-
http://store.steampowered.com/app/225260/
ενα καμμενο παιχνιδι στα σιγουρα για οσους το εχουν παιξει
-
Ξερεί κανείς που θα βρώ το Goldeneye 007 για Wii;Εκτος απο ebay!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Είναι πολύ βαρύ..Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
αν και εχω καμια εβδομαδα που απεχω πληρως απο το PC και δε βλεπω να ξεμπερδευωμε τρεχαματα και αυτην,
τελικα χωρις Dx11 παιζει εστω και με καποια features off? -
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Είναι πολύ βαρύ..
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
αν και εχω καμια εβδομαδα που απεχω πληρως απο το PC και δε βλεπω να ξεμπερδευωμε τρεχαματα και αυτην,
τελικα χωρις Dx11 παιζει εστω και με καποια features off?Όχι για κανένα λόγο
Και αν δεν έχει πολλή καλή κάρτα κόβεις αβέρτα πράγματα.. η δική μου τα βρίσκει πολύ σκούρα
-
δεν αντιλέγω ότι είναι βαρύ...απλά είδα στο yt πολλά σχετικά βίντεο και με την κάρτα μου....ακόμα και στο low settings να το παίξει κανείς είναι πολύ καλό σε γραφικά! Εγώ θα είμαι σίγουρα από high και πάνω!
Αρχικά θα βάλω το nvidia expirience να δω τι ρυθμίσεις θα κάνει!
Αυτό που θα κάνω εγώ αν δεν μου αρέσει είναι να βάλω το vsync στο off και το msaa μόνο στο 2χ! Πιστεύω ότι έτσι θα παίξει τα υπόλοιπα στο τέρμα ή τουλάχιστον στο high settings! Μιλάω για τουλάχιστον 35-40 frames που θεωρώ αξιοπρεπές το παιχνίδι! Με παραπάνω θα μου αρέσει σίγουρα!
Αν πάλι δεν παίζει όπως θέλω θα ξανανεβάσω το cpu στα 4-4,2 για λίγο και θα δοκιμάσω και λίγο o/c στην κάρτα μέσω afterburner!
Τι διάολο...θα είμαι σχεδόν όπτιμαλ εκεί...
Από Πέμπτη με βλέπω να το εγκαθιστώ! -
εισαι με Dx11 εσυ?
(επιμενω, μεχρι να να το βαλω να φαω τα μουτρα μου οπως λεει και ο Q ) -
ναι είναι καινούρια η κάρτα μου...νομίζω όμως ότι και όλες οι περσινές ήταν dx11!
Γενιά 6χχχ ati και 5χχ nvidia -
dx11 ειναι οι ati/amd απο τις 5αρες και οι nvidia απο τις 4αρες
οι 4xxx σαν αυτη του kilo ειναι 10.1
παντως σπυρο το vsync στο συγκεκριμενο παιχνιδι πρεπει να βγει , αλλα αν το ρυθμισεις ετσι ωστε να εχεις πολλα frames δε θα σε ενοχλησει ιδιαιτερα
εγω επειδη εχω και μολις 1GB μνημη καρτας εκανα μεγαλες σφαγες για να κρατησω τα textures very high (εβαλα ολα τα αλλα medium και τα φιλτρα πηραν ποδι)
το προβλημα του παιχνιδιου ειναι οτι σε ολες τις καρτες εχει μεγαλα frame drops , θελει patch οπωσδηποτε -
dx11 ειναι οι ati/amd απο τις 5αρες και οι nvidia απο τις 4αρεςοι 4xxx σαν αυτη του kilo ειναι 10.1
παντως σπυρο το vsync στο συγκεκριμενο παιχνιδι πρεπει να βγει , αλλα αν το ρυθμισεις ετσι ωστε να εχεις πολλα frames δε θα σε ενοχλησει ιδιαιτερα
εγω επειδη εχω και μολις 1GB μνημη καρτας εκανα μεγαλες σφαγες για να κρατησω τα textures very high (εβαλα ολα τα αλλα medium και τα φιλτρα πηραν ποδι)
το προβλημα του παιχνιδιου ειναι οτι σε ολες τις καρτες εχει μεγαλα frame drops , θελει patch οπωσδηποτεδεν ήξερα ότι είναι από τότε...δηλαδή η επόμενη από την 4870 που είχα και ήταν 10.1 βγήκε με dx11; Πολύ καλά!
