-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Φαβα, πάρε όποιο αρέσει σε σένα κι οχι αυτό που ικανοποιεί την πλειοψηφία του φόρουμ
+1
-
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Το Picanto παντως ειναι σαφως πιο σοφη επιλογη, παιρνεις και την 7αρα εγγυηση
+1.
+2 ΧΑΛΑΡΑ.
- Αν η σύγκριση γίνεται αποκλειστικά για 1000άρια τότε το Picanto προσφέρει περισσότερα στα ίδια χρήματα.
- Με την τιμή του Up παίρνεις το 1200άρι Picanto.
-
Συμφωνώ πως ο μόνος αντίπαλος είναι το picanto, αλλά το είδα και δεν μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής. Επίσης, έχει 50 λτ μικρότερο χώρο αποσκευών. Και μόνο που δεν χωρά το καρότσι φτάνει.
-
Ο χρήστης galimanis έγραψε:
Τώρα αυτό το έκανες για να τον πείσεις η για να τον μεταπεισεις;
-
Ο χρήστης galimanis έγραψε:
Υπάτη ; πολύ ωραίο αυτοκίνητο
-
Γνωρίζει κανεις τις διαφορές up και mii(περα απο την εξωτερικη εμφάνιση); Γιατι το mii κοστίζει 8200ε(με απόσυρση) και το vw move up 9200e(με αποσυρση) και εχουν τον ίδιο εξοπλισμο.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Γνωρίζει κανεις τις διαφορές up και mii(περα απο την εξωτερικη εμφάνιση); Γιατι το mii κοστίζει 8200ε(με απόσυρση) και το vw move up 9200e(με αποσυρση) και εχουν τον ίδιο εξοπλισμο.Ναι το up! εχει σημα VW ενω το Mii εχει σημα Seat.
-
Επίσης κανείς δε θα πήγαινε το μιιι κάτω από καταρράκτη πχ για φωτογραφία κλπ
-
Επισης κανεις δεν θα πηγαινε το Mii ή το Up! για φωτογραφια γενικως, αλλα σε τετοιο κοσμο που ζουμε το βλεπουμε κι αυτο.
-
πείτε τα ρε μάγκες με τα supercars
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Επισης κανεις δεν θα πηγαινε το Mii ή το Up! για φωτογραφια γενικως, αλλα σε τετοιο κοσμο που ζουμε το βλεπουμε κι αυτο. -
Βαρα το, δεν θα δουλεψει.
-
Billopoule που είναι το πρόβλημα που έβγαλε φωτογραφία ο φίλος ; Θα τρελαθούμε τελείως; Εγώ μπορεί να έχω cinquecento 20ετιας, απαγορεύεται να το φωτογραφίζω όπου και όπως θέλω; Τί λογική είναι αυτή;
-
Ακριβως επειδη σε αυτον τον κοσμο που ζουμε επικρατει το συναισθημα κι οχι η λογικη, δεν υπαρχει κανενα προβλημα ο καθενας να βγαζει φωτογραφια το πανεμορφο για εκεινον αμαξι του, κατοικιδιο του ή ψυγειο του (τυχαιο παραδειγμα το τελευταιο)
-
Ακριβως επειδη σε αυτον τον κοσμο που ζουμε επικρατει το συναισθημα κι οχι η λογικη, δεν υπαρχει κανενα προβλημα ο καθενας να βγαζει φωτογραφια το πανεμορφο για εκεινον αμαξι του -
Προφανως και αστειευομαι βεβαια, το οτι για εμενα ειναι το απολυτο εκτρωμα (μετα το Multipla δηλαδη ) δεν σημαινει κατι παραπανω για οποιονδηποτε αλλον, ουτε προφανως για τον ανθρωπο που εβαλε την φωτο στον 'καταρρακτη'
-
Ακριβως επειδη σε αυτον τον κοσμο που ζουμε επικρατει το συναισθημα κι οχι η λογικη, δεν υπαρχει κανενα προβλημα ο καθενας να βγαζει φωτογραφια το πανεμορφο για εκεινον αμαξι του, κατοικιδιο του ή ψυγειο του (τυχαιο παραδειγμα το τελευταιο)To τι είναι όμορφο μόνο με το συναίσθημα μπορεί να 'ερμηνευθεί'.
Δεν υπάρχει κάτι 'αντικειμενικά όμορφο' -
Εμενα παντως το vw up μου αρέσει.
-
To Citigo πάντως είναι ότι πιο σιχαμένο έχει βγάλει ευρωπαίος κατασκευαστής τελευταία. Χάζευα ένα λευκο στην αντιπροσωπειά σταματημένος στο φανάρι της Μ. Αντύπα το πρωί και πραγματικά μου χάλασε τη μέρα. Δεν το πίστευα ότι μπορεί να βγαίνει από γραμμή παραγωγής αυτή η μάσκα αυτοκινήτου εν έτη 2013 και ειδικά προερχόμενη από το ΥΠΕΡγκρουπ.
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii