Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    τρακαρισμα. Τώρα?
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. τρακαρισμα. Τώρα?
    • 1
    • 2
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 12 / 14
    Περί αυτοκίνησης
    116
    264
    4755
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • E
      erianna last edited by

Διαβάζοντας κατά καιρούς το Forum αναρωτιόμουν σε τι μπελάδες μπάινεις όταν εμπλέκεσαι σε οποιοδήποτε ατύχημα. Ε... ήρθε και ο καιρός να το ζήσω. Ένα ωραίο κυριακάτικο πρωί είμαι σταθμευμένη σε φανάρι για να στρίψω αριστερά να πάω σπίτι μου. Ανάβει το φανάρι πράσινο, περνά το πρώτο και το δεύτερο αυτοκίνητο που βρίσκοταν μπροστά μου (και περιόριζαν την ορατότητά μου) και όταν πάω να περάσω και εγώ, παραβιάζει ένας τύπος το κόκκινο και πέφτει πάνω μου. Το αποτέλεσμα? αφού διαπιστώνω πως όλη η οικογένεια είναι καλά (μωρό, ο σύζηγος και του λόγου μου) βγαίνω έξω και βλέπω πως μου έχει ξηλώσει όλη την πρόσοψη του 206 μου. Έρχεται αστυνομία, παραδέχεται το λάθος του και πληρώνει η ασφαλιστική του. Μέχρι εδώ καλά. Η Ασφαλιστική του αποφάνθηκε πως η ζημιά είναι μεγαλύτερη από την αξία του αυτοκινήτου (206 του 2002). Το συνεργείο μου συμφωνεί πως η ζημιά είναι μεγάλη αλλά κυρίως λαμαρίνες και θα μου κοστίσει όσο περίπου και η αξία του αυτοκινήτου. Η ζημιά είναι καπό, αριστερό φτερό, προφυλακτήρας, πλαστικά μέρη, μάσκες, φανάρια, ψυγείο και σασί μπροστά από την αριστερή ρόδα χωρίς να έχει πειράξει μηχανή .Το δίλημμά μου είναι το εξής: να το φτιάξω ή να πάω για άλλο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο? αξίζει τον κόπο? δώστε τα φώτα σας, παιδιά. ευχαριστώ.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        constantine1 last edited by

το ιδιο επαθα κι εγω με ιμπιζα του 98
        και ψαχνω μεταχειρισμενο του 07-08
        πιστευω ειναι καλυτερα

• S
          steven_piraeus last edited by

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
          @steven piraeus

Σε τέτοιες περιπτώσεις 'τρελών' καλείς τροχαία, καταγράφεται το περιστατικό με ότι δηλώσει ο εκάστοτε 'τρελός' και τα πράγματα γίνονται πιο απλά.
          Πες του γέρου 'Συμφωνώ με όσα λες σεβάσμιε γέροντα, αλλά γράψε στο χαρτάκι όσα λες και ρίξε και μια τζίφρα' και μετα να δεις χαρά ο ασφαλιστής του όταν δει σε χαρτί τροχαίας γραμμένο ότι 'είχα βγάλει φλας και δεν με άφησε'.
          Αν το σημείο επαφής είναι στο πλάι και έχεις μάρτυρες νομίζω ότι κάτι μπορείς να πετύχεις (εννοείται αν πάντα δεν έχεις χαρτί τροχαίας).
          Αν το σημείο επαφής είναι στο πίσω μέρος του δικού του αυτοκινήτου, είναι κωλόφαρδος ο γέρος - τον πληρώνεις εσύ.

