-
δεν ειναι θεμα παιχνιδιου αλλα οδηγων μερικοι απλα δουλευουν καλυτερα με μερικα παιχνιδια αλλα οχι καποιος με ολους
-
στη προκειμενη περιπτωση δεν υπαρχει καλος οδηγος για αυτο το παιχνιδι, γιατι δεν εχει γινει η δουλεια που πρεπει και φυσικα συμφωνα με τη πρασινη φταιει η square
@spyros
το θεμα ειναι πώς δεν ειναι ενα το παιχνιδι ή μια η περιπτωση.. δεν ειναι και τοσο τελεια η nvidia οσο πιστευεται , αλλα τελοσπαντων -
κανείς δεν είναι τέλειος ούτε είμαστε fanboys! Άλλωστε εγώ 5 χρόνια τώρα ati 4870 δεν είχα;
Το θέμα είναι να έχεις τον συνδυασμό που σε ικανοποιεί με τα λιγότερα δυνατά χρήματα! -
απορω γιατι δεν ακουστηκε κιχ για αυτο..
Crysis και πιπες τωρα το παιχνιδι που αρχισε το stealth ερχεται ξανα -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
κανείς δεν είναι τέλειος ούτε είμαστε fanboys! Άλλωστε εγώ 5 χρόνια τώρα ati 4870 δεν είχα;
Το θέμα είναι να έχεις τον συνδυασμό που σε ικανοποιεί με τα λιγότερα δυνατά χρήματα!δε το λεω για φανμποισμο , για πειραγμα το ξεκινησα
μαλλον πρεπει να προσεχω λιγο τα νευρα μου γιατι το τελευταιο καιρο ολοι μου λενε οτι εχω νευρα, ενω εχω απλως αγχος..
σορρυ -
...τουλάχιστον εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στη στάση σου απέναντι μου οπότε δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη!
Πέραν αυτού όμως επειδή καθημερινά συναναστρέφομαι με κοινό λόγω της δουλειάς μου σε διαβεβαιώνω ότι οι πάντες πλέον είναι σε φάση νευρικής κρίσης και προσπαθούν να ξεσπάσουν σε όποιον μπορούν. Το αντιμετωπίζω καθημερινά και εγώ αυτό και παρόλο που γνωρίζω ότι η αντίδραση σε αυτό είναι μάταιη και ανούσια, πολλές φορές μπαίνω στον πειρασμό ν' αντιδράσω σε αυτά που μου λένε κάνοντας τα πράγματα χειρότερα.
Για το άγχος που λες σου ανταπαντώ ότι πλέον το περίεργο είναι να μην έχεις άγχος...το να έχεις είναι κανόνας και αυτό που διαφοροποιείται είναι ο τρόπος διαχείρισης του από τον καθένας μας! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Crysis και πιπες τωρα το παιχνιδι που αρχισε το stealth ερχεται ξαναARE YOU FUCKING SERIOUS?
το 3 ειναι το αγαπημενο μου game, τελευταια φορα το επαιξα πριν κανα μηνα
ειχα δει οτι σκεφτονται να βγαλουν 4 πριν 2-3 χρονια αλλα νομιζα οτι το καψανε, για πες detailsειναι η πρωτη φορα που ακουσα ειδηση για νεα κυκλοφορια και αγχωθηκα πραγματικα μηπως το καταστρεψουν, εχουν δει πολλα τα ματια μου τελευταια (ds3 )
-
επειδή απείχα από το gaming για μερικά χρόνια το παιχνίδι μου είναι εντελώς άγνωστο!
-
του '04 ειναι, απο εποχη πακμαν απειχες?
παιξτο τωρα, στεκεται ανετα, βεβαια ειναι λιγο θεμα να το καταφερεις να ξεκινησει σε win7 αλλα γινεται
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Crysis και πιπες τωρα το παιχνιδι που αρχισε το stealth ερχεται ξαναARE YOU FUCKING SERIOUS?
το 3 ειναι το αγαπημενο μου game, τελευταια φορα το επαιξα πριν κανα μηνα
ειχα δει οτι σκεφτονται να βγαλουν 4 πριν 2-3 χρονια αλλα νομιζα οτι το καψανε, για πες detailshttp://www.eurogamer.net/articles/2013- ... ble-reveal
screens http://www.computerandvideogames.com/vi ... top_banner
-
του '04 ειναι, απο εποχη πακμαν απειχες?παιξτο τωρα, στεκεται ανετα, βεβαια ειναι λιγο θεμα να το καταφερεις να ξεκινησει σε win7 αλλα γινεται
χωρίς να το θέλεις έγραψες την αλήθεια...
ναι την περίοδο 2000-2008 ουσιαστικά απείχα! Έκανα ένα μίνι πέρασμα από το χώρο για κάνα εξάμηνο το 08 και ξανασχολήθηκα από τον περασμένο Σεπτέμβριο!
Είμαι γεροgamer, παλαίμαχος πλέον που έπαιξε αρκετά videogames την περίοδο 1984-2000! Γι' αυτό και τα τελειώνω με trainer δίχως όρεξη λιωσίματος. Σαν τον παππού που παίρνει βιάγκρα για να ...'αποδώσει' ένα πράγμα -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
του '04 ειναι, απο εποχη πακμαν απειχες?
παιξτο τωρα, στεκεται ανετα, βεβαια ειναι λιγο θεμα να το καταφερεις να ξεκινησει σε win7 αλλα γινεται
χωρίς να το θέλεις έγραψες την αλήθεια...
