-
... παιδια, ειλικρινα δεν καταλαβαινω το χιουμορ σας και ειδικα στην περιπτωση του τσιλη...
Ο ανθρωπος κοντευει να περασει το point of no return.. βεβαια, του εμφανιζονται συνεχως ευκαιριες να τη γλυτωσει, αλλα δεν εκμεταλλευεται τις ευκαιριες!!
ΝΙΚΟΟΟΟΟ υπαρχει ακομα ελπιδα ρεεεεεεε!!!!! ( πηγαινε παρε ενα mr2 και πες 'αγαπη μου, ξοδεψα ολα τα λεφτα της δεξιωσης, του γαμηλιου ταξιδιου και της εξοφλησης των επιπλων.. Αλλα εχω ενα σετ ζαντες - λαστιχα σλικ, που θα ζωγραφιζουν!')
-
Kαι μετά να τρέχω σαν τον Μπένι Χίλ?
Τhere is no return my friend..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Kαι μετά να τρέχω σαν τον Μπένι Χίλ?Τhere is no return my friend..
Κάνε και λίστα γάμου σε οίκους βελτιωτών!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όπως έκανε ένας γνωστός μου στην Opel και όσοι ήθελαν του τσοντάρισαν στη λίστα και πήρε το Opelάκι του
Η άλλη άποψη είναι να την προσυλητίσεις και να την κάνεις μία σαν κι εμάς. Σπίτι-δουλειά-αυτοκίνητο(Μέγαρα-Σέρρες-F1-συνεργείο-κλπ!
Γνωρίζω πως ύπάρχουν κάποιοι πολύ τυχεροί άνδρες που έχουν γυναίκες που τους αρέσει το σπορ, αλλά δυστυχώς ο Μέρφυ και οι νόμοι του μας υπαγορεύουν πως αυτό θα γίνεται μόνο με τις γυναίκες των άλλων!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Η άλλη άποψη είναι να την προσυλητίσεις και να την κάνεις μία σαν κι εμάς. Σπίτι-δουλειά-αυτοκίνητο(Μέγαρα-Σέρρες-F1-συνεργείο-κλπ!
8 χρόνια που είμαστε μαζί,θεωρώ μεγάλη επιτυχία το ότι την έμαθα να ξεχωρίζει τις μάρκες των αυτοκινήτων!
Για να γίνει αυτό που λες,μάλλον θα χρειαστώ άλλα 88 χρόνια!!
Είπαμε,είμαι άντρας με τα όλα μου...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χμ...
άμα είναι έτσι... λέω ν'αρχίσω να σκέφτομαι κι εγώ το γάμο...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
8 χρόνια που είμαστε μαζί,θεωρώ μεγάλη επιτυχία το ότι την έμαθα να ξεχωρίζει τις μάρκες των αυτοκινήτων!Για να γίνει αυτό που λες,μάλλον θα χρειαστώ άλλα 88 χρόνια!!
Μου φαίνεται πως πρέπει να το'χουν στο αίμα τους ή να είναι ο πεθερός όμοιός μας!
Γι'αυτό η συμβουλή για να βλέπουμε την υποψήφια πεθερά προτού ενδώσουμε στον γάμο, ώστε να γνωρίζουμε πώς θα είναι μετά η γυναίκα μας, θα πρέπει να επεκταθεί και στον πεθερό για να μάθουμε πόσο λάτρης του αυτοκινήτου είναι, μπας και έχει μεταφέρει λίγο το μικρόβιο στην κόρη του!
Όσο πιο όμορφη μαμά λοιπόν έχει και όσο πιο 'γρήγορος' είναι ο μπαμπάς, τόσο το καλύτερο λοιπόν (ειδικώς για το προκείμενο θέμα και σε καμμιά περίπτωση γενικώς. Το αναφέρω για να μην αρχίσουν οι γυναίκες του φόρουμ να μας φωνάζουν )!
