-
Ωραίο νήμα, άνθρωπος που είχε ένα αυτοκίνητο 18 χρόνια και έχει δεθεί μαζί του, ρωτάει το (μάλλον άσχετο με το ΣΚΟΥΠΕ φόρουμ) για κόστος συντήρησης, ανταλλακτικά, αν θα βρει κάποιο με συγκεκριμένο ποσό, τα κουσούρια του κ.α.
Και το φόρουμ μπαίνει στον κόπο να απαντήσει. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Απο Scoupe σε insignia, ψαράς ο μπαμπάς;
Ε, όχι και ψαράς...... καπετάνιος!
-
Insignia 1.8 edition εχουμε τωρα και Getz 1.1
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ωραίο νήμα, άνθρωπος που είχε ένα αυτοκίνητο 18 χρόνια και έχει δεθεί μαζί του, ρωτάει το (μάλλον άσχετο με το ΣΚΟΥΠΕ φόρουμ) για κόστος συντήρησης, ανταλλακτικά, αν θα βρει κάποιο με συγκεκριμένο ποσό, τα κουσούρια του κ.α.
Και το φόρουμ μπαίνει στον κόπο να απαντήσει.Κοιταξε να δεις. Το S-Coupe που ειχε ο πατερας μου ξερω ακριβως τι ειχε αλλαχτει,τι οχι κτλ. Στο forum κανω αυτες τις ερωτησεις για να μαθω ΓΕΝΙΚΑ αν το αυτοκινητο ηταν αξιοπιστο, αν εκαιγε κ.α. Μπορει το δικο μου να ηταν το πιο αξιοπιστο ή το πιο αναξιοπιστο στον κοσμο, θα πρεπει να βγαλω συμπερασματα μονο απο το δικο μου και να μην ρωτησω κανεναν ?
-
Κατανοώ το συναισθηματικό αλλά μήπως αντι να πετάξεις τα 2Κ στο s-coupe να πάρεις το επόμενο coupe με τα μισά από όσα δίνεις?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κατανοώ το συναισθηματικό αλλά μήπως αντι να πετάξεις τα 2Κ στο s-coupe να πάρεις το επόμενο coupe με τα μισά από όσα δίνεις?Γι'αυτό ακριβώς πόσταρα στο πρώτο post μια αγγελία με το επόμενο Coupe...καλύτερο αυτοκίνητο, καλύτερη τιμή, και σίγουρα 'περισσότερο' αυτοκίνητο για περίπου τα ίδια λεφτά...
........Αν εννοείς κάτι τέτοιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3462752/, τότε όντως μπορείς να βρεις και με λιγότερα χρήματα (να μου πεις βέβαια θα χρειαστείς τουλάχιστον άλλα τόσα για να το φέρεις στα ίσα του)...
Βέβαια από την άλλη καταλαβαίνω ότι είναι ψυχολογικό/αισθηματικό το θέμα, οπότε δεν παίζει ρόλο η ποιότητα, όσο το ακριβές μοντέλο
Επιλογη Πρωτου Αυτοκινητου