-
Αν είναι έξυπνος δε θα το κάνει γιατί θα καρφωθεί. Αν έχει πέσει καλό παραδάκι από τη μαμά λογικά θα το κάνει.
-
Είναι απολύτως λογικό να το κάνει.
Μόνο για Porsche εκφράζεται θετικά.
Το LFA , το έθαψε.
Τις BMW τις ξεφτίλισε.
Στο review του Toyota GT 86 ήταν κατσούφης
ενώ η παλαβομάρα του να δώσει Porsche και να αγοράσει Ferrari 599 για προσωπικό car,
ήταν και πάλι καπρίτσιο της στιγμής, 1-2 μέρες να την κρατήσει, έτσι για στάχτη στα μάτια.Για το Pagani δεν θα πω, ξεφτιλίστηκε για άλλη μια φορά δείχνοντας το πόσο εμπαθής
είναι.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο ΜΑΝΚΕΙ ! ΧΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΝ.
-
+1
Bέβαια ο Έντις δεν παίζει δίκαια, προφητεύει του ασφαλούς.
-
-
Άντε πάλι με τον πίθηκα...
ΟΛΟΣ ο δημοσιογραφικό κόσμος υποκλίνεται στο feeedback των συγκεκριμένων controls, αυτός τα δικά του! EPIC!!!
-
I raise you :
στο 2.10+ την χρησιμοποιεί με τον πιο ποταπό τρόπο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος
ένα αυτοκίνητο : για να τσιμπήσε κάτι απο Walesδεν φτάνει δηλαδή το 'τραπέζωμα' είναι και στο Crickhowell (WTF δηλαδής!! )
Αμ στο 5.10 , που τολμά και λεει για low mpg ?
Θα του κόψουν τα ...γένια στο Porsche Offiziel Headquarters GMB(και Χά!) -
Τσπα και στο GT-86 που αναφέρθηκε πριν, φρόντισε να κάνει νέο βιντεάκι για να τονίσει ότι αυτός θα βαζε τα λεφτά του σε μεταχειρισμένη Cayman, στο οποίο βιντεάκι φρόντισε να τη βγάλει και λίγο καλύτερη από 911.
Για να τόλμαγε να πει σε βίντεο πορσικού ότι είναι προτιμότερο να πάρει κάποιος μεταχειρισμένη Lamborghini αντί για 911 και μετά θα του έδιναν αποκλειστικότητα αυτό να τεστάρει...
Τέλος το από μένα.
-
Μα για Porsche μιλάμε και παράγωγα της, που το είδες το offtopic
-
WIN
Απλά του βγάζω το καπέλο.
ΥΓ: όπως έχω γράψει άπειρες φορές δεν είμαι fanboy της Ferrari, θα προτιμούσα μια Porsche από οποιοδήποτε GT-R που κάνει 0-100 σε 3 νανοσεκόντ και θεωρώ ότι ο Χάρης είναι από τους πλέον αξιόλογους οδηγικά συντάκτες με πολλά χλμ σε αγώνες και όχι σε παντιλίκια σε πίστες τύπου καρτόδρομο αλλά με ξενερώνει το πόσο προβλέψιμος είναι όταν πουλάει Porsche και τη μουτσούνα του σε βαθμό υπερβολικό για δημοσιογράφο.
-
Συμφωνώ το ότι έχει συμπάθεια, δεν συζητάμε τα αυτονόητα.
---- Αν στο τεστάκι με M3 GTS και C63 Black, έλεγε 'είναι άχρηστα, πάρτε Porsche' οκ.
Εϊπε οτι είναι εναλλακτικές και απλά αυτήν θα έπαιρνε αυτός. Είναι εμπαθής?---- Αν στο video με το Nissan , έλεγε 'Η Porsche του ρίχνει κοιλάδες' , θα έλεγα οκ.
Εν τέλει, απέρριψε και τα 2 και τσίμπησε μια Gt3 (αυτήν λατρεύει βασικά αν παρατηρήσεις).Συμφωνώ επίσης στο ότι σαφώς είναι πολύ πιο ζεστός όταν τεστάρει μια Porsche αλλά τι να κάνεις,
ο βήχας , κάτι άλλο και οι συμπάθειες δεν κρύβονται.
Το προτιμώ, απο έναν δημοσιογράφο μια στο καρφί και μια στο πέταλο , με ένθεν και ένθεν θολούρες κρίσεις.
Εφόσον βέβαια και ο ΜΑΝΚΕΥ δεν θολώνει τα νερά στα review του.ΥΓ bonus , παιξτο στο 5.00 , δεν νομίζω οτι παίζει πιο love scene για Ferrari/supercar.
-
Τόση ώρα απαντάς σε αυτό
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
O Χάρης είναι Πατέλοςτο οποίο φυσικά δεν είπα ποτέ.
