-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ε καλά δε τον έκραξα......δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο,ούτε μας χωρίζει κάτι...υγ.ούτε δημοσιογράφος είμαι.....
Δεν είπα ότι τον έκραξες εσύ, αλλά ότι ο Πάνος 'έκραξε' (σε εισαγωγικά το έκραξε, εμμέσως. έκανε άκομψο σχόλιο αν θέλεις) τους πιθανούς μελλοντικούς συναδέλφους του στην ΕΡΤ.
Με απλά λόγια αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν υπήρχε η πιθανότητα να γίνει μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της ΕΡΤ για την f1, δεν θα έκανε τέτοιο σχόλιο.
Αυτό εννοείς;
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ε καλά δε τον έκραξα......δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο,ούτε μας χωρίζει κάτι...υγ.ούτε δημοσιογράφος είμαι.....
Kαλα. Δεν σου ειπα οτι τον ειπες και καμπουρη. Απλα για να μην υπαρχουν καθος αντιληψεις το λεω και εγω.
Hρεμιστε ρε παιδια. Μην νομιζεται οτι οποιοσδηποτε απανταει κατι διαφορετικο σας επιτιθεται.Edit: @Bayern7
Και ενα σχολιο στα πιο πανω που κατι ελεγε οτι αλλο ΕΡΑ αλλο ΕΡΤ ή κατι τετοιο. -
.... στις εποχές που ζούμε, ένα συμβόλαιο με την ΕΡΤ δεν θα χαλούσε κανέναν ....
( αλήθεια , εκεί 'χάμω' πληρώνει κανείς δημοσιογράφους αθλητικών κτλ ? )
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αυτό εννοείς;
Κατούρα και λίγο Σεϊτανίδη
Φέτος που θα μείνετε έξω από το γλέντι μάλλον θα έχετε τα θεματακια σας με το επίπεδο των περιγραφών; -
Σιγα ρε παντογνωστη, Σειτανιδη. Κοψε κατι. Που θες και συγνωμη απο πανω.
Περυσι μας ειχες τρελανει με τα νεα για το που θα καταληξη η μεταδοση, φετος που εμεινεις απ' εξω μια μουγγα και μιση.
Και ενημερωσες μονο επειδη στο ζητησανε, αλλιως καρφακι δε θα σου καιγοτανε για την ελευθερη μεταδοση.
Μονο περυσι μας ελεγες ποσο μεγαλο πραγμα ειναι να εχεις ελευθερη μεταδοση στη χωρα σου και πως δεν την παλευες με τιποτα με τα streamακια. Φετος γαργαρα..
Προσεξε μονο μη γυρισει ο τροχος, και θες να συνεργαστεις με την ΕΡΤ μετα.. -
Και φυσικά το like που πήρε όλοι ξέρουμε από ποιον είναι.
-
...και όλοι εσείς που τον κρίνετε και τον κατακρίνετε, αν είσασταν στη θέση του, θα το παίζατε 'υπεράνω' και 'ακέραιοι'...
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...και όλοι εσείς που τον κρίνετε και τον κατακρίνετε, αν είσασταν στη θέση του, θα το παίζατε 'υπεράνω' και 'ακέραιοι'...Μην παιρνεις ορκο, δεν γνωριζεις προσωπικα τον καθεναν.
-
Πάντως τόσο ο Πανός όσο και εγώ έχουμε κράξει δημόσια ανάλογα περιστατικά (πχ ένα πρόσφατο το ράλι Daytona του MEGA) και ο λόγος είναι απλός: Θεωρούμε απαράδεκτο κάποιος επαγγελματίας σοβαρού μέσου να πρέπει να γράψει μια είδηση μηχανοκίνητου αθλητισμού και να μην κάνει καν τον κόπο για μια στοιχειώδη έρευνα. Για τον Πάνο που είναι επαγγελματίας η ευαισθησία είναι αυτονόητη γιατί προφανώς δεν υπάρχει σεβασμός στο αντικείμενο, για εμένα και εσάς που είμαστε θεατές/ακροατές/αναγνώστες γιατί δεν υπάρχει σεβασμός στον πελάτη.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πάντως τόσο ο Πανός όσο και εγώ έχουμε κράξει δημόσια ανάλογα περιστατικά (πχ ένα πρόσφατο το ράλι Daytona του MEGA) και ο λόγος είναι απλός: Θεωρούμε απαράδεκτο κάποιος επαγγελματίας σοβαρού μέσου να πρέπει να γράψει μια είδηση μηχανοκίνητου αθλητισμού και να μην κάνει καν τον κόπο για μια στοιχειώδη έρευνα. Για τον Πάνο που είναι επαγγελματίας η ευαισθησία είναι αυτονόητη γιατί προφανώς δεν υπάρχει σεβασμός στο αντικείμενο, για εμένα και εσάς που είμαστε θεατές/ακροατές/αναγνώστες γιατί δεν υπάρχει σεβασμός στον πελάτη.Σωστός!
