-
Αυτά για τους συνειδητοποιημένους αγοραστές που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Για τους υπόλοιπους φτάνουν 2 ευχολόγια και μια μαγική λεξούλα.
-
To αμάξι που ειδοποιεί για τα πάντα ...
-
Το είδα και το μεσημέρι που το ανεβασες στο φουμπου. Τι σημαίνει αυτό?
-
Προειδοποιηση οτι πρέπει να αλλαχτουν τα λάστιχα και ... 'προειδοποίηση για σταση για φαγητό'!
Εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσα απο το υπομενού του trip computer.
Ο Αγγλος έκρινε ότι στα 33328 έπρεπε να αλλάξω λάστιχα!
Κάτι ανάλογο το κανουν και στο συνεργείο για τα διαστήματα σερβις για να ειδοποιεί το αμαξι. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κάτι ανάλογο το κανουν και στο συνεργείο για τα διαστήματα σερβις για να ειδοποιεί το αμαξι.Αυτο το εχω προγραμματισει εγω να μου χτυπαει καθε 10.000 ή 12 μηνες!!! (το συνεργειο το εκανε, εγω το ζητησα!)
-
Για τα λάστιχα;
-
Μάλλον έτσι από το εργοστάσιο. Δεν συζήτησα με το συνεργείο καθόλου και ποτέ το θέμα ελαστικών.
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
cosneo...............Σοβαρολογεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
cosneo...............Σοβαρολογεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τα αλλαξες νωρις ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τα λάστιχα;Αν δεις εχω κρατησει σε παραθεση μονο το κομματι που λεει για το σερβις!
-
Μηπως απλα εχει πεσει η πιεση στα λαστιχα (χωρις να ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα για να διξει σκασμενο) και σου το λεει για να τσεκαρεις της πιεσεις? Μηπως ησουν πολυ φορτωμενος εκει την ωρα που το εβγαλε?
-
Αυτο με τα λαστιχα το χρειαζομαι επειγόντως
-
Αυτό το αμάξι.... Ενα πρόβλημα!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
To αμάξι που ειδοποιεί για τα πάντα ...
To πρώτο Qashqai παγκοσμίως που φροντίζει και για τη συντήρηση (maintenance) του... οδηγού
Μάλιστα, αν τη στιγμή που σου έχει εμφανίσει το 'κουταλοπήρουνο' πατήσεις το info στο τιμόνι, θα σου εμφανίσει και το διαθέσιμο μενού, με νηστίσιμα λόγω Σαρακοστής (ειδική έκδοση για Ελλάδα)
Το έχω ψάξει το θέμα, κάτι ξέρω εγώ... -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτο με τα λαστιχα το χρειαζομαι επειγόντωςΠιο άχρηστο πράγμα δεν ξέρω αν υπάρχει.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Sent from my Note II using smoke signals.Καλό!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτο με τα λαστιχα το χρειαζομαι επειγόντως
Πιο άχρηστο πράγμα δεν ξέρω αν υπάρχει.
Όχι αλλα μπορει να πεισθει ο πατερας μου να αλλαξουμε λαστιχα στο Ρενώ γιατι του το ειπε το αμαξι
Το ξερω ότι ειναι άχρηστο αλλα έχουμε κι αλλα θεματα -
Εμένα ο πατέρας μου με πήρε τηλέφωνο εδώ στο Λονδίνο να μου πει οτι το 406 θέλει λάστιχα γιατί δεν του αρέσει τo feeling (sic),άγνωσται αι βουλαί των πατεράδων.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Αυτό το αμάξι.... Ενα πρόβλημα!!Μηπως απλα εχει πεσει η πιεση στα λαστιχα (χωρις να ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα για να διξει σκασμενο) και σου το λεει για να τσεκαρεις της πιεσεις? Μηπως ησουν πολυ φορτωμενος εκει την ωρα που το εβγαλε?
Δεν έχει το QQ αισθητήρες πίεσης στα λάστιχα.
Πιο άχρηστο πράγμα δεν ξέρω αν υπάρχει.
Μα εντελώς αχρηστο!
Με βάζει σε διαδικασία να παω στο συνεργειο να το απενεργοποιήσουν. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μηπως απλα εχει πεσει η πιεση στα λαστιχα (χωρις να ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα για να διξει σκασμενο) και σου το λεει για να τσεκαρεις της πιεσεις? Μηπως ησουν πολυ φορτωμενος εκει την ωρα που το εβγαλε?
Δεν έχει το QQ αισθητήρες πίεσης στα λάστιχα.
Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τον λογο που υπαρχει αυτη η ενημερωση... οταν δεν εχει καν αισθητηρες πιεσης!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)