-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
ευτυχως,αντε να σωθει το σπορ,παραλιγο να το χασουμε! φίου...Eχεις μεγαλη ρεντα τα σαββατα ....................
-
Η ΕΘΕΑ βρήκε την σίγουρη λύση......
[Αγ. Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ: Σωματεία / Μέλη της ΟΜΑΕ
Προκειμένου να υπογραφεί το νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο παρακαλούνται οι οργανωτές, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διοργάνωση όλων των ειδών των αγώνων της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, να συνδράμουν οικονομικά και στα μέτρα των δυνατοτήτων τους την Ομοσπονδία γι αυτό το σκοπό.
Τα ποσά που θα καταβληθούν θα συμψηφιστούν με τα παράβολα των αγώνων τους.]...έρανο να το πώ,μπροστάντζα να το πω... ??
Μόνο που όταν ζητάει κάποιος δανεικά...πρέπει είναι και φερέγγυος!!
Ξέρω ένα μέρος που πρίν κάνεις την δουλειά δίνεις τα λεφτά μπροστά!!
Οργανωτής drugster πάντως ακούγεται πως έβαλε μια εικοσπεντάρα μπροστά! -
Αυτη η ανακοινωση που βρισκεται?
-
Καταρχήν έτσι να πούμε το απλό,με αυτό φαινεται καθαρα οτι η ΟΜΑΕ έχει λόγο,όχι όπως λένε όλοι η ΕΛΠΑ το ενα ,η ΕΛΠΑ το άλλο...
κατα τα λοιπά...
-
Η ανακοίνωση αυτή βρίσκεται στο e-mail κάθε λέσχης από χθές και δέν λείπει κείμενο!
Δημήτριε μας έχουν μπερδέψει με τα πολλά ονόματα νομίζω!! ΟΜΑΕ-ΕΘΕΑ-ΕΠΑ-ΕΘΕΠΑ.
Όλα αυτά ήταν και είναι ένα σύνολο από μια μεγάλη παρέα.
(άσχετα άν έχουν διαφωνίες και αλληλοκαρφώματα μεταξύ τους για την πίτα τελευταία)
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
...Ξέρω ένα μέρος που πρίν κάνεις την δουλειά δίνεις τα λεφτά μπροστά!!
......ναι αλλά εκεί κάνεις δουλειά στα σίγουρα
-
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.Απελπισία Ποσειδώνα, απελπισία. Και φυσικά ούτε κουβέντα για την τρύπα του 2012.
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος! Είμαστε και μεγαλοκοπέλλες εδώ.
'Μεγαλοκοπέλλα': Καταπληκτική ατάκα από τον Πλατή.
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος! Είμαστε και μεγαλοκοπέλλες εδώ.
'Μεγαλοκοπέλλα': Καταπληκτική ατάκα από τον Πλατή.
...εκει νομιζω εχουνε λυση και για τις 'μεγαλοκοπελες'
-
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... e&sid=2373
η αποψη του ΣΟΑΑΒΕ
-
Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που δεν μασανε τα λόγια τους.
Επίσης, την καραμέλα μερικών 'οτι έγινε, έγινε πάμε παρακάτω' δεν θα την πιπιλησω.
Τέλος όλα και απο το μηδέν αρχη, ώστε αυτοί που μόχθησαν πραγματικά να πάρουν τη θέση των κηφηνων.
Εκανα το λάθος και έτρεξα ιστορικό και παλλαδιο ενώ έβλεπα την αηδία γύρω.
Να μου κοπούν τα χέρια αν το ξανά κάνω. -
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που δεν μασανε τα λόγια τους.
Επίσης, την καραμέλα μερικών 'οτι έγινε, έγινε πάμε παρακάτω' δεν θα την πιπιλησω.
Τέλος όλα και απο το μηδέν αρχη, ώστε αυτοί που μόχθησαν πραγματικά να πάρουν τη θέση των κηφηνων.
Εκανα το λάθος και έτρεξα ιστορικό και παλλαδιο ενώ έβλεπα την αηδία γύρω.
Να μου κοπούν τα χέρια αν το ξανά κάνω.ενταξει δεν χρειαζεται να σου κοπουν...το παθος ειναι πάθος(αυτο εκμεταλλευονται αλλωστε)
αλλά είσαι σωστός!
-
Εχει λοιπον αρχισει να μ αρεσει η κατασταση. Αφου ειναι κι επικαιρο, με την επετειο των 15 χρονων απο τον θανατο του Κ.Καραμανλη, ας παραφρασω τη ρηση του:
Το σπορ μας ειναι ενα απεραντο φρενοκομειο!!!
Ενω λοιπον κατι γραφικοι σαν κι εμενα φωναζουν εδω και χρονια σε κ.κ. ηγέτες 'ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ, ΔΩΣΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΣΤΟΧΟΥΣ, ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ' , φτασαμε στο απόλυτο μηδεν για να σκεφτει η καλη μας ΕΠΑ/ΕΘΕΑ να καλεσει τους αγωνιζομενους και τους αλλους εμπλεκομενους σε συζήτηση.
Κι ετσι απο κει που βλεπαμε τους 'αρχηγους' μας να περνανε μπροστα μας μ εκεινο το αγερωχο βημα του Βενιζελου και το καρφωμενο ψηλα και μπροστα βλεμα του Ναπολεοντα (χωρις μια καλημερα δηλαδη), τωρα μας ζητανε προκαταβολικο οβολό ανευ αποδειξεως (απο τις λεσχες)και συμψηφισμο...αργοτερα (!!!) και παρασταση σε συμβουλευτικη (μηπως απολογητική?) συγκεντρωση, κι αυτη μια μερα πριν τη συνελευση της ΟΜΑΕ. Μηπως βρε παιδια βλεπετε πολλη τηλεοραση και ξεπατικώνετε συμπεριφορες??? Δηλαδη, ετσι που τα κανατε, τρια χρονια κι εσεις-ακριβως οπως κι οι αλλοι-τωρα τι ζητατε απο εμας?
ΔΩΚΑΜΑΝ ΔΩΚΑΜΑΝ
Να ερθουμε, και φυσικα θα ερθουμε, γιατι εχουμε υποχρεωση στο σπορ μας, αλλά να κάνουμε τι? Ν ακουσουμε για την κακια ΕΛΠΑ? Γιατι δεν την ξεραμε, ή δεν εισαστε μελη, ψηφοφοροι, ακομα και διοικητικοι συμβουλοι της? Ν ακουσουμε για τις ασφαλιστικες, για καποιον Κυριο που τοσα χρονια με αναθεση χειριζοταν τα θεματα και τωρα σας βγηκε σκαρτος, να μας πειτε οτι η κατασταση ειναι δυσκολη γιατι δεν υπαρχουν εταιριες -φιλανθρωπικα ιδρύματα? Τι να μας πειτε? Εχουμε φροντισει να τα μαθουμε κι απ αλλες-μπορει και πιο αξιοπιστες- πηγες, τα ξερουμε ΟΛΑ. Υποσχεθειτε οτι δεν θα τρεχουμε στα δικαστηρια , και θα σας τα πουμε κι εσας που... δεν τα ξερετε! Μηπως ν ακουσουμε και για την νεα μας αγαπη, την τιμημενη ΕΛΟΑΜ που ησυχα και πονηρα περιμενει στη γωνια? Να μας πειτε οτι τα θελετε ολα ή τιποτα, οπως λετε απο δω κι απο κει? Στο τιποτα αν μεινουμε μας αρκει?
Ας δουμε τωρα 'πολιτικά' τι σημαινει αυτο το καλεσμα
- Οπως εγραψα, κατα συμπτωση γινεται μια μερα πριν τη συνελευση της ΟΜΑΕ.
- Καλει τους αγωνιζομενους. Αυτο υποβαθμιζει κατακορυφα τους συνδεσμους που υποτιθεται οτι ειναι υπευθυνοι για τις διαβολευσεις και μετα για την ενημερωση των μελων τους. Η σωστη δεοντολογικα διαδικασια ειναι να μιλας με τους συνδεσμους, μετα αυτοι με τα μελη τους κι οι συνδεσμοι να επιστρεφουν τα μηνυματα. Αλλά τι λεω, τη Δευτερα ειναι η συνελευση και κατι πρεπει να παρουσιασουμε.
- Θυμιζει παληοτερες εποχες. Επαιρνε ο αειμνηστος Δαρδουφας μια δυσαρεστη αποφασησε μια επιτροπη που συμμετειχε κι ο ΣΟΑΑ, κι οταν ευρισκε μπροστα του τις αντιδρασεις, έλεγε με 'εκπληξη': ΜΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΙ Ο ΣΟΑΑ!!! Καλοι μαθητες, δεν λεω.
- Αμφιβαλλω αν αυτη η ενεργεια εχει αποφασισθει κι εγκριθει απ ολη την ΕΘΕΑ ως σκοπιμη κι αποτελεσματικη. Μακαρι καποιοι να ειχαν το θαρρος να μ επιβεβαιωσουν. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ Ν ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.
Προταση λοιπον.Αντι να ακουσουμε μια απο τα ιδια, θα ηταν καλο ν ακουσουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Θ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΟΛΟΙ Σ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Αυτα για τους ηγετες. Κατι και για τους αγωνιζομενους. Ολοι, μα ολοι μεχρι τωρα νοιαζομαστε για το τομαρακι μας και για το προσωπικο μας συμφερον,συνηθως με την ουρα κατω απο τα σκελια. Θελω να δω, χωρις αγωνες, που θα διοχετευθει ολη αυτη η δυναμικοτητα σε ολες της τις εκφανσεις (αγωνιζομαι, αθλουμαι, εκτονώνομαι, πουλαω μουρη, κουτσομπολευω, βγαζω τα προς το ζειν, πουλαω τη μανα μου, ΟΛΑ ΤΑΧΩ ΔΕΙ!)
Θα τα πουμε την Κυριακή...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αυτα για τους ηγετες. Κατι και για τους αγωνιζομενους. Ολοι, μα ολοι μεχρι τωρα νοιαζομαστε για το τομαρακι μας και για το προσωπικο μας συμφερον,συνηθως με την ουρα κατω απο τα σκελια.vs.
Υποχρεωση καθε χομπιστα-αγωνιζομενου ειναι να ειναι συνεπης με τους κανονισμους και τα οικονομικα τους και ηθικος στην εμπλοκη του. Απο κει και περα καθε επι πλεον προσφορα ειναι προς τιμη του. Αν τωρα βρισκει παραθυρακια για 'κοπανες', σιγουρα ευθυνεται, αλλά πολύ λιγοτερο απ αυτους που ειναι ταγμενοι να προστατευουν τους θεσμους.
Κατάλαβες αγαπητέ τι εννοούσα για τις ευθύνες των αγωνιζόμενων ? Μόνος σου απάντησες.
-
Δεν νομιζω οτι το ενα ειναι vs του αλλου. Επανω γραφω ποια ειναι η κατασταση σημερα και κατω γραφω ποιος ο σωστος αγωνιζομενος, δινοντας εμφαση στο οτι η Αρχη αδυνατει να ελεγξει τις μη θεμιτές συμπεριφορες.
Να δουμε που θα παει το πραγμα. Τωρα μολις εμαθα κατι συγκλονιστικο που εγινε κατα Ιταλια μερια, που θυμιζει Τσιπρα και Ολαντ στις κακες μερες του μικρου. Απαραδεκτα πραγματα που μας εκθετουν σαν χωρα και βαζουν σε κινδυνο τον Εθνικο μας αγωνα.
Ασε με, θα σκασω -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Το σπορ μας ειναι ενα απεραντο φρενοκομειο!!!
και συνεχίζω Χρήστο,
Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού το βρήκαμε.
Φοβόμασταν ότι το 2013 θα είχαμε επισφαλή χρονιά λόγω κρίσης και οικονομικής κόπωσης των αγωνιζομένων και απουσίας στήριξης των χορηγών στους οργανωτές και τελικά το πρόβλημα μας προέκυψε από την αρχή του σπορ.
Ξευτίλα.Τόσα χρόνια, τόσοι άνθρωποι, τόση εμπειρία, τόσα ονόματα, τόση γνώση, τόση εξουσία, τόση ελευθερία και το αποτέλεσμα?
Πτώχευση.Ο αγωνιζόμενος ο αιμοδότης με το ταλαίπωρο το 1300άρι, τι φταίει?
Ο οργανωτής της άγνωστης και παραμελημένης περιφέρειας, που έβρισκε και 5 € από τον κοινοτάρχη του διπλανού χωριού και έδινε λίγο χρώμα στην περιοχή, τι φταίει?
Ο φίλαθλος, με την ρεφενέ βενζίνα και την τρέλα στην κωλότσεπη, τι φταίει?
Ο επαγγελματίας, ο μάστορας, ο έμπορος, ο επαγγελματίας αγωνιζόμενος (εάν υπάρχει), ο επαγγελματίας διοργανωτής, που ζει από την διεξαγωγή των αγώνων και ζει την οικογένειά του και τις οικογένειες των υπαλλήλων του, τι φταίει ?
Είμαστε πολλοί και είμαστε θυμωμένοι, είμαστε απορημένοι και απογοητευμένοι.
Είμαστε εντάξει στις οικογένειές μας, είμαστε εντάξει στις δουλειές μας, μετά κόπων και βασάνων εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, στα χαράτσια και στα ειδοποιητήρια, με σκοπό να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και τον ήρεμο ύπνο μας και τελικά μας προκύπτει η αναξιοπιστία, η προσβολή και το χαστούκι, στο χόμπι μας και το πρόβλημα από εκείνους που τους αναθέσαμε εν λευκώ, επί χρόνια, την εξουσία στο σπορ.
Το site της ΕΛΠΑ γράφει:
H EΛΠA είναι η Eθνική μας Aυτοκινητιστική Λέσχη που είναι μέλος της Διεθνούς Oμοσπονδίας Aυτοκινήτου και εκπροσωπεί την Eλλάδα στην Γενική της Συνέλευση με ψήφο. Eίναι φορέας της Aθλητικής Eξουσίας για την Eλληνική Eπικράτεια τόσο 'εκ των πραγμάτων' (DE FACTO) όσο και 'εξ ορισμού' (DE JURE) και επομένως εκπροσωπεί κατ' αντιστοιχία τη ΔOA στη χώρα μας, έχοντας απέναντί της την πλήρη ευθύνη για την άσκηση της Aθλητικής Eξουσίας, σύμφωνα με τους κανόνες και τις επιταγές του Διεθνούς Aθλητικού Kώδικα, αλλά και της Eθνικής Nομοθεσίας.
H EΛΠA ασκεί την αθλητική εξουσία στον χερσαίο μηχανοκίνητο αθλητισμό σε ολόκληρη τη χώρα μέσω της Eθνικής Eπιτροπής Aγώνων (EΘ.E.A.).Νομίζω δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνεία για το ποιος είναι το «αφεντικό» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό …
Η Ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει ως αρχή εξουσίας εκείνον τον φορέα που έχει την πιστοποίηση από την FIA, δηλ. την ΕΘΕΑ που διορίζεται από την ΕΛΠΑ, η οποία ανήκει στην ΟΜΑΕ και η οποία διορίζει και αναθέτει την εξουσία στην ΕΠΑ. Η ΕΛΠΑ όμως έχει την οικονομική διαχείριση, αλλά η ΟΜΑΕ έχει τον έλεγχο (?) του σπορ.
Η πανίσχυρη θεσμικά και νομικά ΕΛΠΑ, η* 'εκ των πραγμάτων' (DE FACTO) όσο και 'εξ ορισμού' (DE JURE)*, δέχθηκε να είναι υφιστάμενη λέσχη και ένα απλό μέλος στην ΟΜΑΕ, (και όχι η ίδια, αλλά το αγωνιστικό της τμήμα, για να έχουμε το νου μας), σε μια ομοσπονδία που δεν είναι από κανέναν φορέα αναγνωρισμένη και έχει πλήρη οικονομική εξάρτηση από το μέλος. τηςΣκοτεινές σκοπιμότητες, μπερδεμένες, παράλογες, αντικρουόμενες, ύποπτες και αναχρονιστικές καταστάσεις και «σχέσεις» του παρελθόντος μας έχουν οδηγήσει στο χείλος της αβύσσου και θα πρέπει άμεσα να καταργηθούν και να ενταχθούν σε ένα σαφές, ξεκάθαρο και σταθερό με προοπτική πλαίσιο.
Η ΕΛΠΑ ότι είχε να δώσει το έδωσε, τώρα πλέον θυμίζει γίγαντα παραπαίοντα, με αξιοθρήνητη εμφάνιση και κινήσεις πανικού, όπως η δήθεν παραχώρηση της εξουσίας στην ΟΜΑΕ, η κατ΄επίφαση δημιουργία του ανεξάρτητου αγωνιστικού τμήματος, (για ξεκάρφωμα) κλπ.
Την Κυριακή όσοι παρευρεθούν στο κάλεσμα της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ θα πρέπει να συναισθανθούν την πρωτοφανή τραγική κατάσταση του σπορ και να μιλήσουν με ωριμότητα και σύνεση.
Θα πρέπει να τραβήξουν μια μεγάλη κόκκινη γραμμή και να διαχωρίσουν το παρελθόν από το μέλλον.
Θα πρέπει τα πάντα να σχεδιαστούν σε λευκό χαρτί, από το μηδέν.
Δεν πρέπει τίποτα να θεωρείται αυτονόητο και δεδομένο.Το μέλλον του σπορ ανήκει σε μια δυνατή ομοσπονδία ΟΜΑΕ/ΕΛΟΑΑΜ, σε έναν δυνατό ΣΟΑΑ, σε μια ομοσπονδία αναγνωρισμένη και από την FIA και από την πολιτεία. Νομίζω ότι η ΕΛΠΑ πρέπει να πειστεί γι΄αυτό. Καθαρές, παστρικές, διάφανες καταστάσεις.
Προτείνω μια οικονομική εκστρατεία όλου του χώρου, οργανωτών, κριτών, στελεχών, αγωνιζομένων, φιλάθλων, φίλων του αθλήματος, έναν έρανο για την διάσωση του αθλήματος. Πρέπει να το πάρουμε το θέμα στην πλάτη μας, μην περιμένουμε από κανέναν άλλον, από εμάς εξαρτώνται πλέον τα πάντα.
-
Ειδες Μιχαλη μου τι πάθαμε? ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗ΅ΕΛΠΑ!!! Γιατι θα τ ακουσεις κι αυτο. Εγω το ακουω ηδη.
Εχουμε λοιπον ενα καθεστως που ειναι ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ. Σ ενα κρατος που grosso moso (δυστυχως) λειτουργει θεσμικα, οι αλλαγες γινονται με συζητηση, διαπραγματευση, ζυμωση και τελικα καταθεση νεου θεσμικου πλαισιου. Δεν γινονται ουτε με 'τα θελω όλα' ούτε με σκουντηγματα κατω απο το τραπεζι.