Επειδή έψαξα με ρυθμίσεις σε yt σε ανάλογες κάρτες με την δική μου (απλές 660ti) αλλά και ίδια με την δική μου (msi o/c) είμαι αισιόδοξος ότι θα το τρέξω σε 1080p με λίγες συγκριτικά παραχωρήσεις!
Αυτό που ανέφερες για την μνήμη δυστυχώς είναι αλήθεια...το crysis 3 απαιτεί σχεδόν 2 γκίγκα από τις κορυφαίες κάρτες με τέρμα όλα! -
Ναι και μου κάνει εντύπωση που η nvidia κάνει τσιγκουνιες στα ακριβά μοντέλα της και βάζει μόνο 2
Πλέον θες 3Πάντως το ότι οι 5xxx είχαν dx11 δε σημαίνει ότι μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν πλήρως , αν εξαιρέσεις 2, 3 κάρτες οι περισσότερες δε θα το σήκωναν σε κανονικό παιχνίδι καν
Dx 11 άνετα (χωρίς εκπτώσεις σε εφφε και φίλτρα) μπορούμε να πούμε ότι έχεις ουσιαστικά στη τωρινή γενιά, όπως και παιχνίδια που το υποστηρίζουν, γιατί παλιότερα ήταν ελάχιστα
Το crysis εμένα πάντως μου έδειξε το εξής.. δε μπορείς να ανέβεις έτσι απλά πάνω από 1080p θες προσιτές κάρτες με επιδόσεις titan για κάτι τέτοιο και αυτό αργεί ακόμα..
-
ακόμα τα 3gb δεν τα χρειάζεσαι...σε λίγους μήνες όμως θα τα χρειάζεσαι στα κορυφαία παιχνίδια
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ακόμα τα 3gb δεν τα χρειάζεσαι...σε λίγους μήνες όμως θα τα χρειάζεσαι στα κορυφαία παιχνίδιαΤα χρειάζεσαι όταν υπάρχει ήδη παιχνίδι που τρώει τα 2
Επίσης δε σκέφτονται πολύ αυτούς που θα θέλουν να παίξουν σε μεγαλύτερες αναλύσεις, μας και sli/cf να κάνεις δε διπλασιάζεται η μνήμη σου πάλι 2 θα έχεις..
Τα 2 ήδη χρειάζονταν πριν 2 χρόνια που πήρα τη δική μου και για να γλιτώσω 60 ευρώ πήρα το μοντέλο με το 1 gb και σε γενικές γραμμές δεν είχα πρόβλημα, όμως πλέον το πρόβλημα αρχίζει και φαίνεται
οπως λοιπον ειχε δικιο η amd πριν 2 χρονια που εβαζε 2 στα μγ=εγαλα μοντελα και η nvidia 1.5 ετσι εχει και τωρα δικιο που βαζει 3
απλα κοιταει το μετα, οχι το σημερα...και θα αρχισω να πιστευω και το ιδιο για τις cpu της...δεν ξερω αν ειδες ποαο καλα τα πανε οι fx στο crysis που βλεπει 6 πυρηνες
-
σε συνδυασμο με τις πολυπυρηνες κονσολες εχω αρχισει πλεον να σκεφτομαι σοβαρα να χτισω συστημα σε amd στο μελλον
θα περιμενω βεβαια να δω και τις εξελιξεις
-
τα crysis παραδοσιακά ξεζουμίζουν το hardware της εποχής και πρακτικά φέρνουν στα όρια και μελλοντικές υλοποιήσεις!
Εξαίρεσε τα λοιπόν και μην τα ταυτίζεις με τον κανόνα!