Να σημειώσω οτι ΔΕΝ τον βρηκα στο πισω μερος του δικου του οχηματος, αλλα εκεινος με βρηκε με το δεξι του φτερο στην αριστερη δικη μου πλευρα και πανω στη ενωση (αριστερο μπροστινο φτερο με πορτα οδηγου).
          Επισης οτι τα ιδια πανω κατω είπε και στο παιδι του φιλικου διακανονισμου (ο θεος να τον κανει φιλικο) οτι δηλαδη ερχοταν απο την γεφυρα και ηθελε να παει δεξια στο κωλοστενο, απλα το εθεσε ως εξης...
          'εβγαλα φλας να στριψω δεξια ετρεχε κι επεσε πανω μου' απο τη μια ηθελα να γελασω και απο την αλλη να τον πλακωσω, αλλα ευτυχως που οι κορες ηταν ενταξει παρα την τρομαρα τους, και ημουν ηρεμος, με βρηκε με τα δεξια του στα αριστερα μου αλλα κατα τ αλλα εγω επεσα πανω του... ΧΑΧΑΧΑ.
          και δε με ενοχλει το οτι με χτυπησε... δεν επεσα με αλεξιπτωτο, ολοι γνωριζουμε τι γινεται στους ελληνικους δρομους, αυτο που με ενοχλει ειναι ο τσαμπουκας και η αλητεια που υπαρχει στους δρομους, αυτο ειναι που με τρελαινει... απο την ασφαλεια μου, μου ειπαν να δουμε τι θα πει η ασφαλιστικη του και βλεποντας και κανοντας! Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας.

• E
            erianna last edited by

Συναίσθημα (κρατάω το 206 μου) ή λογική (βάζω άλλα 3000 και παίρνω ένα μεταχειρισμένο πενταετίας κρατώντας μόνο τις αναμνήσεις μου από το 206 )? Δύσκολη απόφαση και δεν βλέπω φως από πουθενά. Η ασφαλιστική λέει στείλ' το, ο μάστορας λέει εσύ αποφασίζεις και γω βρίζω την τύχη μου που ο τούρκος από τη Δανία που με τράκαρε δεν ήξερε να ξεχωρίζει ένα κόκκινο φανάρι από ένα πράσινο. Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει τι γίνεται όταν η ασφαλιστική αποζημιώνει την αξία του αυτοκινήτου? σου το αφήνει το αυτοκίνητο ή το παίρνει εκείνη? και όσον αφορά στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, πας με το μάστορά σου αγκαζέ να διαλέξεις αυτοκίνητο για να μην την πατήσεις? Πώς επιλέγεις αξιόπιστο έμπορο? ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον δεήσει να καταθέσει την άποψή του.

• G
              g60 last edited by

Δώστο δρόμο και πάρε άλλο,όχι επειδή δεν γίνετε αλλά επειδή κατά 99,9% έχει να πέσει κινεζικο φανάρι πάνω και προφυλακτήρες της οκάς made in indonesia ψυγεία νερού εγχωρια της πλάκας κοκ που θα τρέχεις μετά και δε θα φτάνεις.

• S
                steven_piraeus last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
                Ησουν στη λωρίδα σου κανονικά (ενώ αυτός άλλαξε λωρίδα) + Ησουν από δεξιά = Είχες προτεραιότητα

Ετσι ακριβως ειναι κι σε αυτο βασιζομαι, οταν λεω πως εχω δικιο, το θεμα ειναι θα το αναγνωρισει η ασφαλιστικη του, αλλωστε εχουν παρθει και φωτογραφιες απο το παιδι του φιλικου διακανονισμου που τα δειχνουν ολα. Απλα οπως μου ειπαν απο τη δικη μου ασφαλεια, εχουν δει πολλα τα ματια τους, και πως καμια ασφαλιστικη δε μπορει να υποχρεωσει τον πελατη της να κανει δηλωση (εφ οσον αποδεικνυεται οτι εχει αδικο) αν εκεινος δε γουσταρει να κανει...
                Σ ευχαριστώ για το χρονο σου...

• M
                  maverick93 last edited by

Ο χρήστης G60 έγραψε:
                  Δώστο δρόμο και πάρε άλλο,όχι επειδή δεν γίνετε αλλά επειδή κατά 99,9% έχει να πέσει κινεζικο φανάρι πάνω και προφυλακτήρες της οκάς made in indonesia ψυγεία νερού εγχωρια της πλάκας κοκ που θα τρέχεις μετά και δε θα φτάνεις.

+1

Συναίσθημα (κρατάω το 206 μου) ή λογική (βάζω άλλα 3000 και παίρνω ένα μεταχειρισμένο πενταετίας κρατώντας μόνο τις αναμνήσεις μου από το 206 )? Δύσκολη απόφαση και δεν βλέπω φως από πουθενά. Η ασφαλιστική λέει στείλ' το, ο μάστορας λέει εσύ αποφασίζεις και γω βρίζω την τύχη μου που ο τούρκος από τη Δανία που με τράκαρε δεν ήξερε να ξεχωρίζει ένα κόκκινο φανάρι από ένα πράσινο. Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει τι γίνεται όταν η ασφαλιστική αποζημιώνει την αξία του αυτοκινήτου? σου το αφήνει το αυτοκίνητο ή το παίρνει εκείνη? και όσον αφορά στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, πας με το μάστορά σου αγκαζέ να διαλέξεις αυτοκίνητο για να μην την πατήσεις? Πώς επιλέγεις αξιόπιστο έμπορο? ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον δεήσει να καταθέσει την άποψή του.

Δυστυχώς ο καιρός δε σηκώνει συναισθηματισμούς και γενικά δεν αξίζει τη φασαρία -αφού η ζημιά είναι τοσο μεγάλη. Περί ασφαλιστικής, δεν ξέρω τι ισχύει. Εννοείται πως αν αποφασίσεις τελικά να πάρεις μεταχειρισμένο, πρέπει να το κοιτάξεις πάρα πολύ καλά και να είναι μαζί κάποιος που ξέρει που να κοιτάξει. Ευκαιρίες για κάτι καλύτερο υπάρχουν πολλές στην αγορά, αρκεί να ψάξεις καλά. Ούτε για εμπόρους δεν ξέρω πολλα, αν και έψαχνα και εγώ για μεταχειρισμένο, δε πρόλαβα να φτάσω σε αυτή τη φάση. Σε κάθε περίπτωση πολλή προσοχή και εκεί γιατί παίζονται πολλά πράγματα.
                  Οσο για το 206, οι αναμνήσεις μένουν και αυτό μετράει

• P
                    pro_crossaro last edited by

Για τις ασφαλιστικές θυμάμαι κάνα δύο περιπτώσεις που έτυχαν σε γνωστούς μου, και η ασφαλιστική κράταγε τα αυτοκίνητα. Θυμάμαι για την ακρίβεια ένα 206 με την οροφή (όχι το CC, κανονικό ήταν, αλλά με γυάλινη οροφή ή κάτι τέτοιο), που μετά από στούκα με Mercedes (έπεσε από πίσω από το 206) η ζημιά βγήκε μεγαλύτερη από την αξία του αυτοκινήτου. Πλήρωσε η ασφαλιστική, πήρε το αυτοκίνητο και το βρήκαμε λίγο καιρό αργότερα στην Κοζάνη που σπούδαζα, να κυκλοφορεί (βέβαια ήταν του κουτιού, οπότε ίσως να άξιζε η διαδικασία).

Γνώμη μου. Δώστο. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Και όχι μόνο για τα ανταλλακτικά της πλάκας που θα μπουν επάνω, αλλά και γιατί όλο και κάτι δε θα το έχετε δει, και όλο και κάποια χαζοβλάβη θα βγει αργότερα που θα σε ξενερώσει. Δώσε το 206, κράτα τις καλές (ελπίζω) αναμνήσεις που τυχόν έχεις, και πήγαινε να πάρεις κάποιο άλλο.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Κατά προτίμηση μη βιαστής (αν φυσικά έχεις αυτήν τη δυνατότητα), και προτίμησε να πάρεις αυτοκίνητο ιδιώτη. Και πρόσεξε καλά μην τυχόν και πάρεις αυτοκίνητο πρώην leasing (δε θα στο πει κανείς αυτό). Για να καταλάβεις από τις αρχές του χρόνου περίπου φίλος έψαχνε ένα Corsa 1.2 του 2007. Ότι βρίσκαμε σε μάντρες ήταν leasing και ακριβά (κοντά στα 7000Ε). Άσε που κανα δύο προσπάθειες για παζάρι απέβισαν άκαρπες. Σε ένα διάστημα όμως τριών περίπου μηνών βγήκανε στην αγορά μονάχα 4 αυτοκίνητα ιδιωτών (στο car.gr, και σε λογικές τιμές), τα οποία το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο, και όλα φθηνότερα από των μαντράδων. Υπομονή, καλό ψάξιμο, και κάποιον που να ξέρει να έχεις μαζί σου. Και να τσεκάρεις τα βιβλία των αυτοκινήτων για να δεις αν όλα έχουν γίνει όπως πρέπει.