-
Αφου όμως ο Σεϊτανίδης είναι τόσο αυστηρός, καλά θα ήταν να μάθαινε τη διαφορά μεταξύ 'το ίδιο' και 'κάτι ανάλογο'. Γιατί το σχόλιο-απάντηση ήταν epic fail, multiple facepalm κλπ κλπ κλπ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πάντως τόσο ο Πανός όσο και εγώ έχουμε κράξει δημόσια ανάλογα περιστατικά (πχ ένα πρόσφατο το ράλι Daytona του MEGA) και ο λόγος είναι απλός: Θεωρούμε απαράδεκτο κάποιος επαγγελματίας σοβαρού μέσου να πρέπει να γράψει μια είδηση μηχανοκίνητου αθλητισμού και να μην κάνει καν τον κόπο για μια στοιχειώδη έρευνα. Για τον Πάνο που είναι επαγγελματίας η ευαισθησία είναι αυτονόητη γιατί προφανώς δεν υπάρχει σεβασμός στο αντικείμενο, για εμένα και εσάς που είμαστε θεατές/ακροατές/αναγνώστες γιατί δεν υπάρχει σεβασμός στον πελάτη.+1
Για τους υπολοιπους που διαβαζουν αποσπασματικα
Του λεει καποιος
ελα μωρε δεν θελω κακα λογακια για την ΕΡΑ το καλητερα μακραν αθλητικο ραδιοφονο απλα δεν γνωριζουν απο φ1 ........................
Απανταει:....άρα δεν ειναι αθλητικό ραδιόφωνο. Ποδοσφαιρικό ίσως.
Και συμπληρωνει πιο κατω:
Σημείωση: η ΕΡΑ δεν έχει καμία σχέση με πρόσωπα που θα εμπλακούν με την F1 στην ΕΡΤ. Μη παίρνει όλους η μπάλα κ άδικα...Στα καπακια του λεει ο John Sotiriadis
Κατι αναλογο πιθανον να ειχαν πει και περσι Πανο.Τοτε ομως δεν σε απασχολουσε...αστοχο σχολιο.Απαντηση: Πέρυσι δεν θα ήταν λάθος! Κ φυσικά δεν με απασχολεί το τι κάνει ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός όπως δεν με απασχολούσε και πέρυσι. Επειδή λοιπόν το άστοχο σχόλιο, μάλλον ήταν το δικό σου, καλοδεχούμενη μία συγνώμη...
John Sotiriadis: Γι αυτο χρησιμοποιω την λεξη αναλογο Πανο.Δεν εννοω το ιδιο.Κρινω πως ειναι αστοχο επειδη κι εσυ καταλαβες οτι δημιουργουνται συνειρμοι και το διορθωσες.Αν σ ενοχλει μια διαφορετικη γνωμη οκ,συγνωμη
Απαντηση: Πάντα! Απλά θεώρησα λίγο άδικο το σχόλιο σου.
και ξανα απανταει σε καποιον αλλον: Προς το παρόν το μοναδικό επιβεβαιωμένο όνομα για την τηλεοπτική κάλυψη είναι του καλού συναδέλφου Νίκου Κορόβηλα. Που ειδικεύεται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όπως είπα, μη μπερδεύετε τα δύο ΜΜΕ.
Οποτε μαλλον ο Κωστας (Go_For_pole) εχει δικιο.
Παιδια ειναι πολυ ευκολο να βγαλει καποιος λαθος συμπερασμα αν δεν δει ολοκληρο τον διαλογο και τον κοιταμε αποσπασματικα. Για αυτο ειπα πριν αν ειναι αυκολο να μπει ολος ο διαολογος.
-
Καλησπέρα, επειδή το thread είναι μεγάλο κ δεν μπορώ να βρω τις πληροφορίες (νομίζω πως κάπου έχει προαναφερθεί) μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζετε κάποια αξιόπιστα ιντερνετικά κανάλια επι πληρωμής για παρακολούθηση live κατακτηρίων κ αγώνα? Γιατί από μούφες κανάλια νομίζω υπάρχουν αρκετά.
Ευχαριστώ -
...δε βαριέστε... απ' την Κυριακή θά 'χουμε άλλον να θάβουμε!..
-
Φιλε Hannibal, τον διαβασα τον διαλογο ολοκληρο, τουλαχιστον εγω για τα υπολοιπα παιδια δεν μπορω να ξερω.
Αυτο που με ενοχλει πιο πολυ, ειναι η επαναλαμβανομενη ειρωνια και το υφακι απο τον συγκεκριμενο ανθρωπο, περισσοτερο απο καποια ελλειψη γνωσης που μπορει να την εχουμε ολη. Το να ζηταει σε καποιον που τον σχολιασε, να του ζητησει και συγνωμη απο πανω, ειναι τουλαχιστον αστειο. Μην πω τιποτε χειροτερο. -
Στην ουσία του θέματος έχει δίκιο = πολύ χοντρό λάθος αυτό που είπανε όπου και να ειπώθηκε και δείχνει αν μη τι άλλο ασχετοσύνη και μη επαγγελματισμό. Η αντίδραση του είναι μεγάλο fail. Σιγά μην του κάνουμε και τεμενάδες
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Φιλε Hannibal, τον διαβασα τον διαλογο ολοκληρο, τουλαχιστον εγω για τα υπολοιπα παιδια δεν μπορω να ξερω.
