-
@hanni ...που τέτοια τύχη
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Και όλα αυτά τα συμπεράνατε από δυο free practice??
Τι λε ρε παιδί μου
Sent from a mobile device
Εγώ άλλο ξέρω πάντως. Αυτό που καίει τους απανταχού τιφόζι είναι που θα είσαι αυτό το ΣΚ
Ελπίζω σε change of luck φέτος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@hanni ...που τέτοια τύχηΚαι όλα αυτά τα συμπεράνατε από δυο free practice??
Τι λε ρε παιδί μου
Εγώ άλλο ξέρω πάντως. Αυτό που καίει τους απανταχού τιφόζι είναι που θα είσαι αυτό το ΣΚ
Oχι μονο εβρεχε οταν ξεκινησεσ να βλεπεις, αλλα με το που εγραψες κιολας πλακωσε και τυφωνας. 20 λεπτα καθυστερηση. Ρε τραβα για καρτ εσυ, μπας και δουμε χρονομετρημενα εμεις....
-
τόσες καθυστερήσεις ρε γαμώτο και παγωτάκι δεν έχει;
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
...
Oχι μονο εβρεχε οταν ξεκινησεσ να βλεπεις, αλλα με το που εγραψες κιολας πλακωσε και τυφωνας. 20 λεπτα καθυστερηση. Ρε τραβα για καρτ εσυ, μπας και δουμε χρονομετρημενα εμεις....
-
Rain... Rain... Go away... Go away...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Τι λε ρε παιδί μου
Μλκ δε παλεύονται!!
Μήπως να μη γίνονται βρόχινοι αγώνες?
Πάω καρτόδρομο...βαρέθηκα να περιμένω...
-
σε λιγο δεν θα βλεπουν...
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
σε λιγο δεν θα βλεπουν...όντως σκοτινιάζει...
Υπάρχει πιθανότητα το Q2 ή το Q3 να πάει αύριο;
Ή σε όποιο Q σταματήσουμε αυτή θα είναι και η αυριανή κατάταξη εκκίνησης; -
γ@μώ την βροχή τους....βαρέθηκα να περιμένω...
-
και η στιγμη που ο ηχος απο το Medical car ειναι καλυτερος απο τα τωρινα μονοθεσια
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι λε ρε παιδί μου
Πάω καρτόδρομο...βαρέθηκα να περιμένω...
Αν σταματησει να βρεχει / στεγνωσει τελειωσει και το Q3 ενω εισαι εκτος σπιτιου απλα θα στειλω να σου κοψουν τα καλωδια πριν τον αγωνα αυριο.
Αντε βγαλτε τους εξω ρεεεεεεεεε!!!!!!!!! Οδηγοι αγωνων ειναι. Και μαλιστα οι καλυτεροι. Δεν ειναι μπαλαρινες να μην βραχουνε ή χαλασει το μανιπεντυ.....
-
Άλλα 20 λεπτά καθυστέρηση. Στις 09:50 λένε ότι θα βγούνε τώρα.....

-
Έχω να πάω σε μία δουλειά.... Δεν το βλέπω να έχουμε δοκιμές σήμερα....
-
Ας τους βγάλουν να τρέξουν χωρίς τα μονοθέσια (ο Μπάτον έχει περισσότερες ελπίδες έτσι ) ήμαρτον πια.
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Έχω να πάω σε μία δουλειά.... Δεν το βλέπω να έχουμε δοκιμές σήμερα....πάρε και τον Nikos! μαζί. Αρχίζει να επηρεάζει όλο το grid
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Άλλα 20 λεπτά καθυστέρηση. Στις 09:50 λένε ότι θα βγούνε τώρα.....
ποτε θα βγουν; όταν σκοτεινιάσει;
-
αντε μωρε βγαλτε τους πριν εριχνε πιο πολυ βροχη...και στην τελικη αν θελουν σχεδον στεγνες πιστες καθε φορα που βρεχει ας βαλουν μαζι με τα μερσεντες της φια εκει στα πιτ και φορτηγο με τουρμπινα καθαρισμου...σαν κι αυτο που κεντραρε ο μοντογιας
-
ΤΕΛΟΣ
-
Αυριο τελικά! Q2 Q3
-
μωρέ έπρεπε να γινόταν GP στην Ελλάδα που όταν βρέχει το νερό στο οδόστρωμα φτάνει πάνω από το ύψος του τροχού και όλοι κοιτάμε να κάνουμε και να πάμε στη δουλειά μας (όσοι έχουμε τουλάχιστον)
Να και λύση για την ανεργία που μας πλήττει. Στείλτε Έλληνες να σας μάθουν πώς να αντιμετωπίζετε τέτοιες φοβερές πλημμύρες Θεωρητικά σεμινάρια και πρακτική εφαρμογη αντιμετώπισης. -
Φήμες: Υδραυλικά ενεργή ανάρτηση το μυστικό της Mercedes!
http://www.autoblog.gr/2013/03/15/activ ... speed-key/
http://scarbsf1.com/blog1/2011/10/17/me ... uspension/
-
Έχω λιώσει! Μάλλον η ΕΡΤ για παρουσιαστές πρέπει να ψάξει εντός του 4TF
Αν η Merc έχει κάνει κάτι τέτοιο... μάλλον μας κοροϊδεύει όλους ότι δεν την ενδιαφέρει αυτή η χρονιά και θέλει να πάρει μια-δύο νίκες.
2013 - Rolex Australian Grand Prix