-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είχα την εντύπωση ότι ήταν 22:00 Αγγλίας. Αλλά από τότε που ζούσα εγώ εκεί πολλά άλλαξαν, μπορεί να θυμάμαι και λάθος. Τότεο ήταν ακόμα ο Needel παρουσιαστής να φανταστείτε...Αντί για τον May? Στη 1η σεζόν (2003?) δεν ήταν αυτό?
-
Μπα... δεκαετία '90...
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Είχα την εντύπωση ότι ήταν 22:00 Αγγλίας. Αλλά από τότε που ζούσα εγώ εκεί πολλά άλλαξαν, μπορεί να θυμάμαι και λάθος. Τότεο ήταν ακόμα ο Needel παρουσιαστής να φανταστείτε...
Αντί για τον May? Στη 1η σεζόν (2003?) δεν ήταν αυτό?
Αυτον λες εσυ
May πολυ καλυτερος.Βεβαια εχει και πολυ πιο εντονο ρολο πια,ενω ο απο πανω κατι μεταχειρισμενα οδηγουσε και κατι ερευνες αγορας εκανες μονο -
Πολύ γκρίνια... 'Κατώτερο', 'από τα χειρότερα', κλπ κλπ
Λες και η Ελληνική τηλεόραση έχει καλύτερες εκπομπές...
Καλά που υπάρχει και αυτή η εκπομπή(και κάποιες όμοιες) στο εξωτερικό και βλέπουμε και τίποτα.Σε όποιον δεν αρέσει, υπάρχει ο 'Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής', 'Η Χουάνα η παρθένα' και η εξακοσιοστή τρίτη επαναληψη από το 'καφέ της Χαράς'
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είχα την εντύπωση ότι ήταν 22:00 Αγγλίας. Αλλά από τότε που ζούσα εγώ εκεί πολλά άλλαξαν, μπορεί να θυμάμαι και λάθος. Τότεο ήταν ακόμα ο Needel παρουσιαστής να φανταστείτε...Έτσι μαζί με Quentin Willson, William Woollard, Clarkson, Chris Goffey και άλλους.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πολύ γκρίνια... 'Κατώτερο', 'από τα χειρότερα', κλπ κλπ
Λες και η Ελληνική τηλεόραση έχει καλύτερες εκπομπές...
Καλά που υπάρχει και αυτή η εκπομπή(και κάποιες όμοιες) στο εξωτερικό και βλέπουμε και τίποτα.Σε όποιον δεν αρέσει, υπάρχει ο 'Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής', 'Η Χουάνα η παρθένα' και η εξακοσιοστή τρίτη επαναληψη από το 'καφέ της Χαράς'
Aπαγορευεται να γραψουμε μια αρνητικη κριτικη για ενα επεισοδιο ξενης εκπομπης επειδη η εγχωρια t.v ειναι τραγικη?Πολυ βολικο σε βρισκω..
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Είχα την εντύπωση ότι ήταν 22:00 Αγγλίας. Αλλά από τότε που ζούσα εγώ εκεί πολλά άλλαξαν, μπορεί να θυμάμαι και λάθος. Τότεο ήταν ακόμα ο Needel παρουσιαστής να φανταστείτε...
Έτσι μαζί με Quentin Willson, William Woollard, Clarkson, Chris Goffey και άλλους.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Έτσι μαζί με Quentin Willson, William Woollard, Clarkson, Chris Goffey και άλλους.
την vbh ξεχασατε
-
μπορει κανεις να μου πει αν υπαρχει κατι αντοιστιχο της εκπομπης η αν παιζει σε καποιο καναλι το pimp my ride η κατι τετιο..?
-
Γίνε Άρης(να γουστάρεις) και μπορεί να σε πούμε...
-
Ωραίο το RR vs Oshkosh!
-
Μέτριο επεισόδιο αν και το κεντρικό του θέμα πραγματικά ήταν ενδιαφέρον. Ένα ζήτημα πολύ σημαντικό όπως είναι οι υπέργηροι οδηγοί το έκαναν τσίχλα στη λογική της χιουμοριστικής εκπομπής. Πάντως έστω και έτσι ένα μνμ το έλαβαν ελπίζω οι βιομηχανίες.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Γίνε Άρης(να γουστάρεις) και μπορεί να σε πούμε...τι ομαδα εισαι..?? απο τις μεγαλες
-
AOM Πυλαίας
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μέτριο επεισόδιο αν και το κεντρικό του θέμα πραγματικά ήταν ενδιαφέρον. Ένα ζήτημα πολύ σημαντικό όπως είναι οι υπέργηροι οδηγοί το έκαναν τσίχλα στη λογική της χιουμοριστικής εκπομπής. Πάντως έστω και έτσι ένα μνμ το έλαβαν ελπίζω οι βιομηχανίες.πλακα ειχε, ξυπνησα τη πολυκατοικια απο τα γελια στο self destruction του rover myltipla. Ολα τα λεφτα!
Ωραίο το RR vs Oshkosh!
πραγματι....
ΥΣ. σε μονοκατοικια μενω....
-
Moυλάρι ο Αστραχάν (Savage Rivale)
-
Τα τεστς του Foust στο τέλος των ΤG USA είναι γαμάτα! Τρελός petrolhead.
-
Fast n loud,δεν εχει πλεον ολοκληρα επεισοδια στο youtube αν εχω ψαξει καλα...
Παιζει αλλου τα της season 2? -
Εχεις πμ.
-
Pagani responds to accusations of cheating on Top Gear
http://www.worldcarfans.com/11302275440 ... n-top-gearPagani confirms using two sets of tires on Top Gear
http://www.worldcarfans.com/11302285443 ... n-top-gear
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion