-
H ERT έπαιξε το παιχνίδι του ΟΤΕ μου φαίνεται. Πόσο βολικό για τον OTEtv....
Εναν έναν σας μαντρώνει.... -
Ποσο γελοιο να πληρωνετε την Φ1 ,ΟΤΕ,Δεη και ολα...
Μια χαρα προβατακια εχουν βρει...
Και ολα αυτα για να ακουτε τις μαλακιες των ασχετων...Κακομοιρια και tristezza στην Ελλαδα του 2013...
Ετσι ειναι...παλια μας επρηζαν με το bbc και τους δορυφορους τωρα θα εκθειαζουμε το οτε και θα ειμαστε ευχαριστημενοι...
Αντε και του χρονου στα FM.
Α...θα παρακαλεσω στα τοπικα του καθε αγωνα μην αρχισετε να γραφετε για τιυς γελοιους...κρατηστε τον ενθουσιασμο σας για αυτο το τοπικο.
inviato da un cellulare
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ποσο γελοιο να πληρωνετε την Φ1 ,ΟΤΕ,Δεη και ολα...Μια χαρα προβατακια εχουν βρει...
Και ολα αυτα για να ακουτε τις μαλακιες των ασχετων...Κακομοιρια και tristezza στην Ελλαδα του 2013...
Ετσι ειναι...παλια μας επρηζαν με το bbc και τους δορυφορους τωρα θα εκθειαζουμε το οτε και θα ειμαστε ευχαριστημενοι...
Α...θα παρακαλεσω στα τοπικα του καθε αγωνα μην αρχισετε να γραφετε για τιυς γελοιους...κρατηστε τον ενθουσιασμο σας για αυτο το τοπικο.
inviato da un cellulare
Τι να κάνουμε Δημήτρη, έτσι έχουν τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα.
Αφού εσύ εκεί στην Ιταλία είσαι καλά, τι ασχολείσαι με εμάς που πρέπει να πληρώσουμε για να δούμε το αγαπημένο μας άθλημα;
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ποσο γελοιο να πληρωνετε την Φ1 ,ΟΤΕ,Δεη και ολα...
Μια χαρα προβατακια εχουν βρει...
inviato da un cellulare
Αφού εσύ εκεί στην Ιταλία είσαι καλά, τι ασχολείσαι με εμάς που πρέπει να πληρώσουμε για να δούμε το αγαπημένο μας άθλημα;
Ιταλια που ειναι FTA η μεταδοσημονο στους 9 απο 19 αγωνες
-
ο καθενας βαζει οτι θελει σπιτι τοθ βλεπει οτι θελει και με οποιον τροπο θελει αλλους δεν τους νοιαζει να πληρωνουν και αλλους το βλεπουν σαν κοροιδια ασε λεει οτι θελει ο καθενας
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
συμφωνα με τη δικη σου νοοτροπια Νικο μου,καποιος θα επρεπε να ειχε προβλεψει 10 χρονια μπροστα πως θα πανε τα πραγματα στην Ελλαδα σε ολους τους τομεις και να ειχε ηδη λυσει πως και απο που θα βλεπει τους αγωνες...αν καταλαβαινεις τι εννοω...
Οπως και να εχει ασχολουμαι γιατι στην Ελλαδα μενω 4 μηνες τον χρονο και δεν θελω να πληρωνω αλλο φορους στους Γερμανους.
Μην το πετας για Ιταλια επομενως...μην το πηγαινεις αλλου.Ιταλια που ειναι FTA η μεταδοσημονο στους 9 απο 19 αγωνες
εσυ τι γελας...;Νομιζεις πως τα λεω αυτα επειδη πεταξε ο Νικος για Ιταλια,και δηθεν τα βλεπω free?
δεν ειμαι ελληναρας να μιλαω εκ του ασφαλους και να κανω κωλοτουμπες μην ανησυχεις....
