-
κακα λαστιχα σε συνδυασμο με απαραδεκτο οδοστρωμα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το όχημα ήταν νταλίκα.
???
Πηγη δωσε γιατι δεν εχει γραφτει πουθενα κατι τετοιο.Αυτο που γραφτηκε απο ορισμενες πηγες ειναι οτι συγκρουστηκε με βοηθητικο βαν της αττικης οδου..αυτα τα κιτρινα φωσφοριζε.Βασικά λένε οτι συγκρουστηκε με Βανακι της ΑΟ ενώ είχε σταματήσει να τηλεφωνήσει στο στούντιο. Μάλλλον να υποθέσουμε ότι το βανακι επεσε πάνω στο Σμαρτ? Αν και το πιο πιθανό ειναι το Σμαρτ να έπεσε πάνω στο βανακι στην δεξιά λουρίδα και με την συγκρουση να έκατσε στην ΛΕΑ. Όσα βανάκια ΑΟ έχω δει πάνε αργά στην δεξιά λουρίδα και η μόνη περίπτωση που έχω δει να κάθονται στην ΛΕΑ είναι ή να βοηθήσουν καποιον ατυχησασα ή αν κάνουν έργα στα φυτά . Επίσης ΔΕΝ έχω δει κανέναν να σταματάει στην ΛΕΑ για να μιλήσει στο τηλέφωνο.
( Παίζει να έκανε όπισθεν στη ΛΕΑ για να μην χάσει την έξοδο για τα στουντιο της Παιανίας και να έσκασε πάνω του το βανάκι ενώ μίλαγε στο κινητο.....)
-
Βανάκι της ΑΟ αποκλείεται να έκανε τέτοια βλακεία.
-
Και γω για βανάκι της ΑΟ διάβασα ότι έπεσε πάνω του ενώ ήταν στη ΛΕΑ σταματημένος και μιλούσε στο κινητό. Στη συνέχεια είπαν ότι αυτός εκσφενδονίστηκε επειδή μάλλον δε φορούσε ζώνη.
Το ανάποδο πιο πιθανό σενάριο θα μου φαινόταν. -
γινεται να πεσει καποιος απο πισω σου και να εκσφενδονιστεις απο το παρπριζ?
-
Ναι γίνεται , στην ουσία σου δίνει ώθηση από πίσω και μιας και το Smart από πίσω δεν έχει μεγάλη πλαστική παραμόρφωση.
Πάντως , κινητό , όχι ζώνη και ΛΕΑ , σε λίγο θα έχει και δράκους το παραμύθι......
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
κακα λαστιχα σε συνδυασμο με απαραδεκτο οδοστρωμα...ολοκαινουρια ειναι τα λαστιχα μου....οδηγησε πισωκινητο σε τετοιες συνθηκες και θα το διαπιστωσεις
-
Δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσες εικασιες γενικως...
Ουσιαστικα δε γνωριζουμε τιποτα εκτος απ οτι εχει γραφτει στα ,μετρια, ρεπορταζ. -
Το ατύχημα έγινε το πρωί της Κυριακής, όπως σας έχουμε ενημερώσει, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Smart του Τόμας συγκρούστηκε με βανάκι της Αττικής Οδού, το οποίο έσπευδε για βοήθεια σε άλλο συμβάν.
«Η δουλειά του είναι να βοηθάει τους οδηγούς. Πώς είναι δυνατόν να κινείται με ιλλιγιώδη ταχύτητα στη δεξιά λωρίδα και να μην είδε το αμάξι του Τόμας; Ακόμα δεν ξέρουμε γιατί είχε σταματήσει δεξιά, όμως, ο θείος του μας είπε ότι δεν μιλούσε στο κινητό του γιατί το τηλέφωνο βρέθηκε μέσα στην τσάντα του», δήλωσε φίλος του 26χρονου ηθοποιού.
Ο οδηγός του βαν πέρασε από αλκοτέστ το οποίο βγήκε αρνητικό, ενώ κρατείται από την Κυριακή και σήμερα θα περάσει την διαδικασία του αυτοφώρου.
Φως στο τραγικό δυστύχημα εκτιμάται ότι θα ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως η οικογένεια του Τόμας θα ζητήσει μέσω του δικηγόρου της το υλικό.
-
Στη δεξιά λωρίδα; Όχι στη ΛΕΑ δηλαδή;
Ένα ρεπορτάζ της προκοπής κανείς;
-
Ταπεινή γνώμη και χωρίς να ξέρω τίποτα παραπάνω, πιστεύω οτι για να υποστεί τέτοια ζημιά ο Πρωτόπαπας, δεν πρέπει να φόραγε ζώνη. -
Απο το πλαϊ εχει καμια φωτο;
-
Όχι, μόνο αυτή βρήκα.
-
Δεν φαινεται ποσο το καθισμα εχει μετακινηθει προς το τιμονι βασικα.
-
-
Μάλιστα , από ότι φαίνεταιτην έφαγε διαγώνια αριστερα και άνοιξαν όλοιοι αερόσακοι γιατί ηταν αφρενάριστο το βανάκι. Από ότι είπε ο μάρτυρας δεν πρέπει να χτύπησε μπροστά στο κεφάλι αλλά από πίσω γιατί είδε μια τρύπα στο πρσκέφαλο που κανονικά δεν επρεπε να υπάρχει.
Παίζει δηλαδή να έφυγε κάνα εξάρτημα απο την μηχανή και να τον χτύπησε......
-
Το θεωρω αδυνατον λογω τροπου κατασκευης του Smart, εκτος αν εννοεις τη μηχανη του βαν.
-
Όχι από το βανάκι , απο το ίδιο το Smart εκτός και αν είχε πράγματα πίσω από το κάθισμα ....
-
Σορρυ Greek αλλα εχεις παει το θεμα εικασια σε αλλο επιπεδο... απο τη προηγουμενη ακομα σελιδα τιποτα απ οτι αναφερεις δεν ισχυει επισης...
-
Κάτι ξέρουν στο εξωτερικό που τους διδάσκουν πως όταν σταματούν στη ΛΕΑ περνάν τις μπάρες και απομακρύνονται από το όχημα. Βέβαια το παιδί ορθός έπραξε να σταματήσει για να μιλήσει στο κινητό αλλά να που έγινε η ζημιά.
Αποδείχθηκε πως ακόμα και η ΛΕΑ είναι επικίνδυνη.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#