-
-
Γερμανός με Βέλγιο είναι ; Αυτό που έλεγες ;;
Σαν γερμαναρος οριτζιναλε μου κάνει
-
Σήμερα 01/03/2013 στης 20,20 πέθανε η Σούκι μου 16 χρονών. Γεννήθηκε 15/05/87
Από της 13,30 το μεσημέρι, έσπασε η μέση της. Αιτία ήταν 2 λιώμα σπόνδυλοι, και ένα εξαρθρωμένο χόντρος. Οι δυο γιατροί και πλάκες έδηξαν ότι λόγο καρδίας, δεν έπαιρνε εγχείριση.
Έγινε παράλυτη από την μέση και κάτω, και έκλεγε γοερά. Τα παυσίπονα μετρίασαν τον πόνο της.
Γύρω στης 18,00 είχε το κύκνειο άσμα της και μας κορόιδεψε….. και την τάισα και λίγη πάριζα που της άρεσε κάθε πρωί στο χέρι.
Πέθανε ήρεμα όπως και έζησε 16 χρόνια.
Σήμερα θα μείνει στο δωμάτιο μου, και αύριο θα την πάμε στην τελευταία της κατοικία, με της κουβερτούλες της.
Α. -
Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας.
@red_monster , όντως τελικά ήταν παραπλάνηση το ότι υπάρχει και στοιχείο Βέλγικου ποιμενικού . Μας προέκυψε μια αμιγώς Γερμανίδα.
@ antonis-team καλό της ταξίδι.
-
μεγεια η φουντωτή φροιλάϊν Κωνσταντίνε.
πάλι οι Γερμανίδες θα σου τα φάνε. -
-
καλή συμβίωση! γερή κ δυνατή να είναι !
-
Καλό της ταξίδι Κυρ-Αντώνη.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Σήμερα 01/03/2013 στης 20,20 πέθανε η Σούκι μου 16 χρονών. Γεννήθηκε 15/05/97
Από της 13,30 το μεσημέρι, έσπασε η μέση της. Αιτία ήταν 2 λιώμα σπόνδυλοι, και ένα εξαρθρωμένο χόντρος. Οι δυο γιατροί και πλάκες έδηξαν ότι λόγο καρδίας, δεν έπαιρνε εγχείριση.
Έγινε παράλυτη από την μέση και κάτω, και έκλεγε γοερά. Τα παυσίπονα μετρίασαν τον πόνο της.
Γύρω στης 18,00 είχε το κύκνειο άσμα της και μας κορόιδεψε….. και την τάισα και λίγη πάριζα που της άρεσε κάθε πρωί στο χέρι.
Πέθανε ήρεμα όπως και έζησε 16 χρόνια.
Σήμερα θα μείνει στο δωμάτιο μου, και αύριο θα την πάμε στην τελευταία της κατοικία, με της κουβερτούλες της.
Α. -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Καλό της ταξίδι Κυρ-Αντώνη.Κι απο μένα μάστορα.
-
Σας ευχαριστώ τα μέγιστα.
Όταν δεν θα κινδυνεύω να πάθω ηλεκτροπληξία από το πληκτρολόγιο, θα σας γράψω τα δικά μου λάθη προς την αγάπη μου που θάψαμε…….
Α. -
Κωνσταντίνε η fräulein σου απλά υπέροχη, έλιωσα
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
καμια φωτο απο το δικο σου?
αφιερωμένες dim8

antonis-team κρίμα..Ηταν συντροφος πολλά χρόνια, θα την θυμάστε με αγάπη.
-

απιστευτη φωτο ο κουταβος!!! το χρωμα του και οι ζαρες ειναι
-
@Funis , απίστευτη εκφραστικότητα ο σκυλάκος!
Στα δικά μας τώρα , μιας και πέρασε ο καιρός που 'δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα' , βολευτήκαμε με ένα λουκανικοπαιχνίδι.

Η μεγάλη μας (πια) συνεχίζει για 3η ημέρα να αποφεύγει το κουτάβι όταν βρίσκονται και οι δυο τους μέσα στο σπίτι.Ευτυχώς στην αυλή είχαμε σήμερα την πρώτη προσέγγιση και παιχνίδι , με πρωτοβουλία βέβαια της μικρής.Ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η τάξη σε όλους τους χώρους.

-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:

-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πάντως και για το θέμα παιδί, εάν έχεις σκοπό στα επόμενα χρόνια να κάνεις μωράκι, η προσωπική μου άποψη (που την αποκόμισα the hard way ) είναι πως καλύτερα να έχει ξεκουταβιάσει το σκυλί. Είναι μεγάλο ζόρι κουτάβι και μωρό μαζί, τι να λέμε τωρα. Μπορεί να είναι ωραίο που μεγαλώνουν μαζί, και οι δικοί μου είναι αχώριστοι και τους βλέπω και λιώνω αλλα δεν το ξαναπέρναγα όλο αυτό με κουτάβι και μωρό με το τίποταΝα είναι λίγο μεγάλο το σκυλάκι να σε ακούει τουλάχιστον, να έχεις ξεμπερδέψει με το θέμα εκπαίδευση τουαλέτας, να έχει ηρεμήσει γενικά. Ειδικά σε μεγαλόσωμο σκυλί που δεν συνειδητοποιεί και το μέγεθος του ως κουτάβι.
+1 Απο μενα,οταν ειχαμε φερει την Λαικα στο σπιτι,λυκοσκυλο-μαλινουα,ηταν μολις 2 μηνων και τα αδερφια μου 4 και 6 και παιζανε συνεχεια οταν ομως μεγαλωσε(στο σωμα μονο γιατι στο μυαλο αστα)συνεχισε να παιζει με τα πιτσιρικια με τον ιδιο ακριβως τροπο και οπως και να το κανουμε δεν ειναι και οτι καλυτερο ενα θηριο 50 κιλα να θελει να αγκαλιασει ενα πιτσιρικι 4 ετων.Αλλα απο την αλλη το δεσιμο που ειχαν ηταν απιστευτο,μπορει π.χ να ακουγε τον πατερα μου στις εντολες αλλα παντα πηγαινε σε ενα απο τα 2 μικρα(τοτε,γιατι τωρα ειναι 2 μετρα ο καθενας)για να κοιμηθουν παρεα.
-
Τι φάτσες είναι αυτές ρε Funis & Κωνσταντίνε!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κωνσταντίνε η fräulein σου απλά υπέροχη, έλιωσακαμια φωτο απο το δικο σου?
αφιερωμένες dim8

antonis-team κρίμα..Ηταν συντροφος πολλά χρόνια, θα την θυμάστε με αγάπη.
Μυς στους ώμους ατελείωτοι.
Αριστερό πόδι, έτυμο να σκάψει.
Λαιμός σε σωστή θέση φερμας.
Μάτι αυτή και μύτη, στην τέλια θέση.
Μεσαία φωτώ.
Όνειρο ύπαρξης.
Α. -
-
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]