ναι την περίοδο 2000-2008 ουσιαστικά απείχα! Έκανα ένα μίνι πέρασμα από το χώρο για κάνα εξάμηνο το 08 και ξανασχολήθηκα από τον περασμένο Σεπτέμβριο!
Είμαι γεροgamer, παλαίμαχος πλέον που έπαιξε αρκετά videogames την περίοδο 1984-2000! Γι' αυτό και τα τελειώνω με trainer δίχως όρεξη λιωσίματος. Σαν τον παππού που παίρνει βιάγκρα για να ...'αποδώσει' ένα πράγμαβαλτο easy ρε συ, οχι trainer..
παντως αφου επαιζες τοσο παλια θα το εκτιμησεις σιγουρα το thief
-
παντως Σπυρο για την ιστορια πρεπει να εχει παιξει μεγαλη πουστια εις βαρος της πρασινης απο τον ανταγωνισμο
και το χαιρομαι μονο και μονο επειδη εκεινη εχει κανει τοσες και τοσες φορες το ιδιο με τα the way it's meant to be played παιχνιδια
μαλιστα βγηκαν και απολογηθηκαν ριχνοντας βεβαια το φταιξιμο στην εταιρεια που ειναι υπευθυνη για το port επειδη τους εστειλε τη τελικη εκδοση το σαββατοκυριακο (πιο πριν ειχαν μια εκδοση που διεφερε αρκετα απο τη τελικη, για αυτο και δεν φτιαχτηκε driver της προκοπης και οτιδηποτε αλλο δε δουλευει και πολυ καλα) , το θεμα ειναι οτι τα πρασινα fanboys εχουν εξτασιαστει με το γεγονος, ενω τα κοκκινα απλα απολαμβανουν να βρισκονται απο την αναποδη τωρα τελευταιαολα αυτα βεβαια ειναι ασχημα για το τελικο χρηστη, μιας και στην ουσια κανει τα πραγματα οπως ειναι στις κονσολες που ολη μερα ασχολουνται ποιος εχει το καλυτερο πορτ απο τον αλλο , αλλα στα pc οπως ειπες μπορει ανα πασα στιγμη να βρεθεις σε ενα απο τα δυο στρατοπεδα αναλογα με το τι σε συμφερει τη καθε στιγμη να αγορασεις και αυτες οι ενοχλησεις για να φανει ο ενας ή ο αλλος καλυτερος δεν ειναι και η καλυτερη μας
παντως αν εχεις nvidia για το tomb raider θα χρειαστεις και patch μαλλον (που αναμενεται ) περα απο driver (που αναμενεται μες στο μηνα)
και οσο για το ιδιο το παιχνιδι να πω οτι αξιζει παρα πολυ να το παιξεις , ειναι παρα παρα πολυ καλο -
καλά τους κάνουν...όπως το είπες είναι!
Θυμάμαι όταν είχα την ati όλο nvidia the way its meant to be played έβλεπα και τσατιζόμουν!
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η εταιρεία που έβγαλε το παιχνίδι δεν τους το έδωσε σωστά και εγκαίρως! Τι θέλουν να μας πούνε οι πράσινοι; ότι η εταιρεία τους κορόιδεψε για να ανεβασει την amd; Η εταιρεία να πουλήσει κόπιες θέλει!
Βλακείες...ας δουλέψουν να το κάνουν να παίξει και ας αφήσουν τις δικαιολογίες -
Η ευθύνη είναι πρακτικά μιας θυγατρικής , νομίζω ότι είναι θυγατρική, που κάνει τα port από τις κονσόλες στα pc , όχι της ίδιας εταιρείας που ανέπτυξε το παιχνίδι..
Αυτή τα λεφτά της θα τα βγάλει όπως και να χει και οι άλλοι θα τα βγάλουν δλδ , απλά θα υπάρξει αυτή η ενόχληση για τους κατόχους των high end nvidia για κάποιο διάστημα
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Crysis και πιπες τωρα το παιχνιδι που αρχισε το stealth ερχεται ξαναπλιτς
-
του '04 ειναι, απο εποχη πακμαν απειχες?κάπου '98-'99 δεν είχε βγει το πρώτο thief?
-
Crysis και πιπες τωρα το παιχνιδι που αρχισε το stealth ερχεται ξαναακουστηκε βρε καμπαλα, αλλα το παιχνιδι βγαινει του χρονου εχουμε καιρο να ασχοληθουμε με αυτο
τωρα εχουν βγει και βγαινουν τοσοι τιτλοι , οποτε λογικο ειναι να εχουν περισσοτερη προσοχη
-
μερικα παιχνιδια σταθμοι απλα δεν πρεπει να μενουν απ εξω και να μιλαμε για crysis και αλλες βλακειες
τοσα και τοσα ακουστηκαν
elite
star citizen
tomb raider
thief
hl3(καποτε..)
bioshock
το 2013 θα ειναι η χρονια που θα καψουμε εγκεφαλικα κυταρα (οτι μας εχει μεινει δηλαδη)απο τις υποσχεσεις
το 2014 θα παραγγειλουμε και ταφο.. -
Το crysis έχει ήδη αρχίσει να ξεχνιέται, όπως σωστά είχε πει ένας ένα glorified benchmark είναι και τίποτα παραπάνω
Αυτός ο μήνας πάντως ανήκει σε tomb raider και biosock
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)