-
όσο και να σας φανεί περίεργο δεν έχω πάιξει κανένα παιχνίδι της σειράς tomb raider
-
δεν εχει καμια σημασια, ευκαιρια να παιξεις αυτο
αλλωστε μιλαμε για reboot/prequel οπως θες πες το.. εδω η Λαρα ειναι παιδουλα και μολις ξεκιναει
οσοι το εχουν ηδη παιξει σε κονσολες παντως λενε τα καλυτερα
-
Μολις αρχισα να το αγοραζω.
Για να δουμε. -
αμα οι γριφοι ειναι σε επιπεδο του 3 τοτε ναι θα γινει best seller χαλαροτατα
-
το αγόρασα και εγώ αυτό που λέτε...κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω!
Η μεγάλη πλάκα έγινε στο crysis 3...του έβαλα trainer για να το τελειώσω και έφτασα στον μεγάλο κακό πριν το τέλος!
Αφού τον χτυπούσα κάνα μεσάωρο με άπειρες σφαίρες και ολμοβόλο δεν παρέδιδε πνεύμα με τίποτα...
Μπήκα λοιπόν στο διαδίκτυο να βρω κάποια λύση...ήμουν σίγουρος ότι κάτι θα έπρεπε να κάνω που δεν έκανα με την ευκολία του trainer και έπρεπε να το διορθώσω
Ήταν όμως πιο απλό τελικά...το crack που έχουν ετοιμάσει έχει πρόβλημα στον τελευταίο κακό και δεν μπορεί να νικηθεί!
Περιμένω το νέο για να το τελειώσω!
skidrow είστε ...παλικάρια! (δεν εννοώ τo χαρντ ροκ συγκρότημα των late 80's ) -
το ιδιο εκαναν και στο serious sam το τελευταιο boss απλα δεν επεφτε ετσι και ηταν σπασμενο το παιχνιδι
-
εχω πετυχει και trainer το οποιο δε σε αφηνε να βαλεις dmg σε συγκεκριμενους αντιπαλους, επρεπε να το κλεισεις, να τον περασεις κανονικα και μετα να το ξανανοιξεις
-
δεν εχει να κανει με το trainer αλλά με το crack...
θα δοκιμάσω αύριο και το αντίστοιχο των reloaded μήπως βρω άκρη!
Σε κάθε άλλη περίπτωση είτε θα περιμένω να βγάλουν οι skidrow ή σε τελική ανάλυση το βλέπω στο yt και το στέλνω! -
https://www.youtube.com/watch?v=xdkm9TKSxyI
Τους ξέφυγε -
Δοκίμασα το WRC3 αλλά με απογοήτευσε. Τα γραφικά είναι πολύ λίγα για παιχνίδι του 2012 ενώ και η οδήγηση δε λέει και πολλά, κάνει κάτι νευρικά σπασίματα στις στροφές και είναι εκνευριστικό. Κρίμα γιατι είναι το μόνο official για το ΠΠΡ.
Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Έχει βγει το tomb raider , παίξτε το είναι απλά φοβερό!
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
βαριέμαι να το εγκαταστήσω... το εχω και εγώ αγοράσει απλά πρώτα να ...φαω τον κακο στο crysis 3 για να τελειώσει και αυτό!
Το περίεργο είναι ότι έχουν σχεδόν ίδιες απαιτήσεις σε hardware με το crysis 3!!! Πρέπει να είναι πολύ καλό σε γραφικά αυτό το παιχνίδι! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Έχει βγει το tomb raider , παίξτε το είναι απλά φοβερό!Το Μάιο δεν θα έβγαινε? Τρομερή σύμπτωση να μπω σε ένα thread όπου μπαίνω μια φορά το μήνα και
να βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι που περίμενα και μάλιστα σε μέρα που δεν έχω δουλειά.Πως πρόλαβες να το παίξεις εχθές, λίγες ώρες αφότου ανέβηκε? Όχι από torrent φαντάζομαι, με
-
θελει και το TR Dx11?
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Πως πρόλαβες να το παίξεις εχθές, λίγες ώρες αφότου ανέβηκε? Όχι από torrent φαντάζομαι, με
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
θελει και το TR Dx11?τσουκ, κ στο δικο μου διπυρινο με 4gb ram kai 4850 μια χαρα λειτουργεί, μη κοιτας το crysis Που λιγο
κ εγω στο χαλαρό χθες βράδυ το άφησα να κατεβάζει απο pb κ το πρωί ηταν έτοιμο!