Η ΕΛΠΑ λοιπον απαξιωθηκε με δικη της ευθυνη. Ενα ονομα με διεθνη αξια εχασε καθε αξιοπρεπεια. Κακο δικο της. Μαζι της ομως πηρε την κατω βολτα και το σπορ κι ο κοσμος του ολος. Κι ολα αυτα προς χαριν ιδιοτελων συμφεροντων της μιας πλευρας, αγνοιας χειρισμων και αμετρητης μωροφιλοδοξιας απο την άλλη.
Στοχος κατα τη γνωμη μου πρεπει να ειναι η ανορθωση ολων των συντελεστων του σπορ. Η ΟΜΑΕ-ΕΛΟΑΜ να ειναι ο μοναδικα αξιοπιστος και αναγνωρισμενος φορεας του σπορ στην Ελλάδα, η ΕΛΠΑ να επανελθει στον περιηγητικο της ρολο, στην οδικη της βοηθεια και χαριν της εμπειριας και της διεθνους ακτινοβολιας της να της παραχωρηθει η ευθυνη των 2 διεθνων της αγωνων, αφου στο μονο που τελικα εχει πετυχει ειναι στη διοργανωση τους. Δικαιωματικα, εν ειδη δωρου? Δεν εχει σημασια. Σημασια εχει αυτο που λενε οι προπονητες. Ομαδα που κερδιζει δεν την αλλάζεις. Και βεβαια, αυτο το τελευταιο με ορους. Η κυρια ΕΛΠΑ διορθωνεις τα οικονομικα σου, σταματας να δυσφημεις το σπορ με συλληψεις και προεδρικα υπερηλικα τερτιπια, ή σε 2 χρόνια το χανεις κι αυτο.
Παμε τωρα στα δικα μας τα στενα. Προσβλεπεις σε μια αρχη απο την Κυριακή. Ο όχλος- γιατι περι αυτου θα προκειται η συμμαζωξη της Κυριακής-χωρις την αρωγη φωτισμένης ηγεσίας, ποτέ δεν πέτυχε τιποτα. Η κομβικη διαδικασια ειναι αυτη της Δευτερας. Θεσμοθετημενη και με υποχρεωσεις ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Εκει πρεπει να παρθει η αποφαση της επανεκκίνησης. Μεγαλη η ευθυνη, αλλά πρεπει να την παρετε.
Εχουν γινει εγκληματα. Το τελευταιο εγινε μολις χτες. Διεθνες το ρεζιλεμα, τεραστιος ο κινδυνος για οτι εχει απομεινει. Καποιοι ανθρωποι, 'δικοι' μας γμτ, βγηκαν παραεξω να ζητησουν βοηθεια τοσο ακομψα που καταφεραν να κλεισουν το καπακι του φερετρου, μονο η σφραγιδα λειπει για να μην ξανανοιξει ποτέ. Αινιγμα θα μου πεις. Οχι και τοσο, θα σκασει οπου ναναι και τοτε θα δεις το μεγεθος της μαλακιας και της μωροφιλοδοξιας. Μπορω να επεκταθω ως εδω. Απο δω και περα, ας μιλησουν οι ...αρμοδιοι.
'Ρε , θα σου παρουν τη λισανς' μου ειπε χτες φιλος που συνηθως τον φωναζω ...κοτουλα. Στα αποκρυφα μου του απαντησα. Τετοια που ειναι σημερα, τι να την κανω?
Μ αυτα που ακουγονται, ειχα αρχισει να ντρεπομαι που ειμαι...γιατρος. Επρεπε να νοιωσω το ιδιο, οντας οδηγος αγωνων γμτ μου? -
-
Ευστοχο Αγγελε μα λυπητερο
Μια Κυριακη, ποιος το περιμενε πως θαταν Κυριακη, κατω απο το χωμα (το σπορ μας).
Πανω απο το πτωμα μου κεραταδες... -
Κύριε Πλατή
θα μπορούσατε να μας πληροφορήσετε για το τί έγινε στην Ιταλία; Θα μας βοηθούσε πολύ για να κανονίσουμε τη στάση μας τη Δευτέρα, όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ επισημαίνετε...
Ευχαριστώ
Αγωνες 2013