-
Λίμνη βεγορίτιδα . Παλαιός αγ . αθανάσιος
http://maps.google.gr/maps?saddr=40.806 ... 5&t=m&z=15
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Λίμνη βεγορίτιδα . Παλαιός αγ . αθανάσιοςhttp://maps.google.gr/maps?saddr=40.806 ... 5&t=m&z=15
Κατάλαβα πού είναι, είχα περάσει από την περιοχή αυτή όταν ανέβηκα επάνω.
-
Γεια σας. Ενδιαφερομαι για ενα Peugeot με 2 πορτες και κινητηρα πετρελαιου. Εαν τυχον εχει προβλημα ο κινητηρας ή το σασμαν δεν θα με πειραζε. Οποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει μηνυμα..
-
καλησπέρα και ευχαριστώ για την αποδοχή
καταρχάς να διευκρινήσω οτι έχω κάνει το πρώτο σέρβις τον 10/2011 στα 10.500 χλμ. τις επόμενες μέρες θα το πάω για δεύτερο στα 30.500 χλμ. θα αναγκαστώ να επιλέξω την lion μιας και δεν ξέρω κάποια αξιόπιστη εναλλακτική. εσας το 2ο πόσο σας είχε στοιχίσει. Την Παρασκευή έπαθα λάστιχο πίσω δεξιά(πρόκα) και ο εγκέφαλος το αναγνώρισε με επιτυχία.
Το πήγα βουλκανιζατέρ και παρείγγειλα 2 michelin primacy.πέταξα τα μπροστά και έφερα τα πίσω μπροστά. Τα νέα φυσικά μπήκαν πίσω και θα προχωρήσω σε αγορά άλλων 2 το Σεπτέμβριο. Επειδή τα ραντάρ βρίσκονται κολλημένα πάνω στην ζάντα πρέπει σε αλλαγές να βγεί το λάστιχο απ την ζάντα αλλιώς θα μπερδέψει το αμάξι τις ενδείξεις.
όταν το βάζω μπροστά τώρα τελευταία μέχρι να ζεσταθεί κάνει σαν τρακτέρ..μετά στρώνει..καμια ιδέα κανείς?i love my 3008 ...αν είχε καλύτερο κινητήρα θα ήταν το τέλειο αμάξι!!!
-
Τεντωτήρας καδένας, ζήτα να στον ελέγξουν στην αντιπροσωπεία. Τι λάδια φοράς;
-
Ο χρήστης dimitris_3008 έγραψε:
καλησπέρα και ευχαριστώ για την αποδοχήκαταρχάς να διευκρινήσω οτι έχω κάνει το πρώτο σέρβις τον 10/2011 στα 10.500 χλμ. τις επόμενες μέρες θα το πάω για δεύτερο στα 30.500 χλμ. θα αναγκαστώ να επιλέξω την lion μιας και δεν ξέρω κάποια αξιόπιστη εναλλακτική. εσας το 2ο πόσο σας είχε στοιχίσει. Την Παρασκευή έπαθα λάστιχο πίσω δεξιά(πρόκα) και ο εγκέφαλος το αναγνώρισε με επιτυχία.
Το πήγα βουλκανιζατέρ και παρείγγειλα 2 michelin primacy.πέταξα τα μπροστά και έφερα τα πίσω μπροστά. Τα νέα φυσικά μπήκαν πίσω και θα προχωρήσω σε αγορά άλλων 2 το Σεπτέμβριο. Επειδή τα ραντάρ βρίσκονται κολλημένα πάνω στην ζάντα πρέπει σε αλλαγές να βγεί το λάστιχο απ την ζάντα αλλιώς θα μπερδέψει το αμάξι τις ενδείξεις.
όταν το βάζω μπροστά τώρα τελευταία μέχρι να ζεσταθεί κάνει σαν τρακτέρ..μετά στρώνει..καμια ιδέα κανείς?i love my 3008 ...αν είχε καλύτερο κινητήρα θα ήταν το τέλειο αμάξι!!!
Και αλλοι το ειχαν οπως κι εγω: τεντωτηρας καδενας
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τεντωτήρας καδένας, ζήτα να στον ελέγξουν στην αντιπροσωπεία. Τι λάδια φοράς;5-30.να τους πω να μου τα γυρίσουν σε 0-30??
-
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
καταρχάς να διευκρινήσω οτι έχω κάνει το πρώτο σέρβις τον 10/2011 στα 10.500 χλμ. τις επόμενες μέρες θα το πάω για δεύτερο στα 30.500 χλμ. θα αναγκαστώ να επιλέξω την lion μιας και δεν ξέρω κάποια αξιόπιστη εναλλακτική. εσας το 2ο πόσο σας είχε στοιχίσει. Την Παρασκευή έπαθα λάστιχο πίσω δεξιά(πρόκα) και ο εγκέφαλος το αναγνώρισε με επιτυχία.
κοστος αλλαγής?
-
Ο χρήστης Dimitris John Deere έγραψε:
Γεια σας. Ενδιαφερομαι για ενα Peugeot με 2 πορτες και κινητηρα πετρελαιου. Εαν τυχον εχει προβλημα ο κινητηρας ή το σασμαν δεν θα με πειραζε. Οποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει μηνυμα..Δεν υπάρχει 3008 με 2 πόρτες, οπότε δεν θα βρεις εδώ την απάντηση που θέλεις.