-
Mε 600kbps κατεβαίνει τώρα, το μεσημεράκι θα το παίξω... αν δουλεύει το crack. Έρχεται το σαββατοκύριακο,
θα κουβαλήσω και την 37ρα απ το σαλόνι στο δωμάτιο να καώ ποιοτικότερα.4850 1gb, 4gb ram και phenom 2 (2.8 quad) έχω, σε 1080 με details τουλάχιστον στο medium δε νομίζω να έχω πρόβλημα.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
βαριέμαι να το εγκαταστήσω... το εχω και εγώ αγοράσει απλά πρώτα να ...φαω τον κακο στο crysis 3 για να τελειώσει και αυτό!
Το περίεργο είναι ότι έχουν σχεδόν ίδιες απαιτήσεις σε hardware με το crysis 3!!! Πρέπει να είναι πολύ καλό σε γραφικά αυτό το παιχνίδι!ε δεν ειναι και crysis , ουτε εχουν ιδιες απαιτησεις
παντως περιμενε να βγαλει κανα driver της προκοπης η nvidia που βγαζει φοβερους drivers γιατι εχουν θεμα οι πρασινες, κρασαρουν αερα πατερα με το tesselation , εκτος και αν βαλεις πολυ παλιοτερο driver οπου πεφτουν τραγικα οι επιδοσεις
με λιγα λογια χαλι , χαλι, χαλι...
http://www.dsogaming.com/news/tomb-raid ... dia-users/
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Mε 600kbps κατεβαίνει τώρα, το μεσημεράκι θα το παίξω... αν δουλεύει το crack. Έρχεται το σαββατοκύριακο,
θα κουβαλήσω και την 37ρα απ το σαλόνι στο δωμάτιο να καώ ποιοτικότερα.4850 1gb, 4gb ram και phenom 2 (2.8 quad) έχω, σε 1080 με details τουλάχιστον στο medium δε νομίζω να έχω πρόβλημα.
γενικα αυτο το παιχνιδι παιζει σε παρα πολλα μηχανηματα και εχει αρκετες ρυθμισεις
απο τη στιγμη ομως που ειναι κυριως κονσολια , εννοειται οτι θα παιξεις με 4850
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το περίεργο είναι ότι έχουν σχεδόν ίδιες απαιτήσεις σε hardware με το crysis 3!!! Πρέπει να είναι πολύ καλό σε γραφικά αυτό το παιχνίδι!ε δεν ειναι και crysis , ουτε εχουν ιδιες απαιτησεις
παντως περιμενε να βγαλει κανα driver της προκοπης η nvidia που βγαζει φοβερους drivers γιατι εχουν θεμα οι πρασινες, κρασαρουν αερα πατερα με το tesselation , εκτος και αν βαλεις πολυ παλιοτερο driver οπου πεφτουν τραγικα οι επιδοσεις
με λιγα λογια χαλι , χαλι, χαλι...
http://www.dsogaming.com/news/tomb-raid ... dia-users/
έλα μωρέ κιούση...είσαι άδικος! Βρήκες τελικά ένα παιχνίδι στα τόσα που δεν τρέχει -προσωρινά όπως μου είπες- καλά στην nvidia και το μετέτρεψες σε κανόνα; Σε όλα όσα έχω ασχοληθεί το τελευταίο εξάμηνο δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα σου απέδειξα ότι ο επιδόσεις είναι ανάλογες ή και καλύτερες των 7950 ακόμα και σε παιχνίδια σαν το crysis 3! Αν αυτό δεν είναι θέμα drivers αφού το hardware της 7950 ειναι ανώτερο της 660τι τότε τι είναι;
Το crysis 3 πάντως το τελείωσα πριν λίγο και το θεωρώ καλύτερο του 2! Φυσικά υπερτερεί σε γραφικά αλλά και σε σενάριο, δράση!
Τελικά με όλα τέρμα στο 1080p και απλά vsync off και msaa medium δεν έκανε κανένα κόλλημα μέχρι το τέλος! Πιστέυω ότι θα μπορούσα ν' ανεβάσω και άλλο το msaa!
Απλά μου έκανε το εξής κουφό: κολλούσε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού για 2 δεύτερα και μετά όλα κανονικά! Αυτό μόνο στο αρχικό φόρτωμα...μέσα στο παιχνίδι και αν άλλαζες πίστες έπαιζε κανονικά και απροβλημάτιστα!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)