Δεν είναι τόσο ηλίθιος για να θάψει εξόφθαλμα κάποια μάρκα, αλλά αντίθετα τόσο έξυπνος ώστε να περνάει πάντα το εκάστοτε πορσικό ως Monkey Harris approved option.
-
Αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα :
ΓΟΥΙ ΝΤΟΝΤ ΓΚΙΒ Ε ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚ
εαν προτείνει πάλι Porsche στο
τέλος γιατί ξέρουμε την συμπάθεια του!!Το video είναι ποιοτικό, τζάμπα είναι, καλά αυτοκίνητα έχει , χέρια έχει να τα πάει,
καλά πλάνα βλέπουμε , who cares.Τα υπόλοιπα είναι για να πλακώνονται οι φανατίλες για τον αν η ανισόρροπη ανάρτηση
του GTR υπερσκελίζει το PASM και κουραφέξαλα.Το όλο θέμα ξεκίνησε απο το έτσι θα πει, κι αλλιώς θα χολιάσει κλπα.
Ξεκολλάτε ρε! -
+00
ξεκολληστε με τον πιθηκα...
-
Α συγνώμη παρεξήγηση.
Εγώ νόμιζα ότι ο Χάρης ήταν το αντικειμενικό σχόλιο του μήνα.
Δεν είχα καταλάβει ότι το είχε γυρίσει σε ψυχαγωγικό ρεπερτόριο.
Αν και ο τρόπος που καταλήγει κάθε βίντεο που αφορά ανταγωνιστικό μοντέλο της Porsche, στο ότι 'καλό το αμαξάκι, κάναμε καλό fun αλλά η Πορσh είναι η σωστή επιλογή', δεν βγάζει κάτι ιδιαίτερα ψυχαγωγικό.
Περί ορέξεως...
-
Κοιτα αν για αυτον η καλυτερη επιλογη αναμεσα σε διαφορα αυτοκινητα που συγκρινει ειναι η ποοορσ,καλα κανει και το λεει και απο οσα εχω δει παντα λεει οτι αυτος θα προτιμουσε το ταδε.Οχι το ταδε ειναι καλυτερο.Προσωπικα δε με χαλαει,αλλα καταλαβαινω κ οσους τους ξενερωνει/δε τον πανε
-
Απλά είναι κουραστικό/προβλέψιμο κάθε φορά να ξέρεις που θα σταματήσει η μπίλια.
Ξαναλέω ότι αν στην 991 τόλμαγε να πει τίποτα για μεταχειρισμένη Lamborghini δεν θα έβλεπε 962 ούτε στο need for speed.
Όταν είχε βγει η 458 όλος ο πλανήτης έκανε κωλοτούμπες και του Χάρη του φάνηκε 'ψηφιακή' και όχι 'αναλογική' όπως μια GT3.
Θα είχα περιέργεια να δω ΜΙΣΟ (ούτε καν ένα) βιντεάκι ή άρθρο που να κράζει Πορσικό.
Όχι να πει ότι δεν μου αρέσει το χ, ψ σημείο αλλά να πει ότι είναι για τα μπάζα επιλογή σε σχέση με κάτι άλλο. -
Σκεφτείτε εμένα ή τον Δια ή οποιονδήποτε άλλο φερραρίστα να δοκιμάζει και να κρίνει αυτοκίνητα. Έ ότι και να είναι πάντα θα βγάζουμε ένα κλικ καλύτερες τις Ferrari (που είναι δηλαδή ) λόγω μεγάλης συμπάθειας. Πάντα το οτιδήποτε θα το συγκρίνουμε με αυτές.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως όταν υπάρχουν συμπάθειες δεν υπάρχει αντικειμενική κριτική. -
Πού ξέρεις εσύ ότι οποιαδήποτε κριτική είναι αντικειμενική ή όχι; Επειδή έτσι φαίνεται ή επειδή σου αρέσει το πόρισμα; Απόψεις εκφράζουν ΟΛΟΙ, εκτός αν μιλάνε με νούμερα κλπ, όπου και εκεί βέβαια παίζει μαγείρεμα.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού ξέρεις εσύ ότι οποιαδήποτε κριτική είναι αντικειμενική ή όχι; Επειδή έτσι φαίνεται ή επειδή σου αρέσει το πόρισμα; Απόψεις εκφράζουν ΟΛΟΙ, εκτός αν μιλάνε με νούμερα κλπ, όπου και εκεί βέβαια παίζει μαγείρεμα.Sent from my Note II using smoke signals.
Επειδή ακριβώς δεν ξέρω γι αυτό δεν διαβάζω,ακούω και βλέπω δοκιμές και γνώμες δοκιμαστών-δημοσιογράφων. Το χω γράψει πολλές φορές άλλωστε.
Ούτε νούμερα κοιτάω επίσης. -
Ε κλάιν τότε, μην ασχολείσαι
Sent from my Note II using smoke signals.
Porsche Forum