-
Αν βρέχει τόσο στην αυστραλία, στη μαλαισία θα αγωνιστούν με υποβρύχια;
-
Καλύτερα που σταμάτησαν. Εχουμε και εναν διαγωνισμό αν θυμάστε.
-
Kαλύτερα που αναβληθηκαν για αυριο οι δοκιμες. Τωρα που ειναι ο πρωτος αγωνας θελω να δω την πραγματικη δυναμικη των μονοθεσιων, αν ειχαμε βροχη μπορει να επαιρνει καμια πολ η φεραρι και θα'χαμε ολους τους φεραρικους να μας ζαλιζουν.
-
Eνώ αν πάρει ο SV δεν θα μας τα ζαλίσουν οι φαν του.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Kαλύτερα που αναβληθηκαν για αυριο οι δοκιμες. Τωρα που ειναι ο πρωτος αγωνας θελω να δω την πραγματικη δυναμικη των μονοθεσιων, αν ειχαμε βροχη μπορει να επαιρνει καμια πολ η φεραρι και θα'χαμε ολους τους φεραρικους να μας ζαλιζουν.μετα απο 3-4 αγωνες θα δεις την δυναμικη σιγα μην την δεις απο τωρα
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Έχω να πάω σε μία δουλειά.... Δεν το βλέπω να έχουμε δοκιμές σήμερα....
πάρε και τον Nikos! μαζί. Αρχίζει να επηρεάζει όλο το grid
Και μετα μας λετε υπερβολικους.
Τεικα ο Νοκος αποφασισε να παει για προπονηση...... and guess what.....Practice cut short by the rain...

Γκαντεμη μην ανοιξεις τιποτα χρονομετρημενα το βραδυ ή κανα live αυριο θα στειλω να σου ξυλωσουν το πιατο....
-
γμτ πέρυσι ειχα στανταράκι στΟν ψήφο μου
φέτος δεν ξέρω τι να βάλω (μάλλον προς Χαμιλτον τείνω).
πού είσαι ρε Μιχαλιώ;;;;; ΓΟΥΙ ΜΙΣ ΓΙΟΥ
-
Παιδια καλο το αστειακι με το Νικο ,μας κρατησε καλη παρεα το 2012 μη το χουμε και φετος πλζζζ!!!
-
Αφού συνεχίζει και φέτος τι να κάνουν οι άνθρωπΕς ... γιος του Μητσοτάκη δεν εξηγείται αλλιώς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αφού συνεχίζει και φέτος τι να κάνουν οι άνθρωπΕς ... γιος του Μητσοτάκη δεν εξηγείται αλλιώς. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eνώ αν πάρει ο SV δεν θα μας τα ζαλίσουν οι φαν του.Δεν εχει πανω απο δυο φαν ο Φετελ εδω, εν αντιθεσει με τη φεραρι που εχει καμια 15αρια.
-
Τι ώρα Ελλάδος θα γίνουν τα δοκιμαστικά και τι ώρα ο αγώνας , μετά την αναβολή ?
-
01:45 νομιζω θα γινουν τα δοκιμαστικα
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
01:45 νομιζω θα γινουν τα δοκιμαστικαSent from my Galaxy S2 using smoking signals
ωραία, στις 4 έχω σκοπιά
stream που να παίζει σε android έχουμε?...σημρα πήγα να ανοίξω ένα αλλά δεν κατάφερα να ξεφορτωθω τις διαφημίσεις στην αρχή -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Τι ώρα Ελλάδος θα γίνουν τα δοκιμαστικά και τι ώρα ο αγώνας , μετά την αναβολή ?Ο αγώνας δεν αλλάζει! Κανονικά 0800 ώρα Ελλάδος.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
01:45 νομιζω θα γινουν τα δοκιμαστικαSent from my Galaxy S2 using smoking signals
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΒΑΤΟΒΡΑΔΙΑΤΙΚΗ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΔΛΔ ?
Υ.Γ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΥΧΝΑΖΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Έχω να πάω σε μία δουλειά.... Δεν το βλέπω να έχουμε δοκιμές σήμερα....
πάρε και τον Nikos! μαζί. Αρχίζει να επηρεάζει όλο το grid
Και μετα μας λετε υπερβολικους.
Τεικα ο Νοκος αποφασισε να παει για προπονηση...... and guess what.....Practice cut short by the rain...

Γκαντεμη μην ανοιξεις τιποτα χρονομετρημενα το βραδυ ή κανα live αυριο θα στειλω να σου ξυλωσουν το πιατο....
χαχαχα, έβρεξε και στο Ντουμπάι;
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Δεν εχει πανω απο δυο φαν ο Φετελ εδω, εν αντιθεσει με τη φεραρι που εχει καμια 15αρια.
Δεν είναι μόνο εδώ έτσι, παγκόσμιο είναι το φαινόμενο. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να παρακολουθήσει crkicket...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν εχει πανω απο δυο φαν ο Φετελ εδω, εν αντιθεσει με τη φεραρι που εχει καμια 15αρια.
Δεν είναι μόνο εδώ έτσι, παγκόσμιο είναι το φαινόμενο. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να παρακολουθήσει crkicket...
Δυο φαν έχει τώρα... όταν θα πάρει μεταγραφή για τη Φερράρι (το 2017 ίσως και νωρίτερα!), θα γίνουν δυο-τρείς-χίλιοι δεκατρείιιιιιιιιις!.. άλλωστε όπως υποννοεί και ο Δίας, όλοι θέλουν το 'πέρασμά' τους από τη Σκουντερια...
-
Οι γερμανοί μισούν τους δημοσιους υπαλλήλους οπότε δεν τον βλέπω για Φερράρι.
2013 - Rolex Australian Grand Prix