-
KALISPERA!EIDE KANEIS MIPWS STIN PRWTI EIDIKI KAI STIS ARXES TIS DEFTERIS PWS PIGE I PITSIRIKA POU ETREXE ME TO MPLE 206 JUNIOR?KSEREI KANEIS PWS EGKATELEIPSE?KSERW PANTWS PWS PALIOTERA ETREXE ME KART KAI PIGENE AERA...OPOIOS KSEREI AS MOU APANTISEI!!
-
KALISPERA!EIDE KANEIS MIPWS STIN PRWTI EIDIKI KAI STIS ARXES TIS DEFTERIS PWS PIGE I PITSIRIKA POU ETREXE ME TO MPLE 206 JUNIOR?KSEREI KANEIS PWS EGKATELEIPSE?KSERW PANTWS PWS PALIOTERA ETREXE ME KART KAI PIGENE AERA...OPOIOS KSEREI AS MOU APANTISEI!!
-
-
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ?
-
παλι καλα που δεν ζητησες τηλεφωνο, διευθυνση οικογενειακη κατασταση κτλ κτλ
-
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;;;
-
μεσω φορουμ ?
-
Καλως ήρθες στην παρέα μας ,και μπήκες και φουριόζος....
Μα η Κωνσταντίνα έχει ήδη μια ιστορία πίσω της .Θα έπρεπε να την ξέρεις,την ιστορία................
Τι ακριβώς σε εδιαφέρει που δεν ξέρεις μέχρι τώρα και θέλεις απο δω να το βρείς.??????????
Θα μας άρεσε αν έγραφες ελληνικά.
-
Κοιτάξτε τι ενδιαφέρον δημιούργησε μία ωραία γυναικεία παρουσία στους αγώνες! Μακάρι να φέρει και κόσμο στα SP!!! Xεχεχε. πάντως οι πρώτες εντυπώσεις που μου μεταφέρθηκαν είναι πολύ θετικές...
...οσον αφορα τις οδηγικές ικανότητες βέβαια -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Κοιτάξτε τι ενδιαφέρον δημιούργησε μία ωραία γυναικεία παρουσία στους αγώνες! Μακάρι να φέρει και κόσμο στα SP!!! Xεχεχε. πάντως οι πρώτες εντυπώσεις που μου μεταφέρθηκαν είναι πολύ θετικές...
...οσον αφορα τις οδηγικές ικανότητες βέβαιαΣυγχαρητήρια στην Κωνσταντίνα!
Αντιπροσωπεύει επάξια το ασθενές φύλο και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν!
Εγώ την είδα πρώτη φορά στο Memorial το Δεκέμβρη και πραγματικά την χάρηκα!
Σίγουρα έχει μέλλον -
Για την EVA
Με την ευκαιρια, συζητησα την ιδεα που ειχαμε για ενα γυναικειο 'event'
με τον Νικο Τσαδαρη και πολυ ευχαριστως δεχθηκε να μας παραχωρησει τα Μεγαρα και αλλες διευκολυνσεις ,και μια και δυο Τεταρτες ,για να την προχωρησουμε. Θα περιμενουμε να μεγαλωσει λιγο η μερα και να μπει και το θερινο ωραριο και θα το κανουμε!
Γεια και χαρα. -
Αγαπητε Dimpal,
οντως μεγαλο ενδιαφερον διακρινεται!!!
για να σου απαντησω στο ερωτημα σου πως εγκατεληψε πιστευω οτι μπορω να ειμαι ο πιο αρμοδιος καθως ημουν στο δεξι μπακετ οταν ζηλεψαμε τις τουμπες του μελισσανιδη και ειπαμε να δοκιμασουμε....
σοβαρα τωρα μετα απο μια γρηγορη κατηφορικη δεξια πηγαινοντας για μια μετρια δεξια προσοχης, στο τριτο χιλιομετρο της αεροποριας, φρεναραμε σωστα αλλα απο υπερβολικη σιγουρια και απειρια (λογικο αλλωστε), πατησε νωρις το γκαζι σαν αποτελεσμα να βγουμε με τα μουτρα στο μποσικο και να κανουμε μια τουμπα σε slow motion πεφτωντας 3-4 μετρα κατω μεσα στα πουρναρια...
Αυτο που μπορω σαν πρωτη εικονα να δωσω για τη δεσποινης του Junior ειναι οτι εχει τα ...... να πατησει το γκαζι και να στριψει σωστα δε φοβαται αλλα χρειαζεται χιλιομετρα αγωνιστικα ωστε να μαθει να ακουει συνεχεια και να μην παρασυρετε απο τον ρυθμο της ειδικης.
Το ατυχες αυτο αποτελεσμα το μονο που εκανε ηταν να την πεισμωση πολυ!!!! Ετσι μου δηλωσε παμε Λειβαδειας και Σπαθοβουνι!!
πριν το Αχαιος....
Φιλικα co-driver of Miss.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Για την EVA
Με την ευκαιρια, συζητησα την ιδεα που ειχαμε για ενα γυναικειο 'event'
με τον Νικο Τσαδαρη και πολυ ευχαριστως δεχθηκεΡε ραμολί, τα γράφουνε αυτά φόρα παρτίδα;
θα μου πληρώσεις το δικηγόρο εάν και εφόσον χρειαστεί...
Γράψε τουλάχιστον ότι: «αυτός -εγώ δηλαδή- δεν θα είναι εκεί» μπας και το σώσουμε...
Καλοδεχούμενοι πάντως. (οι ωραίες και ο... «τέρας»! θα κάνουμε και τηλεοπτικό). Σκέψου νάρθει και ο «μπουκλάκιας» ο αληθινός ξερόλας...
ΤΟ ΠΑΡΤΙ -
Μη στεναχωριεσαι. Εχω καλο δικηγορο. Θα σου αφησει το φουσκωτο!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ,Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ!ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚΕΤ!ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ!ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 206 JUNIOR!
-
Ο χρήστης DIMPAL έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ,Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΟΥ,ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ!ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΗΣ ΜΠΑΚΕΤ!ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ!ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 206 JUNIOR!Ευγε για την διευκρίνιση και το ύφος.....θα περιμένουμε και τις εντυπώσεις απο τους επόμενους αγώνες της διδας Μακρή,γιατί θα έισαι φανατικός θεατής της
MISS KONSTANTINA MAKRI