• E
                      erianna last edited by

Καλές αναμνήσεις έχω απ το 206 αυτό είναι το θέμα. Anyway αν είναι από leasing πως μπορεί κάποιος να το καταλάβει? και κατα πως φαίνεται τον μάστορα αγκαζέ δεν τον γλυτώνω εεε? η αλήθεια είναι πως βιάζομαι να αποκτήσω αυτοκίνητο αλλά τελικά το καλοκαίρι μου μου το μαυρίσανε. ευχαριστώ πάντως για τις γνώμες σας.

• C
                        constantine1 last edited by

εαν δεχτουν να το κανεις έλεγχο ξερετε ποσα πληρωνεις σε εξουσιοδοτημενο να στο ελεγξουν?
                        και γιατι πρεπει απαραιτητα αυτοκινητο απο leasing να είναι χάλια?
                        μπορει και ο ιδιωτης να το χει σκισει το αυτοκινητο
                        δεν ειμαι γνωστης αποριες θέτω

• P
                          pro_crossaro last edited by

Αρχικά τα leasing τα καταλαβαίνεις λίγο πολύ από εξοπλισμούς κτλ. Δηλαδή συνήθως ήταν ότι πιο απλό μπορούσες να αγοράσεις, και συνήθως σε συγκεκριμένα χρώματα (ασημί, άσπρο κτλ). Στην ουσία μόνο να ελέγξεις τον αριθμό πλαισίου μπορείς για να είσαι 100% σίγουρος.

Μάστορα που να εμπιστεύεσαι 100% πρέπει να έχεις αγκαζέ, και όχι ένα οποιονδήποτε.
                          Μη νομίζεις, σε έναν τυπικό έλεγχο δεν μπορείς να τσεκάρεις τα πάντα. Αλλά τουλάχιστον να δεις τα χοντρά (καμία στούκα, τίποτα περίεργα λάδια να τρέχουν κτλ).

Συνήθως τα αυτοκίνητα leasing εκτός του ότι είναι 'φτωχά', είναι και κακοζωησμένα. Γιατί όπως και να το κάνεις λίγοι χρήστες τους τα προσέχουν. Όσο να ναι, από τον ιδιώτη που το πλήρωσε από την τσέπη του, περισσότερο θα το πρόσεχε. Τώρα αν το έσκιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ τι να σου πω.

• D
                            dimitris3 last edited by

Καλησπέρα σε όλους.
                            Θα ήθελα μερικές συμβουλές.Δυστυχώς ήμουν λίγο άτυχος πιστεύω.
                            Ήμουν παρκαρισμένος citroen 2-2.5 μέτρα από γωνία.Στην απέναντι από το αυτοκίνητο μου γωνία έγινε τροχαίο με μηχανή που παραβίασε προτεραιότητα από δεξιά κ αυτοκίνητο hunday.Αφού η μηχανή χτύπησε το hunday στη πόρτα του οδηγού αυτό εξετράπη της πορείας του κ έπεσε πίσω στο αυτοκίνητο προκαλώντας αρκετή ζημιά..Αποζημιώνομαι κ από ποιον γιατί δυστυχώς δε βγάζω άκρη.

• P
                              pefkiotis last edited by

Η μηχανή θα πληρώσει και τους 2

• P
                                pefkiotis last edited by

Ο χρήστης Erianna έγραψε:

Συνήθως η ασφαλιστική όταν πρόκειται για πολύ παλιό αυτοκίνητο δεν ασχολείται και στο αφήνει. Αν το αμάξι είναι σχετικά καινούργιο το βγάζει σε πλειστηριασμό κάποια σάιτ και μετά από μερικές μέρες σου προτείνει αγοραστή για τα λεγόμενα σώστρα. Τα σώστρα είναι ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο. Δηλαδή πιο απλά. έχουμε ένα αυτοκίνητο κατεστραμμένο που κόστιζε 10.000. Βρέθηκε κάποιος αγοραστής να το αγοράσει 2.000. Κάνεις μεταβίβαση την άδεια παίρνεις 2.000 από τον αγοραστή και υπόλοιπα 8.000 από την ασφαλιστική.