αυτο εννοειται...οχι ομως το πρηξιμο...αυτο δεν το μπορω!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εσυ τι γελας...;Νομιζεις πως τα λεω αυτα επειδη πεταξε ο Νικος για Ιταλια,και δηθεν τα βλεπω free?
δεν ειμαι ελληναρας να μιλαω εκ του ασφαλους και να κανω κωλοτουμπες μην ανησυχεις.Απαγορευται?
...
Αυτο ακριβως και απο τις δυο πλευρες ομως.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
δεν ειμαι ελληναρας να μιλαω εκ του ασφαλους και να κανω κωλοτουμπες μην ανησυχεις.Απαγορευται?
Ποιος ειμαι εγω για να σου απαγορευσω κατι.
κανε δουλεια σου.καλο Σαβ/ko
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ποιος ειμαι εγω για να σου απαγορευσω κατι.
κανε δουλεια σου.Α γεια σου...
καλο Σαβ/ko
επισης
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
συμφωνα με τη δικη σου νοοτροπια Νικο μου,καποιος θα επρεπε να ειχε προβλεψει 10 χρονια μπροστα πως θα πανε τα πραγματα στην Ελλαδα σε ολους τους τομεις και να ειχε ηδη λυσει πως και απο που θα βλεπει τους αγωνες...αν καταλαβαινεις τι εννοω...
Οπως και να εχει ασχολουμαι γιατι στην Ελλαδα μενω 4 μηνες τον χρονο και δεν θελω να πληρωνω αλλο φορους στους Γερμανους.
Μην το πετας για Ιταλια επομενως...μην το πηγαινεις αλλου.Ιταλια που ειναι FTA η μεταδοσημονο στους 9 απο 19 αγωνες
δεν ειμαι ελληναρας να μιλαω εκ του ασφαλους και να κανω κωλοτουμπες μην ανησυχεις....
Βασικά εσύ βλέπω να το πηγαίνεις αλλού κι επειδή δεν εξέφρασες την άποψή σου στο φοροτοπικό μου τα χώνεις εδώ.
Δε πειράζει, καλή καρδιά.
Αν τώρα δε ΜΕ μπορείς, κάνε με μπλοκ αγάπη.
Το νόημα του φόρουμ είναι να μοιράζονται οι χρήστες πληροφορίες/εμπειρίες. Αν τώρα ούτε κι αυτό δε μπορείς...άσε μας εμάς εδώ στο Ελλάντα να πληρώνουμε για τη F1.
Υ.Γ η λέξη 'πρόβλεψη' δε γράφτηκε πουθενα...αλλά βλέπω ότι κι εσύ μέχρι 2λτ πήγες, δε ρίσκαρες.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βασικά εσύ βλέπω να το πηγαίνεις αλλού κι επειδή δεν εξέφρασες την άποψή σου στο φοροτοπικό μου τα χώνεις εδώ.
Δε πειράζει, καλή καρδιά.
Αν τώρα δε ΜΕ μπορείς, κάνε με μπλοκ αγάπη.
Το νόημα του φόρουμ είναι να μοιράζονται οι χρήστες πληροφορίες/εμπειρίες. Αν τώρα ούτε κι αυτό δε μπορείς...άσε μας εμάς εδώ στο Ελλάντα να πληρώνουμε για τη F1.
Υ.Γ η λέξη 'πρόβλεψη' δε γράφτηκε πουθενα...αλλά βλέπω ότι κι εσύ μέχρι 2λτ πήγες, δε ρίσκαρες.
μπλοκ δεν κανω ποτε.
Τοσα χρονια στο φορουμ ειμαστε.Ομως κακο δεν ειναι να ᾽᾽μιλαμε᾽᾽μεταξυ μας...ισα ισα εμενα μου αρεσει.Αρα μην με βαζεις στο ιδιο τσουβαλακι με αλλους.
Ο,τι λεω το λεω γιατι μιλαω σε σενα...προφανως ομως δεν μπορει να αποδωθει το πως το λεω!
