-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Η μπαταρία του ipod πνέει τα λοίσθια , η apple μου ζήτησε 50 € για να μου την αλλάξει , οπότε την πήρα από το amazon με 11 € . Το θέμα είναι ότι βλέπω στα DIY videos στο youtubeνα χρησιμοποιούν κάτι λεπίδια και μένω κάπως έτσι . Δοκίμασα και με κατσαβίδια και με κάτι πένες κιθάρας (!) αλλά μια οπή εις στο ύδωρ, νιώθω λες και είμαι ο Γιακούμπ και κάνω επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Υπάρχει καμιά ιδέα πως να το ανοίξω το ρημάδι;
με βεντούζα δοκίμασες ?
-
@Ernani , Thanks, πάνω κάτω τα ίδια με το video λέει ο οδηγός, έχω και το κλιψάκι που δείχνει αλλά δεν χώνεται με τίποτα το μαμημένο .
@red ,
[spoiler:lmyq03h6]
https://www.youtube.com/watch?v=s8PhYOau8mc
[/spoiler:lmyq03h6] ???(Δεν έχω βεντούζα, αλλά δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι)
-
μηλόφωνο κλπ ανοίγουν με βεντούζα..
-
http://uk.ign.com/articles/2013/02/18/l ... ini-review
-
meaningless ...
-
Αν είχα mini, θα ψηνόμουν.
Σήμερα άλλαξα μπαταρία και πάλι στο 3Gs. Η κακή συνήθεια μου να το έχω συνεχώς στον φορτιστή του αυτοκινήτου είχε σκοτώσει την παλιά σε λιγότερο από χρόνο, με αποτέλεσμα να μην κρατάει καθόλου, ειδικά στο χιονοδρομικό.
New lease of life λοιπόν, for a very old dog.
-
θα τα φας σε μπαταριες...
παρε ενα μτχ 4 αρι
-
Για πειτε πως μπορω να περασω 4.3 σε Ipod touch 2?Δοκιμασα με διαφορες λυσεις απο το νετ,αλλα με καμια δε την πηρε,παντα καπου σκαλωνε.Πηρε τιποτα το ματι κανενος??
-
Μέχρι 4.2 παίρνει.
-
Nαι αν δεν επαιρνε μεχρι την 4.2 δε θα ρωτουσα εδω.Θα εμπαινα στο itunes και θα εβαζα την επομενη.
Αλλα στο ιντερνετς διαβασα οτι υπαρχουν ορισμενες λυσεις για να παιρνεις εστω εφαρμογες που θελουν 4.3+ και ρωτησα μηπως καποιος ξερει κατι που δουλευει.Αυτο -
Άλλο να περάσεις την 4.3 (που είναι αδύνατο) και άλλο να χρησιμοποιήσεις κάποιον τρόπο για να βάλεις εφαρμογές.
4.3 fw για 2g δεν υπάρχει. Τώρα αν υπάρχει κάποιο tweak στο cydia που μπορεί να παρακάμψει τον έλεγχο, δεν το ξέρω, αλλά και πάλι 4.2 θα έχεις. -
Ναι εχεις δικιο σ αυτο,το ειπα καπως απλοικα
Τις εφαρμογες θελω,η εκδοση δε με νοιαζει. -
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
θα τα φας σε μπαταριες...παρε ενα μτχ 4 αρι
aut novum, aut nihil.
http://appleinsider.com/articles/13/02/ ... in-battery
κατεβαίνει τώρα και στις δυο συσκευές. -
Πριν λίγο έκανα update στην 6.1.2.
Τσεκάρετε, τουλάχιστον για το iPhone 5. Δεν ξέρω αν δόθηκε και για τα υπόλοιπα iDevices. -
Για όλα δόθηκε. Την περνάω τώρα στο 4άρι και μετά jb
Βγήκε και νέο itunes. -
Επειδης βαριέμαι να ασχοληθω
Σε 4s άμα συγχρονίσω mp3 μέσω dropbox και τα κατεβάσω στο κινητό θα παίξουν με κάποιο player ή όχι ; -
Θα παίζουν σίγουρα με τον player του dropbox, αλλά δε σου δίνει τη δυνατότητα να το αποθηκεύσεις, σε αντίθεση με άλλους τύπους αρχείων.
-
Δηλαδή το κινητό πρέπει να είναι συνεχώς ονλαιν αν κατάλαβα καλά ;υπάρχει τρόπος να παιχτούν mp3 ή κάτι τέτοιο σε μαμά μήλο ;
-
To ψιλοέψαξα και υπάρχει και αυτό.
Ουσιαστικά αποθηκεύει τα mp3s του dropbox σε αυτόν τον player.
Για ποιό λόγο δεν κάνεις συγχρονισμό με itunes? -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Θα παίζουν σίγουρα με τον player του dropbox, αλλά δε σου δίνει τη δυνατότητα να το αποθηκεύσεις, σε αντίθεση με άλλους τύπους αρχείων.!!!! Χμμμμ.... αυτο πρεπει να ειναι 'παραξενια' στην εκδοση για iOS, γιατι στον client του Android δεν βλεπω καποιο περιορισμο
Αδη, τι εγινε ρε μλκ και γραφεις στο Mac τοπικ? Γκρεμιστηκε κανας φουρνος και πηρες iphone?
Πουτανα... χεστηκες στο ταληρο παλι... παλι εκανες επενδυσεις
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...