-
Νομιζω πως μπορει να γινει και στον δευτρο χρονο.Επισης η επεκταση της εγγυησης δεν ειναι ολικη και γινεται μεσω της ασφαλειας.Οποτε ρωτα πρωτα και δες το συμβολαιο και το τι καλυπτει κατα γραμμα για να μη βρεθεις προ εκπληξεως.
Στάλθηκε από το βότσαλο.
-
-
Βιντεακι παραγωγης ειδαμε... Βιντεακι Ελληνικης διαφημισης ομως??
Meanwhile σημερα η φιεσταρα εμφανισε το πρωτο -μηχανικο αν μπορει να το πει κανεις- προβλημα.. Οποτε εβαζα 2α 4η και οπισθεν ακουγοταν ενα τριξιμο απο το κιβωτιο.. Μιας και εχω απλετο χρονο πλεον, πηγα στην αντιπροσωπεια και η διαγνωση στο ανυψωτικο μηχανημα, εδειξε οτι κατι ειχε παθει μια ντιζα στο κιβωτιο... Εβαλαν καμποσο γρασο και πλεον δεν ακουγεται τιποτα!!
Επισης εφτιαξαν και την κρεμαγιερα που χτυπαγε οταν γυρνα το τιμονι και το οχημα ειναι ακινητο..
-
Ford Fiesta ST first drive review
http://www.autocar.co.uk/car-review/for ... irst-drive
τιμή γύρω στις 17.000 λίρες αγγλίας, όχι και άσχημα..
-
Χριστε μου πως θα ειναι μπροστα, με τοποθετημενη την πινακιδα!!
Βεβαια με 180 αλογα, το ξεχνας σχετικα ευκολα...
Ααααχχχχχχ -
...αλλο ενα πρωτο review απο το Αγγλικο Autoexpress:
http://www.autoexpress.co.uk/ford/fiest ... -fiesta-st
...και ενα ακομη απο το επισης Αγγλικο Car:
http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Sea ... AR-review/
Λεπτομερεια βεβαια, αλλα καπου λεει οτι 'απενεργοποιουνται πληρως τα ηλεκτρονικα, σε αντιθεση με το Focus RS...'. Noμιζω κανει λαθος ο Ben Bary, ή εχει γραφτει κατι λαθος στο αρθρο.
Κατα πρωτον θεωρω οτι εννοουσε το ST και οχι RS (οπου και εκει τα ηλεκτρονικα βγαινουν εντελως αν θες) και κατα δευτερον, τουλαχιστον συμφωνα με αυτα που εχουμε διαβασει για το Focus ST, τα ηλεκτρονικα του μπορουν επισης να απενεργοποιηθουν πληρως...Παντως αρκετα θετικες δειχνουν οι πρωτες εντυπωσεις, εστω σε πολυ συγκεκριμενες συνθηκες...
-
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Fiesta ST στην πίστα δοκιμών της FordI like.
+1
Αρκετα υποσχομενο και απο το video, σε επιπεδο οδικης συμπεριφορας, θα προκειται για ενα πρωτης ταξεως supermini hot-hatch, και μακαρι να λειτουργησει και στην Ελληνικη αγορα, η πολυ ανταγωνιστικη τιμολογιακη πολιτικη της Ford...
-
Ειδα νεο Fiesta στον δρομο, ειναι πιο ωραιο απο ο,τι στις φωτογραφιες.
Μοιαζει με καρχαριακι
-
Ειναι ωραιο στις πλουσιες εκδοσεις!Επισης πετυχα και το νεο transit.Ενταξει καμια σχεση με τα παλια πραγματικα.Φαινεται πολυ πριμιουμ!
-
Για να δω τι ψάρια θα πιάσω. Φορντάκιδες του φόρουμ ενωθείτε. Τι προτείνετε μεταξύ Focus & Mondeo Tdci?? Πειτε τα όλα!
-
Για ποιο Φοκους? Το μκ1 ή το μκ2? Αντίστοιχα για ποιο μοντεο?
Μόλις έπαιξαν διαφήμιση του νεου Kuga.. Πολύ ωραίο!!! -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Για να δω τι ψάρια θα πιάσω. Φορντάκιδες του φόρουμ ενωθείτε. Τι προτείνετε μεταξύ Focus & Mondeo Tdci?? Πειτε τα όλα!focus θα παρεις.
-
Ενα ενδιαφερον αρθρο-review για το νεο fiesta ST:
-
Φαίνεται πάρα πολύ καλό! .Ουσιαστικά δε γράφει για κάποιο μειονέκτημα άρα .Στην Ελλάδα όμως με τιμή γύρω στις 20 χιλιάδες και την τσιμπημένη κατανάλωση που έχουν τέτοιες εκδόσεις δεν ξέρω πως θα τα πάει.Εμένα πάντως μου έφτανε το 125άρι το σπορ που έχει και στο τεύχος Μαρτίου
-
Ποσο τσιμπημενη καταναλωση μια χαρα ειναι!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ποσο τσιμπημενη καταναλωση μια χαρα ειναι!Ναι,δε λέω ότι δεν έχει καλή κατανάλωση.Απλά λίγο να το πατήσεις το 10αράκι το'χεις χαλαρά
-
Δλδ με τ ανταγωνιστικα του δε το εχεις?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Για ποιο Φοκους? Το μκ1 ή το μκ2? Αντίστοιχα για ποιο μοντεο?
Μόλις έπαιξαν διαφήμιση του νεου Kuga.. Πολύ ωραίο!!!Eγω του προτεινα Mondeo MK3. Sedan ή καλύτερα SW που θέλει ... χώρους?!
Οσο κυκλοφορούσε μου ήταν αδιάφορο. Στο λίγο που το έψαξα όμως στο νετ ήταν ίσως απο τα καλύτερα μεσαία.Το καινούριο το Fiesta f/l είναι πανέμορφο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δλδ με τ ανταγωνιστικα του δε το εχεις?Το'χεις αλλά βλέπεις να κυκλοφορούν πολλά από αυτά? Αυτό θέλω να πω.Θα πουλήσει αλλά μερικά χρόνια πριν θα είχε γεμίσει ο τόπος.Τώρα προτιμούν ακόμη και από τα μικρά ecoboost,tsi,tce τα αντίστοιχα ντίζελ
FORD FORUM