• G
                                  guard_pat last edited by

Καλησπέρα, θα σας ζητήσω τη συμβουλή σας για ένα ατύχημα που είχα.
                                  Χτες 9.20 το πρωί ενώ πήγαινα για δουλειά και βρισκόμουν σε οδό με 2 λωρίδες, από τα δεξιά από έναν ένα κάθετο ανηφορικό στενό που μόλις χωρά ένα αυτοκίνητο πετάγεται ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας κύριος 93 χρονών! Ο δρόμος αυτός είχε παλαιότερα STOP, το οποίο έπεσε μετά από ατύχημα και ο δήμος δεν το αντικατέστησε. Μάλιστα και ο ίδιος αρχικά παραδέχτηκε ότι έπρεπε να σταματήσει,αλλά δεν με είδε (συγκεκριμένα ούτε τα πλήκτρα στο κινητό του δε ξεχώριζε να καλέσει την ασφαλιστική!). Το αποτέλεσμα ήταν επειδή είχα σχετικά μικρή ταχύτητα και έκανα ελιγμό να τον αποφύγω, να μου μπάσει ελαφρά τις 2 πόρτες δεξιά και να μου φάει το χρώμα, το αμάξι ευτυχώς δεν έπαθε κάποια σοβαρή βλάβη. Στον ίδιο γδάρθηκε το φτερό και βγήκε ο προφυλακτήρας από την θέση του.
                                  Ο δρόμος στον οποίο βρισκόμουν οδηγεί μετά από 500 μέτρα σε οδό ταχείας κυκλοφορίας. ενώ το στενό στο οποίο κινούταν ο κύριος δεν σχηματίζει ένα Τ με τον δρόμο στον οποίο βρισκόμουν. Ήρθε η τροχαία που βεβαίωσε την ανυπαρξία σηματοδότησης, ωστόσο ο ίδιος δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι αγνοούσε την ύπαρξη της ,καθώς έχει χωράφι στο σημείο. Στον εμπειρογνώμονα της ασφαλιστικής που ήρθε έκανε δήλωση πως δε γνωρίζει ποιος είναι ο υπαίτιος. Μάλιστα ο εμπειρογνώμονας μου είπε ότι λογικά έπρεπε να σταματήσει ο κύριος καθώς έμπαινε σε κύρια οδό, αλλά η ανυπαρξία σηματοδότησης έφερνε εμένα σε δύσκολη θέση και άμα ήθελα να βρω το δίκιο μου να ένα μήνυση στον δήμο!.
                                  Μετά από συμβουλή του ασφαλιστή μου έκανα αίτηση στον δήμο, ώστε να μου βεβαιώσουν την ύπαρξη σηματοδότησης στο σημείο και να την παρουσιάσουμε στην ασφαλιστική του κυρίου για να υποστηρίξουμε την θέση μας. Είμαι απόλυτα σίγουρος για την ύπαρξη stop, καθώς στην περιοχή μένουν συγγενείς μου και περνάω από το σημείο τουλάχιστον μια φορά κάθε μέρα.
                                  Οδηγώ 7 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που έχω ατύχημα και μάλιστα μερικά μέτρα από το σπίτι μου!Δυστυχώς επειδή οι δρόμοι αυτοί βρίσκονται σε προάστιο η σήμανση είναι υποτυπώδης, ο δρόμος στον οποίο βρισκόμουν έχει κάθετες ανά 20 μέτρα, που καμία από αυτές δεν έχει σήμανση γιατί οι τσιγγάνοι κλέβουν τις πινακίδες Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρω βρω κάποια άκρη στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς η ασφαλιστική του κυρίου παρά την ύπαρξη βεβαίωσης από τον δήμο μπορεί να λέει τα δικά της. Εν τω μεταξύ εγώ είχα ασφαλιστήριο της evima που με κάλυπτε μέχρι 5 Μαρτίου και το οποίο αντικατέστησα χτες το απόγευμα .Εσείς νομίζετε πως θα μπορέσω να βρω κάποια άκρη, ώστε να επιδιορθώσω το αυτοκίνητο μου χωρίς να πληρώσω κάτι;

• E
                                    eltassos last edited by

Ο χρήστης guard_pat έγραψε:
                                    πετάγεται ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας κύριος 93 χρονών! ;

1.Τσεκαρισε αν εχει ανανεωσει διπλωμα νομιμα στα 85....που δεν νομιζω.
                                    2. ο γυιος-ασφαλιστης δεν σε αποζημιωνει διοτι ξερει οτι μαλλον δεν ισχυει η ασφαλεια λογω ληγμενου διπλωματος
                                    (δεν θα το πληρωνε απο την τσεπη του ουτως η αλλως, η ασφαλιστικη θα πληρωνε)...

ψαξτο σε αυτη την κατευθυνση

το κολπο ειναι οτι μαλλον δεν ειναι σωστα ασφαλισμενο το αμαξι του παππου, και αν κανει δηλωση τοτε η ασφαλιστικη εταιρεια θα του ζητησει το επασφαλιστρο κανα 500-αρι.Ακομη και στο ονομα του γυιου να ειναι ασφαλισμενο το αμαξι τοτε θα πρεπει να ειναι δηλωμενος και ο παππουσ και να πληρωνει και το επασφαλιστρο για να το οδηγει. (αυτο με το επασφαλιστρο ισχυει για νεους οδηγους και ηλικιωμενουσ)

• G
                                      guard_pat last edited by

Το τσέκαρα το δίπλωμα, το είχε ανανεώσει πέρσι.Το 'τσακάλι' όμως ο ασφαλιστής είχε βγάλει το ασφαλιστήριο σε άλλα στοιχεία, μιας γυναίκας, για να μην φαίνεται στο όνομα του.

• E
                                        eltassos last edited by

Ο χρήστης guard_pat έγραψε:
                                        Το 'τσακάλι' όμως ο ασφαλιστής είχε βγάλει το ασφαλιστήριο σε άλλα στοιχεία, μιας γυναίκας, για να μην φαίνεται στο όνομα στου πατέρα του.

προφανως για να μην πληρωνει το επασφαλιστρο λογω ηλικιας...(το επασφαλιστρο κανονικα ειναι κανα 200αρι αν δηλωθεις κανονικα, αλλα αν προηγηθει το ατυχημα τοτε καλυπτει μεν η ασφαλει αλλα σου βαζει ποινη χ 2 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΥΧΗΜΑ)...αφου ειναι ασφαλιστης πες του τα και θα καταλαβει το υπονοουμενο, περιλαμβανομενου και του προηγουμενου τρακαρισματος...

• G
                                          guard_pat last edited by

Έπεσα και γω στην περίπτωση, ο παππούς δε ήταν τόσο στην κοσμάρα του, που στην αρχή μου έλεγε : έλα μωρέ δεν έγινε και τίποτα, θα σου γράψω ένα σημείωμα να πας στον γιο μου που είναι ασφαλιστής, έτσι έκανα και τις προάλλες! Το αμάξι ήταν χιλιομπασμένο από τις τράκες,

• G
                                            gakost last edited by

Εγώ πάλι νομίζω ότι έχεις άδικο. Το ότι δεν έχει στοπ σημαίνει ότι ισχύει η προτεραιότητα από δεξιά. Σκέψου να οδηγούσα εγώ που δεν ξέρω τον δρόμο, τι θα έλεγες; Δεν έχει σημασία τι είχε και γιατί άλλαξε αλλά τι υπάρχει την ώρα του ατυχήματος. Επίσης το ότι είναι 93 μπορεί πρακτικά να είναι θέμα και να σε καταλαβαίνω και να αισθάνομαι το ίδιο μαζί σου αλλά θεωρητικά τουλάχιστον εφόσον έχει δίπλωμα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Τώρα το θέμα επασφαλίστρου πρέπει να το δει με την ασφαλιστική του εφόσον τα βρείτε και σε πληρώσει ας τα βρει μαζί του , ας του ζητήσει το επασφάλιστρο ας κάνει ότι ισχύει στο συμβόλαιο του

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 12 / 14
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