παντως εισαι εξυπνο παιδι...ΥΓ.ουτε η λεξη Ιταλια γραφτηκε πουθενα ουτε ειπα οτι τα λεω αυτα γιατι και καλα μενω Ιταλια ή τα βλεπω δωρεαν.
τεσπα...μου χρωστας να παμε να κερασω για μπυρες με εχεις παρεξηγησει
δεν μπορει...σχεδον ιδιο αμαξι εχουμε...καποια κοινα στοιχεια θα μοιραζομαστε -
Αν ειχα την οικονικη ανεση θα ξαναεβαζα τον ΟΤΕ τιβι, οχι τοσο για την φορμουλα 1 οσο για τα 5 καναλια για ταινιες που δεν υπηρχαν περσι, οπως και για τα ντοκυμαντερ που εχει.
Ετσι οπως πανε τα πραγματα θα πουμε τον ALPHA, ALPHAκι -
Παντως fyi ο Σταματης (Κατσιμης) μολις τωρα μου ελεγε οτι η F1 ειναι πιο πιθανο να παει στον Α παρα στην ΕΡΤ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το hd ειναι η μιση χαρα του ΟΤΕ TV!Ασύλληπτη εικόνα! Έχει κάτι σούπερ κανάλια σε hd...
Κοντευεις να με πεισεις να το βαλω και εγω!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παντως fyi ο Σταματης (Κατσιμης) μολις τωρα μου ελεγε οτι η F1 ειναι πιο πιθανο να παει στον Α παρα στην ΕΡΤ.Sent from a mobile device
Άρα δεν πάει πουθενά... Την Τετάρτη (λογικά) θα ξέρουμε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εναν έναν σας μαντρώνει....+1000
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εναν έναν σας μαντρώνει....Ε και; Σε χαλάει να πίνεις κανα δυο καφέδες λιγότερους το μήνα;
-
θυμιζω οτι και περσι Τεταρτη πριν τον αγωνα ανακοινωθηκε επισημα η συμφωνια με alpha. Δεν αποκλειεται να εχουμε νεα τελευταια στιγμη ακομα και Παρασκευη .
Συνεχιζω να πιστευω η Ελλαδα δεν θα μεινει χωρις ελευθερη μεταδοση. Καπου αναφερθηκε οτι το πακετο για οποιο ελευθερο καναλι παρει τα δικαιωματα ειναι ετοιμο και συγκεκριμενο : highlights κατακτηριων, οι αγωνες live εκτος απο 5 πρωινους και σιγουρα οι 2 πρωτοι αγωνες τις χρονιας κονσερβα.
Στη χειροτερη πιστευω οι μεταδοσεις FTA θα ξεκινησουν απο το 3ο GP και μετα (εχει ξαναγινει 1994,1996,2010) οπου και πεφτουν οι απαιτησεις για το ποσο των δικαιωματων.
-
παντως την τεταρτη εχει ξανα συμβουλιο η ΕΡΤ οποτε θα μαθουμε κιολας... θα προλαβουν ομως να ετοιμαστουν οι θα χασουμε των πρωτο αγωνα?
-
Ο χρήστης antonis_zante έγραψε:
παντως την τεταρτη εχει ξανα συμβουλιο η ΕΡΤ οποτε θα μαθουμε κιολας... θα προλαβουν ομως να ετοιμαστουν οι θα χασουμε των πρωτο αγωνα?... πάντως το γεγονός ότι οι 2 πρώτοι αγώνες είναι και οι 2 ...
...σε αντι-τηλεοπτικές/εμπορικές ώρες ....
...σε αντι-τηλεοπτικά/εμπορικά ΣΚ ( το 1ο στο 3ημερο της Καθ. Δευτέρας και το 2ο στο 3ημερο της 25η Μαρτίου )δίνει το περιθώριο σε όποιον θέλει να πάρει την ελεύθερη μετάδοση - στην χώρα μας - να κάνει 'καθυστερήσεις' ( ενδεχομένως κατεβάζοντας τιμή πιο κάτω από το 17/19 της αρχικής ) .
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014