-
Σε 10.000 Klm 2.2 lt λάδι είναι πολλά?
-
Ο χρήστης mr.cleaner έγραψε:
Σε 10.000 Klm 2.2 lt λάδι είναι πολλά?ζυγωνεις τη φριτεζα.........
-
Ο χρήστης mr.cleaner έγραψε:
Σε 10.000 Klm 2.2 lt λάδι είναι πολλά?Σύμφωνα με την Peugeot, η κατανάλωση που αναφέρεις είναι 'φυσιολογική'.
'Μεταξύ δύο αλλαγών λαδιού, η κατανάλωση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 0,5 λίτρα στα 1.000 χλμ.'
-
Κάθε άλλο παρά φυσιολογική είναι, ασχέτως τι λέει το μανουάλι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάθε άλλο παρά φυσιολογική είναι, ασχέτως τι λέει το μανουάλι...Συμφωνώ Κωνσταντίνε. Γι΄ αυτό χρησιμοποίησα εισαγωγικά και πλάγια γραφή στη λέξη 'φυσιολογική'.
Όπως έχουμε ξανακουβεντιάσει, φαίνεται πως η Peugeot έχει τον πήχη πολύ χαμηλά (ή μήπως υψηλά;) για να αποποιείται των ευθυνών της έναντι των πελατών. Σύμφωνα με το manual, ο mr.cleaner θα έπρεπε να ανησυχεί αν η κατανάλωση λαδιού ξεπερνούσε τα 5 λίτρα στα 10.000 χλμ.
Μη τρελαθούμε κιόλας...
-
Καλημέρα στο forum μετά από αρκετό καιρό.Σήμερα μου ήρθε επιστολή ανάκλησης απο την Peugeot για τη δωρεάν αντικατάσταση πεντάλ συμπλέκτη για λόγους 'καλής λειτουργίας του αυτοκινήτου'.Είναι μοντέλο 2010 με 46000 χμ.(το γνωστό πανέμορφο λευκο) Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?
-
Τι πρόβλημα παρουσιάζει το πεντάλ του συμπλέκτη;Εμένα δεν μου ήρθε τέτοια επιστολή.
Μου έχει βγάλει την τελευταίο μήνα (μετά το ταξίδι καιμακτσαλάν) coolant cirvuit level too low
Το αντιψυκτικό υγρό ήταν όντως λίγο και συμπλήρωσα. Μάλιστα κατα λάθος έβαλα λίγο πιο πολύ.
Το μύνημα από τότε μου το έβγαλε άλλες 5 φορές . Χάλασε ο αισθητήρας ή υπάρχει και αλλού αντιψυκτικό υγρό;
Κάπου στο internet Που έψαξα ανάφεραν ότι αν βάλεις λάθος αντιψυκτικό , μπορεί να γίνει σαν τζελ. Εμένα κάπος έτσι έιναι;
Να βάλω λίγο νερό; -
Ο χρήστης dimitris_3008 έγραψε:
κοστος αλλαγής?
Εγω τον ειχα αλλαξει στην εγγυηση.
Μονο ο τεντωτηρας κανει 42 ευρω. Η δουλεια ειναι 3,5 ωρες. Στη Δραμα η ωρα ειναι 43 ευρω. Επιπλεον αλλαζουν και κατι προσθετα πραγματα(βιδες κλπ). Οι υπολογισμοι δικοι σου.
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Τι πρόβλημα παρουσιάζει το πεντάλ του συμπλέκτη;Εμένα δεν μου ήρθε τέτοια επιστολή.Κανένα απολύτως.Ισως είναι ανάκληση για συγκεκριμένα μοντέλα.Σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία μου είπαν οτι θα παραγγείλουν τα ανταλλακτικά και θα με καλέσουν εντός της βδομάδας.
Εντός της εγγύησης (ευτυχώς) αλλαξα εκτός από τεντωτήρα καδένας και αντλία νερού και τον αισθητήρα του δοχείου που απ' οτι φαίνεται είναι ελλατωματικός από τη μάνα του. -
Με τον αισθητήρα του δοχείου είχε και το δικό μου πρόβλημα και μου τον είχαν αλλάξει εντός εγγύησης. Μου έβγαζε κι εμένα το μήνυμα αυτό. Προφανώς προβληματικός και αυτός (όπως και η αντλία νερού) αφού βλέπω ότι συνέβει και σε άλλους.
Επιστολή για τον συμπλέκτη δεν μου έχει έρθει.
-
εχω ενα peugeot 3008 1.6 150 αλογα τουρμπο με τυπο κινητηρα 5FX και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει κιτ αεριου χωρις πνευμονα.Αλλα τελευταιας γενιας της vialle
Καλησπέρα
Σας ενημερώνω ότι έχει βγει σύστημα υγραερίου για το αυτοκίνητο σας.
μάρκα LANDI RENZO.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
ΕυχαριστώΑναστασία Πιπερίδου
(Γραμματεία-Πληροφορίες)
FORD Στάθης Σ&Ν
Χρυσαυγή-Λαγκαδά (Θεσσαλονίκη)
Τηλ: 23940 25605
ΦΑΞ: 23940 25705
e-mail: info@stathis-sn.gr
Peugeot 3008 '08