-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
θα σου την κανω δωρω για τον γαμο σου BILL
το ενοικιο της εεεεεε
Παντρεμενος ειμαι!
-
Kαλημερα.Παιδια βοηθεια!!!!Εχει ο πεθερος μου ενα isuzu trooper του 84 επαγγελματικο και θελουμε να το σωσουμε τωρα που κλεινει την εταιρια.Και οπου παμε μας λενε οτι πρεπει να διαγραφει δηλαδη δυαλητηριο.Υπαρχει τροπος να σωθει?
-
πιστευω πως ναι... να μιλησει με το λογιστη της επιχειρησης
-
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
Και οπου παμε μας λενε οτι πρεπει να διαγραφει δηλαδη δυαλητηριο.Υπαρχει τροπος να σωθει?Μιλησε με καποια λεσχη,μεσω λεσχης θα το κανεις με πινακιδες ιστορικου.
Αυτο που σου ειπαν ειναι οτι λενε γενικως μολις καταθεσεις οριστικα πινακιδες.
Κραταω μια μικρη επιφυλαξη για αυτα που μολις διαβασες επειδη ειναι επαγγελματικο, αλλα δε νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και οπου παμε μας λενε οτι πρεπει να διαγραφει δηλαδη δυαλητηριο.Υπαρχει τροπος να σωθει?
Μιλησε με καποια λεσχη,μεσω λεσχης θα το κανεις με πινακιδες ιστορικου.
Αυτο που σου ειπαν ειναι οτι λενε γενικως μολις καταθεσεις οριστικα πινακιδες.
Κραταω μια μικρη επιφυλαξη για αυτα που μολις διαβασες επειδη ειναι επαγγελματικο, αλλα δε νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο.To επαγγελματικο ή θα πωληθει σε αλλη εταιρια ή θα παει για αποσυρση.Δεν νομιζω οτι εχει αλλη επιλογη για κανονικες πνιακιδες.
-
Δεν μιλαμε για κανονικες αλλα για ιστορικες.
-
Απ οσο γνωριζω για να παρεις ιστορικες πινακιδες πρεπει να εχεις προηγουμενως καταθεσει τις υπουργικες.
Για να καταθεσεις ομως τις υπουργικες,πρεπει συμφωνα με το νομο να εχεις ενα χωρο στον οποιο θα αποθηκευσεις το αυτοκινητο(τουλαχιστον απο οσο εχει συζητηθει εδω μεσα)
Τι γινεται στην περιπτωση που δεν εχεις τετοιο χωρο;Δεχεται το υπουργειο τις πινακιδες;Η τουλαχιστον μπορεις να δηλωσεις οτι θα το αποθηκευσεις σε χωρο φιλικου σου προσωπου;
Απ οσο θυμαμαι δεν πρεπει να εχει ξανατεθει τετοιο ερωτημα.. -
Δεν ειναι υποχρεωτικο να παει για αποσυρση, ο πατερας μου οταν εκλεισε την επιχειρηση του, κατεθεσε πινακιδες στην εφορια και το ειχε στο γκαραζ για κανα 2μηνο πριν το πουλησει. Οποτε κανετε προσωρινη ακινησια στην εφορια, βγαζετε ιστορικες πινακιδες και τελος!
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Τι γινεται στην περιπτωση που δεν εχεις τετοιο χωρο;Δεχεται το υπουργειο τις πινακιδες;Η τουλαχιστον μπορεις να δηλωσεις οτι θα το αποθηκευσεις σε χωρο φιλικου σου προσωπου;
Απ οσο θυμαμαι δεν πρεπει να εχει ξανατεθει τετοιο ερωτημα..Mάλλον ισχύει ότι του καπνίσει του εφοριακού. Εγώ βρέθηκα μπροστά σε περίποτωση ενός κυρίου που είχε πάει στην εφορία για προσωρινή ακινησία με υπεύθυνη δήλωση ότι το αυτοκινητο θα φυλασσόταν σε κλειστό χώρο συγγενούς στην Κρήτη, και του έκαναν το βίο αβίωτο στην εφορία. Δεν ξέρω όμως τι έγινε στο τέλος.
-
Συγνωμη ρε παιδια με το ετσι θελω μπορουν να σε υποχρεοσουν να στειλεις στο δυαλητηριο την περιουσια σου?
