-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εντάξει, το αναγνωρίσαμε το fail. Μετά; Πρέπει να κάνουμε κάτι; Τι;για αρχή να μην αφήσεις τον εαυτό σου να ξαναψηφίσει
-
Παντως και τα 4 τραγουδια ηταν τρελες μαλακιες!!!
Και αυτο που ψηφιστηκε το χειροτερο για μενα. -
Ο Αγαθων θα παει καλυτερα πιστευω απο το περσινο τραγουδι.
Τι κορμαρα η Αγγελικη . Επρεπε να γινω Νελος Πινελος να την περασω πρωτη. -
Προσωπικά είδα την Georgina και τον Αγάθωνα. H Georgina καλή φωνή αλλά έτρωγε το φαί της μικρή και φαίνεται. Για τον Αγάθωνα και τους Κoza Mostra δεν έχω να πω κάτι. Ενδυματολογικά δεν μπόρεσα να καταλάβω τι ακριβώς φορούσαν οι πιτσιρικάδες και όσο για τον Αγάθωνα το oversized στο χέρι δεν κατάλαβα τι ρόλο έπαιζε.
Για τους στίχους. Εφόσον αυτοί μας αντιπροσωπεύουν ..... ουδέν σχόλιον....
-
Απο ενα Chivas στο χερι ολοι και η νικη ειναι κοντα.
Πλακα πλακα το αλκοολ θα φερει ψηφους. -
Εγώ δεν είδα, το χθεσινό πανηγυράκι της κακιάς ώρας, αλλά ήθελα την Απέργη. Σαν σύνολο πολύ καλύτερο
-
είναι π@τομουνο δεν το συζητάμε
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
όσο για τον Αγάθωνα το oversized στο χέρι δεν κατάλαβα τι ρόλο έπαιζε.Aυτόν που παίζει πάντα. Όπως λέει και ένας φίλος μου: Σαλονικιός ταβερνιάρης που παριστάνει το ρεμπέτη
-
ΠΟτε εγινε αυτο ρε σεις? το εδειξε η τηλεοραση? Ποια χωρα βγηκε πρωτη?
-
banana republic
ο ελληνικός τελικός ήταν για να βγάλουμε ποιο τραγούδι θα στείλουμε στην eurovision.
μαλακίες. -
Και το δα σ ένα σχόλιο στο yt,'' ο μπουρτζοβλαχος ο Έλληνας θα ψηφίσει τον Αγαθωνα.''
Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ωραία.
Λέω εγώ κι αν πω καμια μαλακία με διορθώνεις
Να απαγορευτεί η κυκλοφορία του από οποιαδήποτε ελληνική δισκογραφική εταιρία. Αν βρεθεί ξένη δισκογραφική εταιρία να τους αναλάβει, να απαγορευτεί η εισαγωγή. Να ζητήσει το Ελληνικό κράτος από όλες τις υπηρεσίες τύπου youtube, vimeo κλπ να κατεβάσουν το κλιπ του τραγουδιού (εδώ μπορούμε να ζητήσουμε τεχνογωνσία από τον Ερντογάν και τον Αχμαντινετζάντ). Να ποινικοποιηθεί η κατοχή του τραγουδιού σε mp3, wav ή άλλο ψηφιακό φορματ...
Ξεχνάω κάτι;αν η ερωτηση πηγαινει σ' εμενα, δεν ειπα τιποτε απο τα παραπανω.
το τραγουδι ας το παιζει οποιος θελει, οπου θελει.
να μην εκπροσωπησει την χωρα ειπα, εστω σ' εναν χαζο διαγωνισμο σαν της eurovision.
αν δεν πηγαινει σ' εμενα η ερωτηση,(δεν μου ειχε περασει απ το μυαλο οτι στο 4τφ υπηρχε θεμα 'eurovision' κ μαλιστα τοσο παλιο!!!!!!!!!! )
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
όσο για τον Αγάθωνα το oversized στο χέρι δεν κατάλαβα τι ρόλο έπαιζε.
Aυτόν που παίζει πάντα. Όπως λέει και ένας φίλος μου: Σαλονικιός ταβερνιάρης που παριστάνει το ρεμπέτη
Δεν κατάλαβα γιατί ένας ρεμπέτης να ενδιαφερθεί για την Eurovision. Πάντως η σκηνική του παρουσία ήταν κάπως... εμένα τι με έχετε εδώ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
οχι.
βλεπω νεους οδηγους ν αρμενιζουν μισομεθυσμενοι στην εγνατια, θυμαμαι κ τον ξαδελφο μου που σκοτωθηκε καπως ετσι στα 21 του μαζι με την κοπελια του (στα 19 αυτη) κ θεωρω οτι δεν ηταν κ το καλυτερο τραγουδι να στειλουμε σαν εκπροσωπο μιας χωρας με χαλια οδηγους και δρομους.οπότε να κόψουμε και τον σούπερμαν από την ΤΒ γιατί μπορεί να φουντάρει κανείς από το μπαλκόνι ε ?
σκέφτεστε καθόλου πριν πατήσετε τα πλήκτρα ?
15 με 20 χρονια πριν....στην παλια γειτονια
ο Γρηγορακης γυρω στα 5 μιλα με τον Χριστο στο απεναντι διαμερισμα...Αποκριες
-ελα εδωω να παιξουμε
-δεν με αφηνει η μαμα μου
-μην εισαι χαζος...αφιου εισαι ντυμενος σουπερμαν μπορει να πεταξεις..
-καλα λες...
βλεπεις τον μικρο να βαζει σκαμπο γιανα καβαλησει τα καγκελα...τελευταια στιγμη πειθεται να κατεβει για να φωναξει λιγο την μαμα του για να της πουμε κατι...
αφου το ο σουπερμαν πεταει μονο στην τιβι δεν πιανει.ακομα θυμαται το ξυλο που εφαγε, και η μανα του ακομα μας κερναει γλυκα οταν περναμε απο εκει
-
Το θέμα είναι ότι αυτό το τραγουδι δεν θα (αντέξει να) το ακούσει ουτε το 1/1.000.000 απο όσους είδαν το superman.
-
Κι ομως.Αυτα τα αχωνευτα που λετε συνηθως ψηφιζονται στον διαγωνισμο αυτο.Μη σας κανει εντυπωση ο ρεμπετης στην Ευρωπη. Και ο Αγαθων στα αζητητα ηταν.
-
+1
Θυμάμαι τα τέρατα κάποτε που νομίζω είχαν βγει πρώτοι και κάτι γιαγιάδες που ήταν αν δεν κάνω λάθος στην τριάδα, όπως και ο βιολιστής.
Ότι βλακεία κυκλοφορεί εκεί μέσα πάντα έχει προοπτική για επιτυχία. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ότι βλακεία κυκλοφορεί εκεί μέσα πάντα έχει προοπτική για επιτυχία. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
+1
Θυμάμαι τα τέρατα κάποτε που νομίζω είχαν βγει πρώτοι και κάτι γιαγιάδες που ήταν αν δεν κάνω λάθος στην τριάδα, όπως και ο βιολιστής.
Ότι βλακεία κυκλοφορεί εκεί μέσα πάντα έχει προοπτική για επιτυχία.Τα τέταρτα ροκαρανε
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015