέψουμε τα πράγματα για να βγούμε ο διοικητής μας ενημερώνει πως ήταν απ τις δικές μας μέρες γιατί δεν μπορεί να χορηγήσει αυτός άδεια αλλά ούτε και γινόταν να την αρνηθείς
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Μετά τα ΣΠΕΝ πήραμε όσοι πήγαμε απ την μονάδα 4ήμερη άδεια. Ακούστε και καλό μέρος, το τελευταίο τέταρτο πριν μαζέψουμε τα πράγματα για να βγούμε ο διοικητής μας ενημερώνει πως ήταν απ τις δικές μας μέρες γιατί δεν μπορεί να χορηγήσει αυτός άδεια αλλά ούτε και γινόταν να την αρνηθείςΧτυπα καμια 4ημερη αναρρωτικη να σου περάσει... ακου εκει τα λαμογια. Η θητεία πάντως θα ηταν πολυ περισσότερο παλέψιμη για ολους, αν δεν ειχαν αστειο αριθμο ημερών άδειας...
-
Είστε γατάκια... Εγώ πήρα όλες τις άδειες στο τέλος... 18 κανονική-18 φοιτητική- 6 αιμοδοσίας και 15 τιμιτική για την απόδοσή μου στην μονάδα..... Απολυόμουνα 8 Φεβρουρίου του 2006, και έβαλα άδειες 2 Δεκεμβρίου του 2005.
Τα πάντα για τη μαμά πατρίδα... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Είστε γατάκια... Εγώ πήρα όλες τις άδειες στο τέλος... 18 κανονική-18 φοιτητική- 6 αιμοδοσίας και 15 τιμιτική για την απόδοσή μου στην μονάδα..... Απολυόμουνα 8 Φεβρουρίου του 2006, και έβαλα άδειες 2 Δεκεμβρίου του 2005.
Τα πάντα για τη μαμά πατρίδα...Ρε Garfield... αιντε κάνε μου μιαου ρε...
15-15
-
Την ζωή σας κάνετε στον ΕΣ .
Περί Θητείας [#3]