Μέχρι σήμερα δεν παίζεις τα πάντα και μάλιστα σε παραπάνω από 30frames; Ακόμα και με 1gb λοιπόν δεν σε περιόρισε πουθενά μέχρι σήμερα! Αν έχεις πρόβλημα σε πρώτη φάση πέσε σε 1650 από 1080p...μικρή διαφορά σε μόνιτορ 22-23 ιντσών! Κλαιν μαιν...θα το παίζεις πολύ καλά και δεν θα καταλάβεις τίποτα μόλις σου βγει από το μυαλό ότι δεν παίζεις στην μέγιστη ανάλυση!Στη δική μου πάντως κάρτα σε όλα τα συγκριτικά με υλοποιήσεις 3gb δεν είδαν την παραμικρή διαφορά στα παιχνίδια προ crysis 3! Μιλώ για στοκ υλοποιήσεις αφού στις o/c έχουμε διαφορετικά δεδομένα! Εγώ είμαι -υποτίθεται διότι δεν μπορώ να το εξακριβώσω στην πράξη- 4% λιγότερο από στοκ 670 και ακόμα λιγότερο στα όρια του υπερχρονισμού της συγκεκριμένης υλοποίησης! Θεωρητικά λοιπόν είμαι λίγα frames per second πίσω.
Στο μέλλον άμα δω ότι πέφτω πολύ θα την κάνω sli με μια μεταχειρισμένη ίδια που φαντάζομαι θα μπορώ να βρω με 100-150 ευρώ! -
σε συνδυασμο με τις πολυπυρηνες κονσολες εχω αρχισει πλεον να σκεφτομαι σοβαρα να χτισω συστημα σε amd στο μελλονθα περιμενω βεβαια να δω και τις εξελιξεις
μέσα στο 2013 να μην κάνεις τίποτα...
κάτσε να βγει το ps4 κάτσε να δούμε τι θα γίνει και πως και βλέπεις.
Στην παρούσα φάση θεωρώ χαζό να έχεις i5 περσινό και να πάρεις 8350!
Να δούμε το διάδοχο του πρώτα και μετά!
Να ξέρεις ότι ακούγεται πως η amd έπαιζε μόνη της στο θέμα επεξεργαστής ps4 διότι η ιντέλ κινδύνευε σε αναγκαστική διάσπαση λόγω του νόμου περί μονοπωλίων που ισχύει στις ΗΠΑ!
Θεωρώ άλλωστε περίεργο να μην προσπάθησε να χτυπήσει το ps4 όταν αυτό σημαίνει εκατομμύρια πωλήσεις και κυρίως αυξημένη συμβατότητα σε ιντελ based συστήματα! Μην ξεχνάμε ότι οι ιντέλ υπερτερούν σε θερμοκρασία λειτουργίας σε σχέση με τους amd κάτι που είναι σημαντικό σε μία κονσόλα κλειστής αρχιτεκτονικής που δεν είναι τιγκα στα ανεμιστήρια σαν τα πισι και συχνά κλείνει ...βδομάδες ανοικτή με εφαρμογές που την πιέζουν apriori!
Τα πισι δεν παίζουν μόνιμα παιχνίδια όπως οι παιχνιδομηχανές! Μπορεί να λειτουργούν 24/7 όμως τις περισσότερες ώρες δουλεύουν στο 10-20% το πολύ της ισχύος τους! -
ενταξει αλλα καλο ειναι να εχεις την απλα σου, γιατι τα λιγα παιχνιδια γινονται πολλα με τον καιρο
προβλημα γενικα δεν εχω, αλλα πχ ΑΑ κλεινω παντα τελειως οπου εχω και dx11, ειναι κλασικο πλεον και φταιει αποκλειστικα και μονο η μνημη
οσο για το sli θα σου προτεινα να το αποφυγεις.. αυτη η λυση δεν ειναι καθολου αξιοπιστη και στις 2 εταιρειες, παντα παει κατι στραβα και μεχρι να το φτιαξουν , αν το φτιαξουν, μπορει να περασουν και μηνες
το καλο και συμφερον ειναι να εχεις μια δυνατη και ικανη καρτα
αλλωστε μετα απο καποιο καιρο η καρτα σου θα εχει μεινει πισω σε διαφορα θεματα οποτε ακομα και αν θεωρητικα διπλασιασεις τη δυναμη της θα υστερεις σε διαφορα θεματα οποτε δε θα αξιζει
απλα περιμενεις 2+ χρονια σπρωχνεις τη καρτα σου οσο πιανει και αγοραζεις μια αλλη καινουρια
ακομα και αν στη θεωρια το να επαιρνες μια δευτερη θα σου εδινε παραπανω επιδοσεις στη πραξη με την πιο καινουρια θα παρεις ουσιαστικα παραπανω επιδοσεις που θα βλεπεις στη πραξη συνεχεια και οχι οποτε καπνισει στους drivers ή το καθε παιχνιδι
ΥΓ ναι μεσα στο 13 μαλλον θα κατσω στα αυγα μου
-
ΥΓ2
3 ετων ειναι ο ι5 μου, ειναι συγχρονος του δικου σου επεξεργαστη, απο τους πρωτους i
ΥΓ3
αυτο με τις θερμοκρασιες ειναι μεγαλος μυθος και υπαρχουν αρκετα παραδειγματα
ολα ειναι θεμα ψυξης ομως οι intel τα προηγουμενα χρονια ακομα και σημερα εχουν μερικους απο τους πιο ζεστους επεξεργαστες βλεπε τους πρωτους i7 και γενικα τους σημερινους ivy
οι amd ειναι μα χαρα και σε πιο προσιτα μοντελα βαζουν καλυτερες ψυκτρες απο τις στοκ ιντελ που ειναι για γελια
-
πρόσεχε που είναι το θέμα και το λέω σαν κάτοχος amd:
οι amd απλά δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τους 65 βαθμούς κελσίου ενώ οι i5-i7 φτάνουν κάτι 80άρες ξεγυρισμένες όπου δουλεύουν άριστα!