Αυτο που με ενοχλει πιο πολυ, ειναι η επαναλαμβανομενη ειρωνια και το υφακι απο τον συγκεκριμενο ανθρωπο, περισσοτερο απο καποια ελλειψη γνωσης που μπορει να την εχουμε ολη. Το να ζηταει σε καποιον που τον σχολιασε, να του ζητησει και συγνωμη απο πανω, ειναι τουλαχιστον αστειο. Μην πω τιποτε χειροτερο.Φιλε μου πιστευω και εσυ στην οποια δουλεια κανεις εισαι επαγγελματιας και εκνευριζεσαι (ανθρωπινο ειναι αλλωστε) οταν καποιος που απλα εχει τον ιδιο τιτλο με εσενα αλλα σε διαφορετικο κομματι βγει και πει κατι δημοσια χωρις καν να εχει κοιταξει τα στοιχειωδη για να μην πεταξει καμμια μπαρουφα οπως της ΕΡΑ θα ενοχληθεις. Καλυτερα να μην ελεγε τιποτα λοιπον για φ1 εφ οσον δεν το κατεχει. Αυτο λοιπον εκραξε ο Πανος στο tweet / status του. Και απο κατω το διευκρινησε κιολας. Οταν ο αλλος του απανταει με ειρωνια και υποθετικο σεναριο δηλαδη πως πρεπει να απαντησει; Εσυ πως θα απαντουσες;
Πιστευω οτι ο go for pole επειδη εχει βρεθει σε αυτη την θεση αλλα και επειδη ξερει τον Τακη, εξηγησε καλυτερα τον λογο του οποιας απαντησης. Οπως εχω ξαναπει πολλακις ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγειται.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Αυτο που με ενοχλει πιο πολυ, ειναι η επαναλαμβανομενη ειρωνια και το υφακι απο τον συγκεκριμενο ανθρωπο, περισσοτερο απο καποια ελλειψη γνωσης που μπορει να την εχουμε ολη. Το να ζηταει σε καποιον που τον σχολιασε, να του ζητησει και συγνωμη απο πανω, ειναι τουλαχιστον αστειο. Μην πω τιποτε χειροτερο.Φιλε μου πιστευω και εσυ στην οποια δουλεια κανεις εισαι επαγγελματιας και εκνευριζεσαι (ανθρωπινο ειναι αλλωστε) οταν καποιος που απλα εχει τον ιδιο τιτλο με εσενα αλλα σε διαφορετικο κομματι βγει και πει κατι δημοσια χωρις καν να εχει κοιταξει τα στοιχειωδη για να μην πεταξει καμμια μπαρουφα οπως της ΕΡΑ θα ενοχληθεις. Καλυτερα να μην ελεγε τιποτα λοιπον για φ1 εφ οσον δεν το κατεχει. Αυτο λοιπον εκραξε ο Πανος στο tweet / status του. Και απο κατω το διευκρινησε κιολας. Οταν ο αλλος του απανταει με ειρωνια και υποθετικο σεναριο δηλαδη πως πρεπει να απαντησει; Εσυ πως θα απαντουσες;
Πιστευω οτι ο go for pole επειδη εχει βρεθει σε αυτη την θεση αλλα και επειδη ξερει τον Τακη, εξηγησε καλυτερα τον λογο του οποιας απαντησης. Οπως εχω ξαναπει πολλακις ο γραπτος λογος ευκολα παρεξηγειται.
Παντως οχι ζητωντας του να πει συγνωμη, (τον Πανο εννοεις) εφοσον εχει δικιο κιολας. Η αληθεια ποναει που λεμε, πιστευω ισχυει εδω. Σε αυτο θα συμφωνησω για το γραπτο λογο φιλε μου. Απλα ειναι σπαστικο καποιος να εχει υφακι συνεχεια και στυλακι, σε οποιον παει κοντρα και του σχολιαζει.
-
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται στην ΕΡΤ, με την ΕΣΗΕΑ να κηρύσσει νέα απεργία που ξεκινά το πρωί του Σαββάτου και θα διαρκέσει ως το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου.
Αυτό σημαίνει ότι στο πρώτο Γκραν Πρι της σεζόν, που είναι προγραμματισμένο να μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στις 15:00 την Κυριακή 17 Μαρτίου, δεν θα υπάρχει σχολιασμός και περιγραφή.
http://www.drive.gr/site/index.php/el/n ... /item/4446
-
Αν ειχε περιγραφη η μεταδοση της ερτ θα την εβλεπα για να δω τι σοι σπορτκαστερ ειναι ο Κοροβηλας.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014