-
Infinity εκτός περιστασιακης χρήσης δεν έχω ασχοληθεί με τα κόλπα των μηλων, έφαγα φλασια μπας και γίνεται και έτσι, η υπόθεση εργασίας λέει να μπουν mp3 στο κινητό για ταξίδι οπότε απλά πείτε τι κανω
Corsair δυστυχώς το τοπικ στο αντροιντ έχει χαλάσει πολύ πχ εσύ να προτείνεις επίσημες ρομ, το 4s ήταν η μόνη λύση -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Corsair δυστυχώς το τοπικ στο αντροιντ έχει χαλάσει πολύ πχ εσύ να προτείνεις επίσημες ρομ, το 4s ήταν η μόνη λύση
καλα δεν εχεις αδικο αγαπητε μου... τελευταια εχω γινει πολυ γερομλκς
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
!!!! Χμμμμ.... αυτο πρεπει να ειναι 'παραξενια' στην εκδοση για iOS, γιατι στον client του Android δεν βλεπω καποιο περιορισμοΤα δύο λειτουργικά έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο που αντιμετωπίζουν το ζήτημα αποθηκευτικού χώρου. Εν συντομία, ένα app στο iOS δεν έχει πρόσβαση σε οποιοδήποτε χώρο πέρα από ένα virtual sandbox ας πούμε που του δίνεται. Είναι το ίδιο 'πρόβλημα' ας πούμε με τα video και τους αντίστοιχους players.
Δεν υπάρχει κάποιος κοινός χώρος όπως στο android, όπου θα μπορούσε να γράψει μια εφαρμογή και να βλέπουν τα data όλες οι άλλες.
Εξαίρεση αποτελούν media μέσα από πολύ συγκεκριμένα 'κανάλια' για χρήση από το itunes.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Infinity εκτός περιστασιακης χρήσης δεν έχω ασχοληθεί με τα κόλπα των μηλων, έφαγα φλασια μπας και γίνεται και έτσι, η υπόθεση εργασίας λέει να μπουν mp3 στο κινητό για ταξίδι οπότε απλά πείτε τι κανω
Corsair δυστυχώς το τοπικ στο αντροιντ έχει χαλάσει πολύ πχ εσύ να προτείνεις επίσημες ρομ, το 4s ήταν η μόνη λύσηΑνοίγεις itunes, επιλέγεις το iphone σου, επιλέγεις το tab music, επιλέγεις το sync music, selected playlist και τσεκάρεις τι θέλεις να συγχρονίσεις.
-
έχω συνδεδεμένη την συσκευή , έχει 6.1.2 και παρόλα αυτά δεν μου την βγάζει στην μπάρα του evasi0n
?
-
Έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση;
-
Τρέχεις το evasi0n και μετά συνδέεις την συσκευή.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση;1.4 στο πρόγραμμα, 6.1.2 στην συσκευή...
τίποτα...
-
Έχεις κλείσει το itunes?
-
Στον υπολογιστή του γραφείου δεν έχω καθόλου ιτιουνς...
Λες να παίζει ρόλο που δεν έχω συνδέσει ακόμα καμία φορά την συσκευή με το ιτιουνς;; Κουλο
Μόλις την αναβάθμιση σε 6.1.2 OTA -
Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ιτουνες αν έχεις τη δυνατότητα.
Επίσης καλό είναι τις αναβαθμίσεις να τις κάνεις με restore. Μετά απο jb είναι απαραίτητο. -
Δούλεψε ...
Για κάποιο λόγο ήθελε πρώτα ρεστορ -
6.1.2 + jb + appcake... σφαίρα...
για κάποιο λόγο παρόλο που οι νέες συσκευές δεν απαιτούν σύνδεση με ιτιουνς για να δουλέψουν, το θέλουν το ριστορ τους για να γίνουν jb, έτυχε και σε 5αρη μηλόφωνο φίλου
-
Αυτός είσαι. Το appcake και γενικά όσα άλλα έχω δοκιμάσει δε φτάνουν την ποικιλία του apptrackr. Γενικά έχω ψιλοαπογοητευτεί με τα σπασμένα. Μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει και γερναω γιατί τελευταία αγοράζω εφαρμογες.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτός είσαι. Το appcake και γενικά όσα άλλα έχω δοκιμάσει δε φτάνουν την ποικιλία του apptrackr. Γενικά έχω ψιλοαπογοητευτεί με τα σπασμένα. Μου φαίνεται ότι έχω αρχίσει και γερναω γιατί τελευταία αγοράζω εφαρμογες.apptrackr ακόμα δεν έβαλα , αλλά γενικά υπάρχει θέμα με τις εφαρμογές... θα μας αναγκάζουν να τις πληρώνουμε στο τέλος...
άσχετο, υπάρχει τρικ για να φορτίζεις το παδ από Η/Υ ?
-
πάρε mac που δίνει περισσότερα mA στη usb.
Ίσως αν πάρεις εκείνα τα καλώδια που συνδέονται ταυτόχρονα σε δύο usb ports να γίνεται κάτι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
πάρε mac που δίνει περισσότερα mA στη usb.Ίσως αν πάρεις εκείνα τα καλώδια που συνδέονται ταυτόχρονα σε δύο usb ports να γίνεται κάτι.
έχω κάνει το μακ μου προσωρινή τράμπα για να την διπλωματική ...
πόσο δίνει το μεν και πόσο το δε? -
Και με το απλο φορτιζει, απλα παιρνει περισσοτερη ωρα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
πάρε mac που δίνει περισσότερα mA στη usb.Ναι ειδα τα χαϊρια της Apple, πως λυνει τα προβληματα
Αυτο το κωλοitunes κρασαρει καθε φορα που προσπαθω να περασω συγκεκριμενα pdf Μου 'χει σπασει τα νευρα -
τα win max 500mA
τα mac νομίζω max 1600mA. Φορτίζουν iPad άνετα πάντως.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...