Έτσι στους amd θα πρέπει να οβερκλοκάρεις τόσο ώστε ναμην ξεπεράσεις αυτό το κρίσιμο σημείο διότι μετά αρχίζει τα κρασαρίσματα και την αστάθεια στην λειτουργία του!
Αυτό κοίτα το και σε τεστ του 8350 για να καταλάβεις!
Δεν έχει λοιπόν σχέση με τον αν λειτουργεί αξιόπιστα ένας επεξεργαστής υπό στοκ συνθήκες ή οβερκλοκαρισμένος κάτω του ορίου που είπα!
περί sli: η nvidia τα καταφέρνει καλύτερα σε αυτό και έχω δει ήδη πολλούς ξένους που το έχουν κάνει!
Σίγουρα η νέα κάρτα και μάλιστα μόνη της είναι καλύτερη λύση από την κατοχή 2 παλαιότερων ακόμα και αν υστερεί σε απόλυτη δύναμη αφού το sli δεν συνεπάγεται διπλάσια απόδοση αλλά μάλλον μια αύξηση 30-40% και αυτή υπό προϋποθέσεις! -
καλα αμα δουλευουν στους 80 βαθμους για μερικα χρονια θα τους παρεις στο χερι, αυτα με τους 80 βαθμους και ολα καλα τα θεωρω φανμποισμους δεν ειναι σοβαρα πραγματα...
ευτυχως υπαρχουν και οι γομαροψυκτρες και τελικα δε σε νοιαζει αυτο...
στο μονο που και καλα υστερουν οι amd ειναι οτι δουλευουν με παραπανω ταση στα ιδια nm , αλλα αυτο δε νομιζω οτι ενδιαφερει ιδιαιτερα
επισης στο overclocking ανεβαινουν συνηθως πιο λιγο και σε απολυτα νουμερα αλλα κυριως σε ποδοστο , αλλα αυτο συμβαινει επειδη δουλευουν ηδη πολυ ψηλα σε σχεση με αντιστοιχους ιντελ
αν ηθελε παντως η ιντελ θα μπορουσε να τους σβησει , αρκει να περνουσε τους 4 πυρηνες με τους οποιους εχει φαει κολλημα (οι 6πυρηνοι των 500 ευρω ειναι ανεκδοτο)
αν μιλαμε για εφαρμογες που θελουν 1 ή 2 πυρηνες ειναι χαλαρα μπροστα αφου ο καθε πυρηνας ιντελ ειναι πιο ισχυρος, ομως οταν οι εφαρμογες θελουν παραπανω εκει αρχιζουν τα θεματα
και μου ειναι δυσκολο αυτη τη στιγμη να επενδυσω χωρις πολλη σκεψη σε 4πυρηνο οσο καλο κι αν ειναι
γιατι το θεωρω πολυ πιθανο με τη κυκλοφορια των νεων κονσολων να πανε κι αυτοι σε πολλους πυρηνες και οσοι πηραν ακριβους τετραπυρηνους να μεινουν με το πουλι στο χερι
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)