-
Όσο πιο όμορφη μαμά λοιπόν έχει και όσο πιο 'γρήγορος' είναι ο μπαμπάς, τόσο το καλύτερο λοιπόν (ειδικώς για το προκείμενο θέμα και σε καμμιά περίπτωση γενικώς. Το αναφέρω για να μην αρχίσουν οι γυναίκες του φόρουμ να μας φωνάζουν )! -
Όσο πιο όμορφη μαμά λοιπόν έχει και όσο πιο 'γρήγορος' είναι ο μπαμπάς, τόσο το καλύτερο λοιπόν!'Ευγονική'(*), έτσι;
(*) 'Ευγονική' λέγεται η -ανήθικη όταν εφαρμόζεται σε ανθρώπους- διαδικασία βελτίωσης μιας φυλής με την προσεκτική επιλογή των μελών στα οποία επιτρέπεται να αναπαραχθούν ώστε οι μελλοντικές γενεές να έχουν κατά μέσο όρο καλύτερα γονίδια από τους προγόνους τους
-
Όπως έκανε ένας γνωστός μου στην Opel και όσοι ήθελαν του τσοντάρισαν στη λίστα και πήρε το Opelάκι του
Γνωρίζω πως ύπάρχουν κάποιοι πολύ τυχεροί άνδρες που έχουν γυναίκες που τους αρέσει το σπορ, αλλά δυστυχώς ο Μέρφυ και οι νόμοι του μας υπαγορεύουν πως αυτό θα γίνεται μόνο με τις γυναίκες των άλλων!
Απίστευτο! Στο thread για trackday ειπώθηκαν οι πιο μεγάλες αλήθειες!
-
Απίστευτο! Σε thread για trackday ειπώθηκαν οι πιο μεγάλες αλήθειες!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Απίστευτο! Στο thread για trackday ειπώθηκαν οι πιο μεγάλες αλήθειες!Θα καταντήσουμε να λέμε πως:' Δείξε μου τα λινά του πεθερού σου, να σου πω αν θα πηγαίνεις Μέγαρα!'
Και ένα μικρό ποιηματάκι-παράφραση για να γελάσουμε....
Σαν τα λινά του πεθερού σου βλέπουν το φως του ήλιου,
να εύχεσαι να'ναι λυγερή η μάνα της κόρης του.
Γιατί τότε το χρόνος στα Μέγαρα θα κατεβάσεις
και ευτυχία και κύπελλα θα γεμίσει το σπίτι σου!Ειδάλλως το σκότος της γκρίνιας θα λαβώσει τη ψυχή σου
και φώτα κόκκινα θα βλέπεις πάντα να σε προσπερνούν
αφηνοντάς σε στα σαλόνια του σπιτιού σου να οδύρεσαι
για χαμένα track days και υψηλά γυρολόγια. -
Και ένα μικρό ποιηματάκι-παράφραση για να γελάσουμε....
Σαν τα λινά του πεθερού σου βλέπουν το φως του ήλιου,
να εύχεσαι να'ναι λυγερή η μάνα της κόρης του.
Γιατί τότε το χρόνος στα Μέγαρα θα κατεβάσεις
και ευτυχία και κύπελλα θα γεμίσει το σπίτι σου!Ειδάλλως το σκότος της γκρίνιας θα λαβώσει τη ψυχή σου
και φώτα κόκκινα θα βλέπεις πάντα να σε προσπερνούν
αφηνοντάς σε στα σαλόνια του σπιτιού σου να οδύρεσαι
για χαμένα track days και υψηλά γυρολόγια.εε...καλή προσπάθεια. Εάν αποφασισεις να γίνεις ποιητής, σου προτείνω να κρατήσεις και την δουλειά που έχεις για πάν ενδεχόμενο ...!
-
I will be there with my Elise s1 tooo..
-
Κατοπιν αδείας που πηρα απο τον κύριο Κούκο την προηγουμενη εβδομαδα, θα είμαι και εγώ εκει
Να τα πουμε και απο κοντά μετά απο καιρό -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Κατοπιν αδείας που πηρα απο τον κύριο Κούκο την προηγουμενη εβδομαδα, θα είμαι και εγώ εκει
Να τα πουμε και απο κοντά μετά απο καιρόδιατηρεις γεματο προγραμμα, ε ?
-
Να τα πουμε και απο κοντά μετά απο καιρόΜη λές τέτοια βρε Νίκο!Θα μου κρεμάσουνε κουδούνια!!!
-
Να τα πουμε και απο κοντά μετά απο καιρόσαν θεατης ή σαν αγωνιζομενος?
-
Ερώτηση:
Μιας και προετοιμάζομαι για τα δυο track days, τί στρώσιμο να κάνω στο μπλοκέ (δισκάτο) που πήρα;
Το fitting guide λέει για 500 μίλια κανονικό στρώσιμο. Είναι πολλά; Είνα καλά; Πώς πιστεύετε πως πρέπει να τα κάνω;
Μια Λάρισα και πίσω είναι ΟΚ? -
Μια Λάρισα και πίσω είναι ΟΚ?Μετά το πίσω θα έλεγα να 'το στρίψεις' λίγο (όχι ακρότητες όμως) για να δουλέψει το μπλοκέ κοντά στις συνήθεις συνθήκες λειτουργίας του.
4TF-TD6::Να μπει κανείς ή να μην μπει?Ιδου η απορία!