-
Αφού είναι του 84 πως θα βγάλει ιστορικά ? Θέλει ένα χρόνο ακόμη για τα 30.
-
Εχω την εντυπωση οτι τα επαγγελματικα καταθετουν πινακιδες και αδεια στα υπουργεια συγκοινονιων,κρατανε το βιβλιαριο μεταβολων και κυριοτητας απο εκει περνουν χαρτι και πανε στην εφορια,αν πουληθουν ο πωλητης πληρωνει υπεραξια αν οχι δεν γνωριζω τι γινεται.
-
κοντα επεσες..για να μην τρελαινεστε...ολα τα επαγγελματικα μπορουν να κυκλοφορησουν ως ιχ. το καλυτερο ειναι να μιλησει με το λογιστη του , να του εξηγησει επακριβως...τι γινεται τουλαχιστον οσον αφορα την εφορια, και κατοπιν να παρει πληροφοριες και απο το μηχανολογικο. το οτι ηταν επαγγελματικο, δε σημαινει οτι δε μπορει να μη κυκλοφορησει...και ως αγροτικο ας πουμε.
-
O λογιστης μου ειναι μπουφος οπως και αλλοι που ρωτησα.Και τους εκανα την απλη ερωτηση οτι παραδειγμα εχω ενα φορτηγο ενος ετους αξιας 200000 ευρω και κλεινω την εταιρια μου.Πρεπει δηλαδη μονο να το πουλησω η να το στειλω στο δυαλητηριο?Και μου απαντανε ναι!!!!
-
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
O λογιστης μου ειναι μπουφος οπως και αλλοι που ρωτησα.Και τους εκανα την απλη ερωτηση οτι παραδειγμα εχω ενα φορτηγο ενος ετους αξιας 200000 ευρω και κλεινω την εταιρια μου.Πρεπει δηλαδη μονο να το πουλησω η να το στειλω στο δυαλητηριο?Και μου απαντανε ναι!!!!Και τι θα το κανεις το φορτηγο ως ιδιωτης;
-
Και πες βρε συνονομματε πως δεν μπορεις να το πουλησεις πρεπει να το αποσυρεις?
-
Μολις μου ειπαν λυση.Το κανω μεταβιβαση στο ονομα της γυναικας μου που εχει μαγαζι πληρωνω υπεραξια και του χρονου που κλεινει τα 30 το βγαζουμε πινακιδες ιστορικες.Αθανατη Ελλαδαρα.
-
Με αφορμη παραπονα καποιων μελων της λεσχης ΛΕΚΑΜ οτι σε ελεγχο της αστυνομιας τους ζητουσανε και Δελτιο Τεχνικου Ελεγχου σε ισχυ, εκανα ερωτημα στο Υπουργειο και σας επισυναπτω την απαντηση για ενημερωση σας. Καλο θα ητανε οι κατοχοι οχηματων με ιστορικες πινακιδες να εκτυπωσουν την απαντηση και το ερωτημα που εγινε και να το εχουν μαζι τους σε μελλοντικο ελεγχο της αστυνομιας.
-
Ευχαριστούμε Γιώργο!
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Με αφορμη παραπονα καποιων μελων της λεσχης ΛΕΚΑΜ οτι σε ελεγχο της αστυνομιας τους ζητουσανε και Δελτιο Τεχνικου Ελεγχου σε ισχυ, εκανα ερωτημα στο Υπουργειο και σας επισυναπτω την απαντηση για ενημερωση σας. Καλο θα ητανε οι κατοχοι οχηματων με ιστορικες πινακιδες να εκτυπωσουν την απαντηση και το ερωτημα που εγινε και να το εχουν μαζι τους σε μελλοντικο ελεγχο της αστυνομιας.Ευχαριστούμε!
Αυτό σημαίνει βέβαια ότι η η ευθύνη για την κατάσταση του οχήματος βαραίνει αποκλειστικά τον κάτοχο, σωστά; Άρα και σε ένα τρακάρισμα, χτύπα ξύλο, αν αποδεικτεί ότι το αυτοκίνητο είχε κάποια βλάβη τότε ανοίγει ο ασκός του αιόλου ή μου φαίνεται;
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες