-
Με βαριά καρδιά σκέφτομαι να αποχωριστώ την κούκλα μου.
Είναι μοντέλο 11/93, ελληνική, με 133900 χιλιόμετρα. Έχει διζωνικο κλιματισμό, ηλιοροφη, trip computer, mpack ανάρτηση (στάνταρντ στις is) με φρέσκα koni κόκκινα αμορτισέρ, 16ρες ζάντες από m pack facelift με καλά ps3 Michelin. Δεν χρειάζεται τίποτα μέχρι το επόμενο σέρβις.
Σύντομα θα βάλω και φώτο.
Τιμή και λεπτομέρειες με πμ. -
Είναι μοντέλο 11/93, ελληνική, με 133900 χιλιόμετρα. Έχει διζωνικο κλιματισμό, ηλιοροφη, trip computer, mpack ανάρτηση (στάνταρντ στις is) με φρέσκα koni κόκκινα αμορτισέρ, 16ρες ζάντες από m pack facelift με καλά ps3 Michelin. Δεν χρειάζεται τίποτα μέχρι το επόμενο σέρβις.
Θα ήθελα τον κλιματισμό, τα αμορτισέρ και τις ζάντες, ευχαριστώ πολύ.
-
Κριμα Χρηστακο μου τετοιο αυτοκινητο!
Αν μπορουσα,θα το επαιρνα εχθες!
Οποιος ξερει εστω και λιγο την αγορα των Ε36, θα καταλαβει οτι ειναι απλως σπανιο να βρεις 318is γνησιο σε τετοια κατασταση...Ατιμη κριση!
-
Sent from my new rimadiPhone using FapaTapatalk
-
Η τιμή είναι 4400
-
Απάνω
-
Αλλάξαμε και μπαταρία πριν μια εβδομάδα
-
Νέα τιμή 3900.
Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Να κλειδωθεί, δεν πωλείται πλέον η γριούλα.
Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Επαναφέρω την αγγελία.
Η BMW πρέπει να πουληθεί μιας και δεν καλύπτει τις οικογενειακές μας ανάγκες αλλά ούτε την χαίρομαι πλέον.Τα χιλιόμετρα πλέον είναι 138000 και η τιμή 3500 ευρώ.
Με ενδιαφέρει και ανταλλαγή με 106 ραλύ 1,3 και διαφορά ανάλογα την κατάσταση του ή με πολυμορφικό ή station ανάλογης αξίας. -
2 απορίες:
-
οι δικές τις ζάντες υπάρχουν? Αν όχι γιατί τις άλλαξες αν επιτρέπεται?
-
έχει τρακάρει ποτέ? (πχ μπροστά)
-
τιμή πόσο συζητήσιμη είναι και με τι προϋποθέσεις (πχ πόσο το δίνεις τελική μετρητά)
(αν θες απάντησέ μου και με πμ)
-
-
Ήταν 3 οι απορίες τελικά
Έχεις πμ.
-
Το έχεις το ΠΜ σου
-
Για περάστε λέμε!!!
Η κούκλα δεν θέλει τπτ, μόνο βενζίνη και όρεξη για οδήγημα -
Η κούκλα πουλήθηκε
BMW 318is coupe E36